Decor de toamnă pentru grădiniță

Acum vreo două luni mă gândeam deja cu ce putem decora mai interesant sala de clasă la grădiniţă. Atunci am aranjat un norişor de ploaie, care… din păcate, nu este prea vesel.

Dar adevărata provocare rămân ferestrele. De ce? Pentru că… cum intri pe poartă, se vede sala noastră. O văd toţi copiii din grădiniţă. Şi chiar dacă mă zbat şi sacrific destul timp, îmi place munca voluntară la noi la clasă. Mor de plăcere s-o aud pe fii-mea exclamând în prima dimineaţă… clasa noastră e cea mai frumoasă! Satisfacţia ei nu are preţ, aşa că acum am lucrat din timp la o propunere pentru fereastră. Şi… când ai de toate, numai talent la desen nu, ceea ce vedeţi mai jos este rezultatul unei munci titanice…

decor toamna fereastra zana

Rapsodie de toamnă… cu frunze şi fruncte. Toate materialele se pot printa color şi multiplica după nevoi. Zâna se încadrează într-un pătrat 50x50cm, şi este realizată din două părţi, prima, capul şi buclele, a doua – corpul şi mâinile. Restul elementelor sunt independente: frunze, fructe, coşuleţ; se lipesc fiecare în parte. Portativul se desenează cu markerul direct pe fereastră.

Se printează faţă-verso, pentru a fi vizibile şi din interior, se decupează şi se lipesc cu bandă adezivă. Bine-nţeles, se pot pune şi mai puţine frunze… sau pot fi decupate împreună cu copiii.

Şablonul pentru frunze poate fi descărcat de aici, sunt deja aranjate pentru a putea fi printate faţă-verso, pe dimensiune A4. Pentru restul elementelor, puteţi lăsa un comentariu şi le trimit pe mail. Aveți mai jos un buton mare, pe care trebuie să-l accesați. Am toată admiraţia pentru cei care, în condiţiile de astăzi, rămân totuşi la catedră şi îşi fac meseria. O mână de ajutor nu strică niciodată.

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Încă o menţiune, am rugămintea să aveţi răbdare cel mult o săptămână de la adăugarea mesajului pentru a primi modelele. Îmi este imposibil să răspund tuturor cererilor în timp real.

Exemple realizate | Umbrelute pentru decor| Atelierul de creaţie


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

zanavara zana-primavara Zana-Iarna spiridusi

buton-zane

 

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , , , , , , , .

2.774 Comments

  1. imi place foarte mult acest decor…daca puteti, va rog sa imi trimiteti si mie materialul…multumesc mult. Felicitari pentru tot ceea ce realizati!sunt minunate!

  2. Felicitari!!!!!!!!!!! pt decoruri. Va rog din sulet daca vreti sa-mi trimiteti si mie sabloanele pe e-mail! Multumesc anticipat!

  3. decorul este superb! va rog sa-mi trimiteti pe mail sabloanele pentru zana toamna! va multumesc !!!

  4. Va rog sa imi trimiteti si mie sablonul pentru zana toamna!va multumesc din suflet!

  5. daca va rog frumos nu imi trimiteti si mie sabloanele cu cele patru zane ale anotimpurilor si ce mai apartine de ele.va multumesc!

  6. Buna ziua!Va rog ,sa-mi trimiteti zana toamna si decoratiunile.Ne pregatim sa amenajam sala de grupa pentru noul an.Va multumesc!

  7. Buna ziua!Va rog sa-mi trimiteti zana toamna si decoratiunile de toamna .Ne sunt de mare ajutor in amenajarea salii de grupa.Multumesc

  8. Minunate decoruri! Va rog si eu sa mi le trimiteti, daca se poate. Multumesc anticipat!

  9. Buna ziua. Imi puteti trimite si mie, va rog, sabloane pentru zane si ce mai aveti? Va multumesc mult. adresa mea este :

    • Buna ziua! Felicitari pentru toate postarile deosebite de unde ne putem inspira si noi! Va rog din suflet sa imi trimiteti si mie sabloanele celor patru zane si decoratiunile lor. Va multumesc!

  10. Buna! Va rog frumos sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru cele patru zane. Va mutumesc!

  11. Va rog mult sa-mi trimiteti si mie zanele anotimpurilor si decoratiunile de toamna.Va multumesc!

  12. Te rog mult sa ma ajuti si pe mine cu sabloanele. Am mare nevoie pentru ca este primul meu an ca educatoare. Este superb decorul!Felicitari!

  13. Multumesc mult pentru sabloane.Sper ca zanele sa ii ajute pe copii sa obtina rezultate satisfacatoare in cursul anului scolar.

  14. Va rog sa imi trimiteti si mie zanele anotimpurilor si decoratiunile ce apartine de ele. Va multumesc mult.

  15. Va rog frumos nu imi trimiteti si mie sabloanele cu cele patru zane ale anotimpurilor si ce mai apartine de ele. Voi avea in acest an clasa 0 .Va multumesc!

  16. felicitari pentru tot!!!sunteti un talent. multumim pentru lucrurile frumoase pe care le impartasiti cu noi!va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie zanele anotimpurilor(sunt frumoase foc).multumesc!

  17. Buna ziua .As dori modelele pentru zane ,va rog frumos si decoratiunile anexate.

  18. Buna ziua. Doresc si eu sabloanele. Cand puteti dvs. Va multumesc si FELICITARI!!!!

  19. Buna ziua, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite si mie sablonul. Va multumesc anticipat!

  20. buna ziua! va rog , daca se poate, sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru cele 4 zane ale anotimpurilor si decorul corespunzator. Multumesc!

  21. Buna ziua! va ros frumos sa imi mai trimite.ti odata zana toamna deoarece cele trimise nu pot sa le deschid. Multumesc mult

  22. Sunt superbe decorurile!!!Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele, daca se poate.Revin la gradinita dupa o pauza de doi ani si vreau sa-mi amenajez sala de grupa cat se poate de frumos pentru prichindeii ce vor veni.Va multumesc anticipat

  23. va rog sa-mi trimiteti si mie aceste sabloane. multumesc. si daca mai aveti ceva materiale pt clasa pregatitoare

  24. Buna ziua! Va admir de mult timp si de mai bine de un an sunteti o sursa de inspiratie pentru mine in orelele de abilitati. As dori si eu daca se poate sabloanele ca sa ma apuc de lucru. Vreau sa le fac boboceilor o surpriza anul acesta scolar. Multumesc!

  25. Buna ziua,
    Materialele pe care ni le prezentati sunt absolut minunate, dar in acelasi timp ne sunt de un real ajutor in activitatea noastra.Daca puteti sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele patru zane v-as ramane recunoscatoare.
    Toate cele bune!

  26. Buna ziua,
    Va rog mult sa-mi trimiteti sabloanele pentru zanele anotimpuri deoarece am avut calculatorul stricat si nu le-am recuperat pe cele pe care mi le-ati trimis data trecuta.
    Multumesc mult.

    Corina Costache

    • superbe ! as dori si eu zanele…..multumesc si mult spor sa aveti la tot ce va propuneti…..:-)

  27. Buna ziua. Va rog sa imitrimiteti si mie materialele cu zana toamna din nou.. se pare ca am ratacit sabloanele pe care mi le-ati trimis . Va multumesc !

  28. Ideile sunt într-adev?r grozave.V? rog,dac? se poate s?-mi trimiteti si mie zânele anotimpuri si decora?iunile anexate.
    Mul?umesc pentru generozitatea dvs.

  29. buna ziua…va rog frumos trimiteti-mi si mie sabloanele pentru zane…sunt superbe.va multumesc anticipat si mult succes in continuare

  30. E minunat! V-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite si mie sablonul. Multumesc!

  31. Suberb,multa admiratie pentru munca dvs.Mi-as dori sa am si eu acest decor in clasa mea si v-as fi recunoscatoare daca mi-l puteti trimite.MultumescQ

  32. f.f.f.interesant,si pentru scoala clasele mici,doresc sa realizez si eu aceasta fereastra,multumesc pentru ideile minunate si daca imi trimiteti si mie sabloanele va multumesc mult!!

  33. Va rog si eu sa-mi trimiteti sabloanele, daca se poate. Multumesc anticipat! Multumesc pentru bunatatea si rabdarea dvs.

  34. Foarte frumoasa munca dumneavoastra ! Felicitari !Va multumim pentru faptul ca impartasiti cu noi toate ideile dumneavoastra ! Rar asa ceva in zilele noastre !
    Daca se poate si aveti tim mi-as dori si eu sablonul pentru zana !
    Va multumesc anticipat !

  35. Va rog frumos trimiteti-mi si mie sabloanele pentru zanele anotimpurilor. Multumesc!

  36. FOARTE FRUMOASE ZANELE! IMI PUTETI TRIMITE SI MEI SABLOANELE PENTRU CELE PATRU ZANE? MULTUMESC ANTICIPAT!

  37. Felicitari pentru ideile frumoase si originale si pentru munca depusa pentru a aduce bucurie copiilor! Sunt si eu cadru didactic si as dori sa va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti sabloanele pentru zanele anotimpurilor.Va multumesc si va urez mult spor in tot ce faceti!!!

  38. O idee foarte interesanta ce ar trebui pusa in practica de cat mai multe cadre didactice! Va rog frumos sa-mi trimite-ti simie sabloanele. Multumesc anticipat!

  39. Buna ziua! M-a incantat de anul trecut acata zana, am vazut-o la educatoarea fetitei mele. Va rog sa imi trimiteti si mie materialele necesare. Multumescc si spor in continuare!

  40. Buna ziua! M-a incantat de anul trecut aceasta zana, am vazut-o la educatoarea fetitei mele. Va rog sa imi trimiteti si mie materialele necesare. Multumescc si spor in continuare!

  41. Buna ziua!Felicitari pentru creatia dvs!Sunt tare incantata de ceea ce am vazut si mi-ar placea tare mult sa soseasca zana toamna si la fereastra clasei mele,dar acest lucru ar fi posibil daca ati fi de acord sa imi trimiteti si mie sabloanele pe adresa de e-mail.Va multumesc frumos!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente