Diplome pentru pitici de 1 iunie

Ideea de a face o diplomă pentru copii de 1 iunie era pe undeva… schiţaţă. Mulţumesc Clarisei pentru stimul, fără ea nu aş fi terminat-o atât de repede. Dacă aţi pregătit o surpriză de ziua copilului, şi tot ceea ce lipsea era o diplomă, iată o soluţie:

diploma1iunie2011

Diploma este pregătită în două variante, alb-negru, pentru a fi colorată cu copiii, sau color.

Mulţumim Art-Book pentru sprijin!


Update: pe unde au ajuns diplomele…
Târgoviste


Vezi si:
diploma-premiu-2011

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , .

47 Comments

 1. Multumim pentru diplome.Sunt vesele,creative pin modul de imbinare a elementelor subiectului si ne sunt de mare ajutor.

  • si eu sper sa fie bine primite de copii… cred ca sunt si ei satuli de diplome simple…

 2. Am inteles ca aveti planse mari cu anotimpurile si diferite zane care pot fi scoase la o editura?multumesc mult !

  • nu stiu ce ati inteles…
   am cateva decoruri pentru fereastra, daca dati cautare pe site dupa „zana fereastra” le gasiti pe toate patru.

   se printeaza de catre fiecare utilizator, dar in niciun caz la edituri sau alte variante de multiplicare in scopul distributiei. materialul este al meu, il ofer gratuit celor dispusi sa si-l confectioneze singuri.

 3. Asazi, spre rusinea mea am descoperit aceste minunate materile. Am 2 ore de cand explorez iar ochii imi vad numai minunatii. Felicitari.

  • Am urcat acum modelele cu anul 2016. Le puteți descărca de la butonul verde din articol.

 4. Pingback: Diplome de sfarsit de an, scolari si prescolari | Talente de Năzdrăvani

 5. Bună seara, va rog frumos daca se poate să îmi trimiteți și mie acest fișier? Sau să îl actualizați pentru că îmi spune că e expirat.O seara frumoasa sa aveți!

 6. Am incercat sa descarc diploma pentru pitici, de 1 Iunie dar se pare ca fisierele nu mai sunt disponibile. va rog, le repostati?
  Multumesc

 7. Încerc, dar nu știu dacă reușesc să le refac… ele sunt cu data de anul trecut. Sper să fie disponibile mâine dimineață.

  • Noaptea trecută nu am mai găsit fișierele, cred că sunt în altă arhivă. 🙁 Îmi pare rău… sper că v-a ajutat cealaltă diplomă.

  • Modelul acesta este momentan indisponibil pentru acest an… pana dibuiesc eu pe unde le-am arhivat cand am schimbat calculatorul :(.

 8. Mi-ar fi de mare folos și dacă aveți doar desenul, fără să fie scris diplomă și pentru ce se oferă.Va mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente