Jocuri si exercitii: activitati matematice, Editura Gama

Jocuri si exercitii. Activitati matematice. 3-5ani. Editura Gama

Încercăm ca pe timpul verii să nu uităm ce am învăţat la grădiniţă. Şi ne umplem timpul cu Activităţi matematice. Prima dată când Irisuca a văzut caietul de lucru, a fost încântată. Fără să dau prea multă atenţie, am luat de bun ce mi-a spus ea. Sunt jocuri cu abţibilduri!!! Aşa părea la prima vedere, la mijloc caietul având o folie cu autocolante.

Răsfoind apoi mai serios, am văzut că de fapt autocolantele sunt mai vesele sau mai triste, urmând a fi doar recompensele pe care să le primească copilul la finalul unui exerciţiu. Până acum îi desenam eu un smiley, mai vesel, mai trist, sau nehotărât. Acum "evoluasem".

Mami, îmi desenezi tu şi mi le dai să mă joc cu ele??

A se citi că le lipeşte peste tot prin casă, căci pe uşa de la dulapul ei nu mai ai loc sa lipeşti niciunul… A rămas că face ce vrea cu cele rămase, după ce termină exerciţiile.

Caietul face parte din colecţia "Cărţi cu activităţi", iar la grupa 3-5 ani mai există două, desen şi cunoaşterea mediului. Cele 24 de pagini color conţin fişe de lucru cu aplicaţii pentru formele geometrice (cerc, pătrat, triunghi), dimensiunile (lungime, grosime, comparaţii), mulţimi (asocieri, comparaţii) şi cifrele de la 1 la 5, fără exerciţii de scriere, precum şi o fişă recapitulativă la fiecare temă. Ultima pagină este un joc de colorat după legendă, fiecărei cifre învăţate fiindu-i atribuită o culoare.

Cred că poate fi folosit fără probleme şi în grădiniţe, alături de celelalte caiete din colecţie, în funcţie de grupa de vârstă.

Caietul are copertă din carton lucios şi file mate, pe care se poate colora cu uşurinţă atât cu creioane colorate, cât şi cu carioci. Formatul este mare, 20x29cm, cu o grafică simplă şi plăcută, iar la realizarea acestuia au colaborat Rodica Cîşlariu şi Lucica Nicolau.

Jocuri si exercitii. Activitati matematice. 3-5ani. Editura Gama

Jocuri si exercitii. Activitati matematice. 3-5ani. Editura Gama

Info preţ | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii, Editura Gama and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente