Diplomă de 1 Iunie

diploma1iunie2018Nu m-am obișnuit încă cu 1 Iunie – zi liberă… și în contextul avalanșei copleșitoare de zile libere, abia dacă pot să mă mai bucur de ele. Dar… e zi liberă de (la) stat. O dedicăm copilului. Ne-am pregătit din timp, și Irisucăi i-am dat deja diploma de copil.

Pentru modelul din acest an am cerut ajutor. Mai am de învățat până reușesc să desenez eu ceva prezentabil în public, așa că… e bine să ai prieteni. Adrian Bighei, de la CaricaturaSunt.Eu , a pus pe hârtie mâzgălelile mele de pe schițe și puteți vedea ce a ieșit. Am pregătit diploma în două variante, ambele colorate de copil. Prima – se printează modelul de colorat cu tot cu textul diplomei, copilul o colorează știind finalul. A doua – se printează doar desenul, copilul colorează… și apoi se reintroduce desenul în imprimantă și se „acordă” diploma.

Iris a colorat o variantă de diplomă. A preferat să folosească carioca pentru desenele evidente cu contur și creioane colorate pentru a umple desenul. Dacă copiii vor să coloreze „cerul”, e bine să folosească creioane pe această zonă, pentru a putea imprima peste. Ar fi de evitat creioanele cerate.

Încă nu am decis ce surprize adaug de 1 Iunie… dar sper să continuăm tradiția de anul trecut, de a ne petrece ziua împreună, oriunde, oricum.

Modelul diplomei este disponibil gratuit pentru abonații la newsletter. Cei care s-au abonat până acum au primit deja, în cursul zilei de ieri, cei care se abonează o vor primi în timp util. Dacă nu sunteți abonat, accesați acest link și urmați pașii indicați.

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , .

30 Comments

 1. Superba diploma! Va rog incerc sa descarc sablonul ei dar nu reusesc.Va rog sa imi trimuteti si mie multumesc!

  • V-am trimis. Sper să și ajungă, e cam mare pentru mail… De aceea și dura mai mult să se încarce pagina.

  • Verificați vă rog și în spam, ar trebui să aveți mailul, căci sunteți abonată.

 2. Buna ziua. M-am abonat la newsletter, darnu am primit link-ul cu modelul de diploma. Ma puteti ajuta, va rog mult? Mii de multumiri!

  • Va voi trimite mailul. V-ati abonat azi… eu l-am trimis abonatilor săptămâna trecută, până la data de 1 iunie inclusiv. Apoi nu m-am gândit că mai este nevoie de ea… anul acesta. Anul viitor îi schimbăm data.

 3. Buna ziua! Sunt abonata la newsletter, dar nu pot descarca diploma. As avea nevoie de ajutor. Mii de multumiri!

  • Diploma a fost trimisă pe mail în momentul în care articolul a fost publicat, 2018/05/29.
   Pentru anul acesta, fișierul trebuie modificat și îl trimit la cerere, în urma unui comentariu.
   Nu știu dacă va mai sosi la timp 🙁 pentru a fi folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente