Camara de toamna, decorata de copii

Săptămâna trecută s-a desfpşurat prima probă a concursului „Pulbere de Brumă”, concurs ale cărui premii sunt oferite de Editura Casa.

Copiii au avut ca temă decorarea conservelor de toamnă, într-un mod cât mai original. Dacă ar fi fost aşezate pe un raft, la vânzare, ambalajul pe care copiii l-au confecţionat trebuia să-i convingă pe privitori să cumpere produsul. Fiind conserve făcute în casă, presupunem că şi conţinutul este de calitate, aşa că rămânea de rezolvat doar problema aspectului.

Toţi participanţii s-au străduit, au desenat, colorat, lipit, şi puteţi vedea aici toate creaţiile înscrise în concurs. În schimb nu m-am putut abţine să nu aleg astăzi pentru prezentare câteva borcane pe care eu le-aş cumpăra cu siguranţă:

Conserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamnaConserve de toamna

Dacă aveţi probleme în a convinge copilul să mănânce un anumit produs, poate găsiţi mai sus câteva idei care l-ar face mai atractiv.

Felicitări încă odată micilor artişti şi îndrumătorilor lor!


Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente