Idei pentru 8 martie: rama foto din lemn

Rama foto lemn

Ideea acestei rame am "pescuit-o" la Ikea, la locul de joacă. Din câte mi-am dat seama, au făcut ceva activităţi cu copiii. Cert e că la recuperarea copilului, aveam în cutie una bucată ramă foto, pictată şi decorată cu floricele din hârtie eva. Mi-a povestit apoi Iris că nu au pictat ei, doar au lipit.

Mi-a plăcut enorm, aşa că am căutat rama prin magazin. Sunt 3 bucăţi la set, aşa că ne-am luat şi de lucru acasă. A mea este gata, copiii sunt încă în febra "creaţiei".

Materiale necesare:

  • o ramă foto din lemn, neprelucrat
  • acuarele
  • lipici, foarfecă
  • decoraţiuni diverse

Dacă copiii s-au hotărât greu cum să o decoreze, eu am rămas sub influenţa mărţişoarelor prin quilling (plus cutia de fâşii gata tăiate), şi am împodobit-o cu floricele. Dar, daca aveti drum prin magazin, nu o rataţi.

Rama foto lemn

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in 8 Martie, Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , , , , .

5 Comments

  1. rame gasim oare si in alt magazin sau doar la ikea? ca eu am tot cautat pe net si nici un rezultat pana acum 🙁

  2. Of, Irisuca scumpa, imi vine s-o mananc cand o vad. Ti-a iesit superba rama, imi place mult, nu-mi faci si mie niste flori sa le lipesc pe a mea? Ca mie nu-mi ies neam.
    Lori, rame de lemn eu am mai vazut pe site-uri, insa o chestie interesanta e sa cumperi matrite in care sa torni rame din gips pe care le poti decora cum vrei tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente