Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

  • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
  • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
  • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

  • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
  • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
  • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
  • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.518 Comments

  1. Buna seara,daca nu va deranjez si daca aveti timp as dori si eu sabloanele cu Zanele si Mos Timp si decorul pentru fereastra pt anotimpul toamna.Multumesc!

  2. As dori sa-mi trimiteti cele cele 4 decoruri cu anotimpurile (toamna,iarna,,primavara si vara)si decorul cu Mos Timp.Va multumesc.

    • Va trimit inapoi sabloanele, cu mentiunea ca nu mi-am dat seama ce lipseste, insa d-voastra stiti mai bine. Tin sa va asigur ca m-ati uimit de promtitudinea si generozitatea de care dati dovada.Va multumesc si va asigur ca va bucurati de tot respectul meu.
      O seara buna. Lia Racoti

    • Mesajul îmi este neclar…
      Cu siguranță nu lipsește nimic, le trimit în forma aceasta de ani de zile. Însă dacă detaliați problema, sunt sigură că „există o explicație”.
      Iarăși, „returnatul” mă depășește… nu mi s-a mai întâmplat.

  3. Bună ziua.Vă rog frumos, dacă se poate să-mi trimiteți șabloanele cu Zânele și Moș Timp.Vă mulțumesc din toată inima!

  4. Bună seara,
    Apreciez munca dumneavoastră! Care este secretul acestei energii uriașe?
    Aș dori pachetul pentru fereastră (Zânele și moș Timp). Sunt minunate!
    Felicitări pentru site!
    Toate cele bune, Sonia Tokaci.

  5. Stimata si generoasa doamna,

    Inainte de orice doleanta exprimata aici, doresc sa va felicit si sa va multumesc pentru toate realizarile dumneavoastra!
    Doresc si eu sabloanele pentru Zanele si Mos Timp!

    Cu multumiri,

    Eliza

  6. Buna ziua,
    As dori sa -mi trimiteti si mie Zanele si Mos Timp.Atat eu cat si copiii am fi incantati sa le avem!Multumesc!

  7. Buna ziua!Va rog frumos ,as dori sa imi trimiteti si mie sabloanele cu frumoasele zane si cele cu Mos Timp.In curand voi incepe serviciul(inca sunt in concediu crestere copil) si as vrea sa pregatesc materiale pentru pavoazarea salii de grupa.Va multumesc anticipat!!!

  8. Buna ziua.Felicitari pentru aceste materiale! Imi doresc si eu plansele cu zane si cele cu mos timp pentru a le afisa in gradinita noastra.Multumesc!

    • Buna ziua,

      Stiu ca dumneavoastra ati spus sa nu revenim cu un alt comentariu in cazul in care nu primim mail-ul dumneavoastra cu sabloanele cu zane si cu mos timp si sa avem rabdare. Insa, eu v-am scris acum 2 saptamani (pe data de 11 noiembrie) si m-am gandit ca poate s-a produs vreo incurcatura la adresa de mail (am verificat si in spam tot timpul), din moment ce dumneavoastra ati spus ca trimiteti cam dupa o saptamana. Voiam doar sa va rog mult sa nu ma uitati si pe mine.
      Multumesc mult inca o data si imi cer scuze daca v-am deranjat cu acest al doilea post.
      Numai bine va doresc,
      Lavinia

  9. Apreciez foarte mult munca şi talentul dumneavoastră. Aş dori, dacă se poate, să-mi trimiteţi şi mie şabloanele cu cele patru zâne şi Moş Timp.Mulţumesc anticipat!

  10. Buna ziua! Aş dori, dacă se poate, să-mi trimiteţi şi mie şabloanele cu cele patru zâne şi Moş Timp.Mulţumesc anticipat!

    • Da ,doresc sabloanele pt zane si pt. Mos Timp si alte decoratiuni pt. iarna .Va multumesc pentru toate lucrurile frumoase pe care le faceti pentru noi

  11. Buna seara! Felicitari pentru munca depusa si rezultatele obtinute! As dori, daca se poate, sa-mi trimiteti sabloanele cu cele patru zane si cu Mos Timp. Va multumesc! O seara buna!

  12. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie decorurile cu ZANA IARNA,Sunt minunate!Va multumesc din suflet! .imi cer scuze dar am deschis linkul precedent prea tarziu si n-am mai reusit sa salvez si sa printez.

  13. Va rog frumos sa imi trimiteti sabloanele cu cele 4 zane si ceva decoratiuni de iarna ,sunt foarte dragute.Va multumesc.Mult succes si sanatate.

  14. buna ziua!Felicitari pt tot ceea ce faceti si pt ca ne imparatsiti si noua aceste realizari!doresc si eu sabloanele cu zanele si cu mos timp.Multumesc si o zi cat mai placuta

  15. Buna seara!As dori si eu,dacă nu va deranjez, șabloanele cu cele patru zâne precum si ci Moș Timp. Va mulțumesc si va doresc o seara frumoasa.

  16. Vă rog tare mult sa mi trimiteți și mie zânele cu decor și moș timp Îmi cer scuze am întârziat cu printarea și nu s a mai deschis linkul Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente