Scrisoare pentru parinti

Scrisoare pentru parinti

Vine iarna. Ceva nou? Nuu, banuiesc ca frigul de afara numai a toamna frumoasa si lunga nu seamana. Iar piticul din casa este din ce în ce mai plictisit, mai nervos, si vrea mai multa atentie pentru a-si consuma energia. Greu, foarte greu de rezolvat aceasta problema, mai ales când afara ploua si prietenii nu stau prea aproape.

Talente de Nazdravani îsi propune sa creeze un mediu virtual în care cei mici sa-si gaseasca o ocupatie creativa. Proiectul în sine este înca la început, platforma tehnica va fi dezvoltata, dar ideea de joaca si competitie va ramâne. Pe scurt, este vorba de un „concurs” în care copiii sunt si participanti, si juriu. Ceea ce este de asteptat în urma acestui joc este ca cei mici sa dea dovada de seriozitate în îndeplinirea temelor, responsabilitate în respectarea termenelor si obiectivitate în evaluarea muncii celorlalti.

Cu alte cuvinte, îi ajutam sa creasca.

Avem însa nevoie de ajutorul parintilor. Este nevoie de timp petrecut împreuna cu copilul, de explicarea sarcinilor, ducerea acestora la îndeplinire, si asigurarea suportului tehnic pentru buna desfasurare a probelor. De asemenea, parintele are libertatea de a decide cum anume va rasplati efortul depus de copil.

Ma voi opri aici, invitându-va sa acordati câteva momente acestei idei, regulamentului, si concursurilor.

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

3 Comments

  • buna seara,

   pentru „inscriere” este suficient sa participati la probele in curs. saptamana aceasta avem o proba de decupaj, mai multe detalii gasiti aici: http://talentedenazdravani.eu/concurs10-2.htm
   in functie de varsta copilului, veti face parte din grupa mica (3-5 ani), mare (5-7 ani) sau scolari (7+ ani). cerintele sunt uneori diferite.
   pentru orice alte intrebari, va stau la dispozitie.

 1. Am primit sabloanele si sunt incantata.Va multumesc pentru amabilitate Sunteti o draguta cum rar mai intalnesti azi. Sper sa trimit curand fotografie cu lucrarea realizata de nepotica mea ,ajutata de mine desigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente