Idei de 8 martie: rama foto din ipsos

Dacă tot am încheiat capitolul despre mărţişoare, l-am deschis pe cel privind ideile de cadouri pentru 8 martie. La capitolul "rame foto" vor fi mai multe variante, dar prima dintre acestea este una confecţionată din ipsos. Am folosit pentru aceasta setul oferit de Creator. Pachetul conţine modelul din plastic petru turnat forma şi materialul necesar pentru o ramă. Manevrat cu grijă, poate fi refolosit la infinit. Ipsos suplimentar găsiţi la urce magazin cu materiale de uz casnic. Doar să cereţi ipsos alb pentru modelaj.

Rama foto din ipsos

Confecţionarea unui model nu durează mai mult de 10-15 minute. Cum calorifele sunt calde, şi uscarea merge foarte repede. Dacă măsuraţi corect cantitatea de apă, pasta se întăreşte foarte repede. Nu uitaţi să adăugaţi agăţătoarea înainte de întărire. Modelul poate fi pictat sau colorat cu cariocile, depinde de dorinţa şi vârsta copilului. Cu acuarelele este ceva mai greu, căci nu ai voie să greşeşti. Ai nevoie de răbdare şi o pensulă foarte suşţire.

La final, ai nevoie de o fotografie cu tine, pe care o fixezi pe spate. Micul tău tablou este gata, îi adaugi o felicitare, îl împachetezi frumos şi surpriza ta este gata!

Rama foto din ipsos

Spor la lucru!

Info pret| Jocuri educative | Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in 8 Martie, Ce pot face doua maini dibace, Jocuri și jucării and tagged , , , , , , , , , , .

15 Comments

 1. Va recomand sa prelucrati fotografiile cu MAGICPHOTO editor (cautati pe google) si sa le adaugati rame cu flori, animalute si CADOUL VA FI UNUL REUSIT! PUTETI SA LE PERSONALIZATI cu mesaje pentru mama! Multumim pentru idei!
  O primavara frumoasa!

  • o fotografie retusata pe calculator nu va avea nici pe departe farmecul unui cadou confectionat cu propriile manute… si… pictat manual.
   ideea de baza este desfasurarea unei activitati utile si placute cu copilul, nu neaparat rezultatul final.

 2. Am turnat si eu ceva rame mai mici si mai mari, doar ca sunt simple, nu au decor cu floricele…ma tot gandesc cum am putea sa le pictam si sa le infrumusetam pt 8 Martie

 3. Ma gandeam si eu la tehnica servetelului. Sunt cam novice, mi-am cumparat cele necesare, dar am o sticluta pe care nu mai stiu pt ce-o fi :)))In legatura cu decorarea cu stencil, inca nu stiu nimic

  multumesc

 4. Am ajuns acasa, si-am dat fugutza la dulap…borcanasul se cheama alapozo festek-feher. Banuiesc caci decoupage ragasztolakk e grundul care se aplica in prima faza.

  Multumesc

  • alapozo festek e la mine grundul, caci are eticheta in romana lipita pe spate
   decoupage ragaszto e lacul adeziv
   repesztolakk sunt componentele de crapare

  • Nu, este decorul. Poza este prinsa direct de rama, si am mai lipit o coala de hartie pe spate sa fie estetica lucratura, caci bunicii sunt carcotasi la finisaje 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente