Datorie crestineasca, placere pagana

Printre multele alte lucruri pe care le am luna aceasta de făcut, este şi unul trecut în îndatoririle bunului creştin. Acum, nu că sunt eu prea dusă la biserică, sau că mai mult mă salut cu Dumnezeu decât stăm de vorbă, îmi voi petrece ziua îndrăgostiţilor de pe calendarul american cu Ana. Deşi dacă stau să mă gândesc, e mai mult ataşament păgân şi sentimente sincere decât partea creştinească, dar o să-mi facă o plăcere deosebită.

În schimb, în seara asta am dat de un link… şi sper din tot sufletul că şi Anei îi va fi pe plac evenimentul.

Iar la sfârşit, după ce m-am ţinut de burtă, să nu mor de râs, m-am gândit că nu mi-ar prinde rău nişte sfaturi. Dar nu din categoria liste pentru botez, ci… "ce-aş fi avut nevoie şi n-am avut cu mine la biserică". Ca mamă, sau ca naşă…

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei.

4 Comments

 1. Ia plange mataluta aici pe umarul meu ca noi tocmai ce-am trecut prin actiunea de foc.
  O chestie care am facut-o si care mi-a placut f mult…a fost sa ornez si cristelnita, oarecum asortat cu lumanarica. Altceva…pe langa liste de botez nu stiu ce sa-ti impartasesc.
  Ah, ai grija sa nu uiti alea de trebuiesc la biserica pe-acasa…ca noi uitasem fasa.
  Am mai facut, tot pentru biserica, un platou cu prajiturele de-am servit asistenta.
  Daca te incumti, poti cauta lingurita de argint pentru Sfanta Impartasanie pe care sa o donezi catre biserica sau sa o pastrezi pentru Ana.

  • asta cu lingurita e buna :D, mai ales ca am eu niste pitici cu calitatile igieenice ale argintului :))

   pt ornat cristelnita, ai vb cu preotul? sau ati luat ceva de-acasa, ati improvizat acolo?
   la noi cred ca vor fi 2 copii… dar nu stiu sigur.

 2. Pentru cristelnita am facut un aranjament la o florarie si ne-am dus cu el sa ornam. L-am lipit cu scoci lat. Preotul a fost intrutotul de acord si chiar a ramas surprins ca vrem sa facem asa ceva ca sa fie deosebit. Bine, noi am ales o biserica de cartier si Radu nu are frati de botez.
  Aveti grija sa va incalzeasca biserica si sa fie apa calda. La noi a fost f bine din punctul asta de vedere.
  Mai zi ce te doare ca mai dau din casa 😀

  • partea cu ghirlanda ma intereseaza… era reglabila :D?
   si pe ce lungime?

   apa calda au aia. cu biserica incalzita se descurca parintii, eu am dispozitie sa infofolesc bine copilul. dar cat e ea de lipicioasa, si-am vazut ca-i place la mine in brate, nici nu-mi fac probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente