Pisicile războinice – Erin Hunter – concurs

concurs_galaxia_copiilor3Ne apropiem cu pași repezi de vacanța de iarnă, dar până atunci mai avem câteva surprize… Editura ALL a pregătit pentru fanii seriei „Pisicile războinice” cel de-al treilea volum al seriei, care va ieși proaspăt din tipar chiar înainte ca târgul de carte Gaudeamus să-și deschidă porțile, și îl veți găsi la stand. Tocmai de aceea vă provocăm la concurs: premiile sunt în număr de cinci, fiecare cuprinzând primele trei volume ale seriei Pisicile războinice, de Erin Hunter: În inima pădurii, Foc și gheațăPădurea secretelor

Despre Pisicile războinice, de același autor, am povestit deja pe blog, și constat, explorând lumea virtuală, că sunt din ce în ce mai mulți fani ai felinelor. Andrei chiar îmi povestea de grupul dedicat pe facebook, și cât așteaptă să vadă continuarea… Menționez că nu este o carte pentru preșcolari, ci pentru copii care deja citesc cursiv, și o carte „fără poze” nu îi deranjează.

Ca să nu mai pierd vremea, iată ce aveți de făcut pentru a câștiga unul dintre premiile oferite de Galaxia Copiilor:

Desenați o pisică, cât puteți de „războinică”. La gât pisica va avea obligatoriu un medalion, pe care scrieți un număr, vizibil, format din ultimele două cifre ale numărului de telefon cu care participați la concurs. Scanați sau fotografiați desenul, urcați imaginea într-un loc vizibil publicului (pentru a o putea vedea și juriul).

Adăugați la acest articol, prin formularul de mai jos, un comentariu, cu numele real, în care să adăugați linkul la care poate fi văzută vedea imaginea, și spuneți ce nume are pisica desenată și cu cine, dar și de ce se războiește.

Fiți creativi! 

Cele cinci premii vor fi atribuite în cadrul editurii Galaxia Copiilor, vă asigur că sunt persoane cu simțul umorului, le puteți impresiona.

Comentariile care vor intra în concurs (adică îndeplinesc condițiile de mai sus) vor primi un număr de ordine la aprobare. Dacă urcați imaginea pe facebook sau alte rețele, verificați să fie publică, nu doar pentru „prieteni”.

Copiii care participă la concurs trebuie să menționeze în comentariu și numele adultului care le-a dat permisiunea, și care va ridica premiul în eventualitatea în care sunt câștigători.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Alături de răspunsul la provocarea de mai sus adăugaţi un număr de telefon de contact (nu va fi publicat, dar este obligatoriu). Concursul se va desfăşura între 13-22 noiembrie 2015, ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați în maxim 48h de la încheierea concursului, și vor avea la dispoziţie 72h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiile nerevendicate, vor fi desemnați alți câştigători. Premiile vor fi livrate numai la adrese de pe teritoriul României.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, numărul de telefon, IP unic), şi nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină.

Câştigătorii nu vor fi anuntați personal, vă rog să accesați pagina concursului în zilele de 23-24 noiembrie 2015.

Galaxia Copiilor

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , , .

137 Comments

  1. Buna ziua!
    participam si noi la concurs ,impreuna cu fetita noastra pe nume Marisa de 7 ani,cu pisica noastra razboinica pe nume AFRODITA,este chiar pisica pe care o avem la curte,este foarte razboinica cu ROKI ,cainele nostru,cand vine vorba de joaca cu ghemul de ata,AFRODITA isi apara bine teritoriul de joaca si nu isi lasa camaradul sa se apropie de ghem sa se joace si el putin,da cu labuta dupa el,ascunde ghemul,ce mai e o adevarata ”lupta” intre ei.
    Dupa cum ati observat,are la coada prins si un buzdugan,s-a gandit ca de data aceasta o sa il intimideze mai tare pe Roki.multumim pt. concurs!
    tel: **55

  2. El este marele razboinic Sadess.Da, dupa cum ii spune numele, este trist.E trist pentru ca este singur, si-a parasit familia de oameni deoarece a avut incredere intr-un amic, care i-a promis ca-i va fi alaturi si-l va duce in clanul sau,dar l-a mintit.A incercat sa se intoarca la oamenii lui, dar cand s-a apropiat de casa, a observat ca fusese deja inlocuit…cu un caine.N-a suportat asta si a plecat in lume.Singur…fara sa cunoasca legile strazii.Si a platit scump nesabuinta sa :foame, frig, batai incasate, teama…Dar a luptat si a dobandit incredere in el, in fortele sale si si-a facut chiar si un prieten (nici o alta pisica nu a mai avut vreodata un asemenea prieten. )Pentru acest prieten, s-a luptat cu multe clanuri de pisici , pentru el , pentru Sonny, singurul care l-a acceptat asa cum era el:un pisoi prostut si rasfatat, crescut in case de fiinte umane.V-ati prins :Sonny este motivul pentru care nu este primit in niciun clan,caci nicio alta pisica nu vede cu ochi buni viata langa un soarece.Deci motivul real al tristetii sale este dragostea sa neinteleasa pentru Sonny…Dar acesta este si motivul pentru care a luptat si va lupta mereu: SONNY !

    ***81

  3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153399322339332&id=545639331
    Linkul desenului
    Dava nu se vede clar sa ma anuntati
    Oc-ul meu:
    Snow storm = Furtuna de zapada
    Descriere : politicoasa , modesta , delicata ,iubitoare , copilaroasa ,increzatoare , vesela tot timpul,pacifista si optimista
    Ea este din Clanul Zapezilor ! Parintii ei au murit dupa nastere.
    Are mereu chef de vorba si barfa, deci , sa nu-i spuneti secrete!
    Cam atat
    Ps. Nu merge sa pun poza, deci intrati pe link
    *****92
    Daca lipseste ceva , sa ma anuntati
    Multumesc anticipat


  4. El este Flacara de Noapte,razboinic in clanul tunetului.Este foarte curajos si optimist.Cel mai mare dusman al sau este insusi fratele lui, care, in copilarie a fost despartit de el ,si dus in clanul raului.Dupa ce inplinise sase luni si era deja un ucenic ,s-a intalnit prima oara cu fratele sau de mult uitat.Dupa multe luni..cand a devenit razboinic, a jurat ca nu il va mai considera ca pe un membru al familiei.Cu timpul Flacara de Noapte devenise mai dur, condus de atata tristete.Invinse in multe batalii era cel mai puternic,dar cea mai grea batalie find cand trebuia sa se uita in ochii fratelui sau,vazand ura fata de el.Totusi ramasese loial clanului si asa devenise mai tarziu secund,un secund puternic. nr. de telefon : *****26

  5. As vrea sa mai adaug ceva
    Snowstorm nu lupta decat pentru vietile nevinovate aflate in nevoie , e loiala clanului ei mereu si respecta codul razboinicilor!
    Dusmanii ei de moarte :
    Clanul Focului , Scourge , Gheara de tigru si Stea Nisipoasa .
    Inainte sa devina razboinica , aceasta era un animal de companie al unei familii de Doua Picioare . Aceasta a fost abandonata la varsta de 6 luni.
    Ea are o zgarda pe care se afla colti ai pisicilor cu care s-a luptat .Ea se comporta EXACT ca o pisica razboinica , inainte sa intre in clan ,de pe vremea cand locuia cu oamenii.
    Va rog sa publicati si acest comentariu care are descrierea si povestea ei ( continuarea)

  6. Aceasta este pisica mea pentru concurs adică ti-am trimis link-ul la poza
    Coada de cristal.Ea este fericită,nazdravana si curajoasă. Inamicul ei este o fostă prietena ai ei.Ea a fost născută în în sânul clanului si a fost antrenată sa fie războinică. Ea apartine clanului tunelului. Ochii ei sunt albăstrui ca cristalul Uneori este si nervoasă.
    *******60

    • Mara, numărul de telefon il trimiți întreg. Eu îl editez și pun steluțe, ca să nu fie public. Dar pentru înscriere e necesar tot. Iar poza pusa de tine nu este publică, editează setările, să ai globul acela, nu busturile.

    • Număr de telefon transmis, insa poza tot nu este publică sa pot valida inscrierea.
      Ti-am scris pe mail, dar adresa este gresita… mailul s-a intors.

  7. Aceasta este pisica mea pentru concurs.
    coada de zapada.Ea este curajoasa,copilaroasa si curioasa. Inamicul ei este fosta ei prietena. Ea apartine din clanul tunetului. Povestea ei : ea a fost nascuta in sanul clanului antrenata sa devina o razboinica. Cand este vorba de o lupta coada de cristal este cea mai fericita din clan. Este cea mai loiala pisica din clan.
    ********60
    Mara Zainescu

  8. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1490714941230484&set=gm.1271454959538056&type=3&theater
    Aceasta este pisica mea pentru concurs adică ti-am trimis link-ul la poza
    Coada de cristal.Ea este fericită,nazdravana si curajoasă. Inamicul ei este o fostă prietena ai ei.Ea a fost născută în în sânul clanului si a fost antrenată sa fie războinică. Ea apartine clanului tunelului. Ochii ei sunt albăstrui ca cristalul Uneori este si nervoasă.
    *******60


  9. El este Coada Vargata. El e un motan din Clanul Tunetului si e un razboinic foarte curajos. La inceput si el era un pisoi de casa, iar cand stapanii sai s-au mutat l-au lasat singur pe strazi, din fericire a fost acceptat de un bun lider din Clanul Tunetului. Acum lupta impreuna cu prietenii lui pentru a proteja clanul. Inamicii lui cel mai de temut sunt cainii maidanezi de pe strazi care il fugareau mereu si ii furau mancarea, dar acum cu ajutorul clanului a reusit sa ii invinga.

    • Poza este ok, însă nu ai trecut numele complet și numărul de telefon. Recitește te rog condițiile de participare cu mai multă atenție.

  10. https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1496756730630133&id=100008874601426&set=o.128736020560653
    Nr. de telefon : 0****43
    Numele adultului : Geo Bocman
    Descrierea personajului :
    Aceasta este Gheara de Cristal, face parte din Clanul Tunetului si este o razboinica foarte agila, puternica si corecta, care ar face orice pentru clanul ei. Intr-o lupta sangeroasa, urechea i-a fost sfasiata, iar ochiul zgariat… De atunci, a jurat ca nu va mai cruta nicio pisica care ii incalca teritoriul.
    Sper sa va placa desenul si sper sa ma numar printre castigatori.
    Multumesc anticipat!


  11. Pisica Sisi este o mica printesa razboinica, ea se antreneaza cu ghemul si se razboieste cu Rodo cainele din curtea noastra; dar alearga si toti soriceii nazdravani. E cea mai vicleana pisica deoarece la suprafata pare o pisica normala.

    tel.****92 (Alex)

    • Chiar daca este desenata de un copil mic, pisicuta Sisi pare sa aiba o tumora in loc de coada si o operatie estetica nereusita la fata. #celemainereusitedesene

    • Pe desen nu trebuia scris obligatoriu decât numărul de două cifre. Numele l-ai trecut complet, ai primit număr de concurs, deci e ok 🙂

  12. Telefon ****62
    I-am spus nepoatei mele de acest concurs si a fost extrem de incantata.Pisicile sunt animalele ei favorite dintotdeauna iar perspectiva de a avea niste carti cu povesti cu pisici razboinice i s-a parut extrem de atragatoare. Astfel ca s-a pus pe desenat si a creat o pisica razboinica, asa cum si-o imagineaza ea. Apoi, daca va avea cartile, va descoperi noi pisicute razboinice si de ce nu, le va face cunostiinta cu Miti. Miti, caci aceasta este numele pisicii desenate nu are nume pompoase ci este o pisicuta obisnuita de la noi din tara, dintr-un oras mare. Miti traieste pe strazi de mica iar timpul a pus-o in fata cu nenumarate primejdii. Sa fi o pisica de oras nu e lucru usor iar Miti a invatat ca cel mai mare dusman este masina.Masina este un monstru mare iar daca iesi in calea lui, cele sapte vieti se termina brusc. Totusi, atata timp cat nu ii iesi in cale, lucrurile par a fi in ordine caci el nu te va urmari niciodata.Al doilea mare dusman este cainele. Acesta te urmareste iar coltii lui mari si rai sunt de temut. Fiind totusi o pisica razboinica,Miti s-a vazut de multe ori pusa in situatia de a se bate cu acest vanator. Ghearele ei lungi si ascutite sunt cele mai importante arme pe care le are. Ele provoaca rani adanci si dureroase iar cainii au invatat cu timpul ca acea faptura mica si fragila nu este deloc lipsita de aparare.
    Miti a invatat sa fie puternica.Evita pericolele, ploaia si frigul nu o doboara si mancarea pare mai usor de procurat atunci cand stii unde sa cauti. Noaptea doarme adapostita si isi vindeca ranile.Totusi, sub armura ei de fier,sub aspectul puternic, Miti a ramas un mic pisoi zgribulit care priveste cu speranta oamenii ce trec pe strada.Isi doreste sa fie luata in brate si dusa in casa lor.Sa toarca in bratele iubitoare ale stapanului ei si sa ofere toata dragostea pe care o are in suflet si pe care nu a avut niciodata cui sa o ofere…Ea este Miti si speram ca Miti va face cunostiinta cu celelalte pisici din aceste carti.Nepoata mea e nerabdatoare si optimista ca in casa noastra vor veni zeci de pisici(din povesti,bineinteles).

    • Ma scuzati , sper sa nu fac probleme , dar nu ati spus dumneavoastra in regulament ca nu au voie prescolarii , pt. Ca nu sunt carti cu poze?
      Va rog sa nu va suparati pe mine pentru asta , dar eu mi-am spus doar parerea !

    • Vârsta nu este condiție de participare. Am adăugat textul citat de tine pentru părinții care se grăbesc și nu cunosc volumele, să nu apară apoi neînțelegeri. Se va ține cont de aspectul desenului și realizarea acestuia.

    • Dacă aș face parte din juriu, ți-aș putea da mai multe detalii. Însă decid cei din editură :). Cum însă este un concurs de desen, sunt o sumedenie de criterii, în ceea ce privește impresia artistică, realizarea tehnică, imaginație, încadrarea în temă.

  13. Completare de la dezenul cu motanul Coada Vargata. Numele meu intreg este Ilia Patricia iar numarul meu de telefon este ****63.
    Imi pare rau, data viitoare voi fi mai atenta la conditiile de participare.

  14. Ma numesc Vieru Ecaterina si aceasta este povestea desenului meu : „Ma numesc Free Spirit si sunt stramoasa celor 5 dinastii de pisici luptoare. Am revenit printre ele, pentru a readuce pacea intre clanuri, facandu-le sa inteleaga ca numai prin unitate pot invinge orice dusman.”
    Numar de telefon: ***64
    P.S. Numarul de pe medalinion coincide cu cel de pe scut.

  15. Link :
    https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1496756730630133&id=100008874601426&set=o.128736020560653
    Nr. de telefon : ***43
    Numele adultului : Geo Bocman
    Descrierea personajului :
    Ea este Gheara de Cristal, face parte din Clanul Tunetului si este o razboinica foarte agila, puternica frumoasa si corecta, care ar face orice pentru clanul ei si nu ar renunta niciodata. S-a nascut in inima Clanului Tunetului, care avea mare nevoie de razboinici, asa ca si-a inceput antrenamentul mai devreme decat trebuia. Fiind mica, nu intelegea de ce trebuie sa se „antreneze” pentru a deveni „razboinica”. Dar a incercat din toate puterile sa isi multumeasca mentorul. Iancet-incet s-a disciplinat si a ajuns o razboinica ferma, frumoasa si curajoasa.
    Intr-o lupta sangeroasa, urechea i-a fost sfasiata, iar ochiul zgariat… De atunci, a jurat ca nu va mai cruta nicio pisica, care ii incalca teritoriul.
    Sper sa va placa desenul.
    Multumesc anticipat!

  16. Bună seara! Mă numesc Ioana! Desenul din centru îl reprezintă pe motanul Pată de Foc. Răspunsul la întrebare este: el poartă răboi cu alte pisici care îl consideră un pisoi neimportant… dar aceştia se înşală amarnic. Motanii îl provoacă pe Pată de Foc la un răboi ca să le demonstreze că s-au înşelat. Acesta îşi adună prietenii şi câştigă lupta… 🙂 număr de telefon: ***00

  17. Bună seara! Desenul meu reprezintă pe motanul Labă de Jăratic care este foarte războinic cu șoriceii … Din visele sale! Acest motănel de oraș visează sa ajungă în sălbăticie și nu ratează nici o ocazie sa vânezi șoareci de bibliotecă!?

    Din păcate, nu știu Cum sa pun desenul pe comentariu și va rog să mă ajutați! Seara bună!

  18. Nr tel. ***54
    Inima de Foc este o pisica de casa devenita un razboinic curajos si lupta pentru apararea teritorului clanului sau impotriva Clanului Tunetului si Clanului Umbrelor.

    Nr tel. ***54
    Gheara de Tigru este secundul Clanului Tunetului. Ea se lupta pentru apararea teritorului clanului sau impotriva Clanului Tunetului si Clanului Umbrelor.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206533618431550&l=b8a2b55028
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206533503588679&l=204192844e

  19. Dintre frunzele aramii se distingeau clar, stralucitori, doi ochii de safir. Aveau scantei in priviri si urmareau atent natura ce se dezlantuia in jur. Intr-o secunda, Star a sarit din ascunzatoare cu o miscare rapida dar gratioasa. Mica felina avea o silueta subtire dar eleganta iar pasii ii facea incet si gratios.Blana ei era lunga si deasa iar culoarea aducea putin cu apusul de soare. Traia in salbaticie de trei ani de zile, alaturi de alte pisici pe care cu timpul le salvase si le primise in familia ei. Desi silueta ei era feminina si fragila, celelalte pisici ii purtau respect si o priveau cu admiratie. Era feminina dar puternica si luptatoare. Luptase mereu pentru ele, le salvase si de atunci incerca sa le tina unite si in siguranta.Era dreapta dar necrutatoare. Ura minciuna si lipsa de loialitate. Dusmanul ei din toate timpurile era Colti Lungi. Acesta era liderul unei haite de caini care le urmarea mereu si incerca sa le doboare. Blana ei moale ascundea cicatrici vechi si adanci iar sufletul ei gazduia povesti triste. Totusi, pisicile erau familia ei si nu se gandea niciodata sa lase o pisica abandonata singura pe drum.Isi marea mereu familia, le crestea si le invata tot ce stia ea.Le invata sa supravietuiasca, le invata ce primejdii sa evite si cum sa-si procure hrana.Le invata ce e loialitatea si le spunea povesti cu pisici crescute de oameni.Basme pentru pisoii mici si visatori.Iar cand seara se lasa, Star veghea asupra somnului lor si privea luna ca pe o lumina a unei imense case pline cu pisici la caldura sobei. Iar ea spera, ca intr-o zi, vor ajunge cu toate acolo.

    Telefon ****49
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=757848701028146&set=a.743613775784972.1073741826.100004090684609&type=3&theater

  20. Bună ziua.
    Eu sunt Balanesc Ioan,iar motanul meu se numește Negrilă. Este căpitanul ,,escadrilei pisicești”care se războiește cu câinii din ,,legiunea fulger”pentru că au îndrăznit să încalce teritoriul pe care trăiește neamul sobolanesc și să rapească din proviziile escadrilei.
    **76

  21. Neinfricata Pisicuta Crina se lupta cu cainele Fenton pentru suprematie in cartier. Fenton e un caine mare si rau din cartierul nostru (e real). Dupa cum se vede, Crina va castiga, deoarece Fenton deja vede stele verzi! (sau cel putin asa dorim toate fetitele cartierului).

    Am acordul mamei, Rosca Ana.
    Tel ****60

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1672369989676436&set=a.1524356261144477.1073741833.100007103536195&type=3&theater

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1672369989676436&set=a.1524356261144477.1073741833.100007103536195&type=3&theater

  22. Pisica mea se numește Prințesa Nemuritoare.Ea e urmașa mamei sale,Regina Înțelepciunii și are puteri mistice,deoarece e pisica elementului infinit.Globul de cristal în culorile curcubeului a fost creat de tatăl său,Regele Nopții.Ea se luptă cu Clanul Lordului Întunecat.
    Particip la acest concurs cu acordul mamei mele,Silvia Ivașcu.
    Adresă:,tel:***94
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452950254897340&set=a.204008276458207.1073741829.100005471072900&type=3&theater

    • Dar ati spus ca (,) „concursul se desfasoara intre data de 13 noiembrie – 22 noiembrie”.

    • De ce nu copiezi toată propoziția?! „Concursul se va desfăşura între 13-22 noiembrie 2015, ora 21:00. ”

      Nu scoate din context doar ca să-ți susții afirmația așa cum îți convine.

  23. Scuzati-ma atunci , de abia acum am vazut si partea aceia . Nu vreau sa imi luati asta drept afront!
    Multumesc anticipat .

    • Ana, pe viitor, ca regulă, la orice concurs participi, citeste cu MARE atenție regulamentul complet. Aici cel puțin nu ai decât o pagină… cu suficiente detalii lămuritoare. 🙂

  24. Motanul se numește Jedi și se războiește cu fratele său pe nume Skar. Cei doi au facut un pariu cu un Om de Jad, pariu pe care l-au pierdut și astfel au fost nevoiți sa-i plătească acestuia o sumă mare de bani. Motanul Jedi a reusit să strângă suma de bani, însă fratele său a furat-o si și-a plătit partea sa cu banii furați. Omul de Jad l-a blestemat pe Jedi si i-a transformat o labuta intr-o sabie de jad. De atunci motanul Jedi se razboieste cu Skar.
    Am acordul mamei mele – Nicoleta Dragomir

    telefon **55

  25. Cristina Radu:
    „Numele pisicii este TIGRU DE FOC. El face parte din Batalionul de Foc. El se razboieste cu trei triburi de motani de langa mare, triburi de apa.
    Tigul de Foc nu se lasa batut in lupta deoarece el lupta pentru fratele lui Laba de foc.
    El conduce armata de pisici fiind cel mai puternic.
    Tigru de Foc este cel mai bun motan raizboinic.”

    Parinte: Ioana Radu
    Tel ***34
    http://galeriatwins.blogspot.ro/2015/11/pisica-razboinica-tigru-de-foc.html

  26. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=895052020589581&set=a.895052093922907.1073741825.100002543757896&type=3&theater
    Telefon **42
    Ea este Missy,pisica mea razboinica.Pe Missy mi-am dorit-o de cand ma stiu.Am vrut mereu o pisica a mea iar pe ea am primit-o mult mai tarziu,atunci cand am intrat la facultate. Missy m-a fermecat din prima zi: un ghemotoc mic, pufos si cu multa atitudine. A intrat in sufletul nostru intr- clipita iar de atunci o iubim cu totii iar ea este cea care ne aduce mereu zambetul pe buze. Razboinica a fost din totdeauna. A urat uscatorul de par de cand a incercat sa o usuce iar de atunci il bate de fiecare data cand ii rasare in cale. Alearga si vaneaza mustele si moliile iar salturile ei sunt demne de orice cascador din filme. Este supla si agila iar inaltimea nu reprezinta niciodata un impediment, adorand sa cutreiere sifonierul si biblioteca. Este experta in camuflat si stim ca atunci cand nu vrea sa fie gasita nu este chip sa vezi unde se ascunde si nu iti va raspunde niciodata indiferent de cat de mult o strigi. Missy are un caracter puternic si o vointa si o rabdare de neclintit.Poate sa se urce pe tine noaptea de sute de ori si va veni mereu inapoi ca un bumerang indiferent de cate ori o dai jos din pat. Istetimea ei remarcabila o face sa treaca obstacole ca usi inchise, deschizand cu usurinta usa, sarind pe clanta. Am atasat o poza cu Missy si cu desenul pe care l-am facut,pentru a vedea asemanarea.Ea este Missy,pisica mea razboinica.

  27. PARTICIPANT Denisa Halip 7 ani.
    Pisica mea se numește LILI și se războiește cu TIGRUTA (pisica) surorii mele Laura care mi-a ascuns un rubin. Deocamdată nu a găsit rubinul dar sper sa dovedească Lili a mea ca este o războinică și reușește sa o bata pe Tigruta surorii. Nr. Tel. **28

  28. Membrii echipei de comunicare a aditurii ALL au acordat câte un punctaj pentru creația artistică și fragmentul literar, apoi au fost adunate punctele astfel obținute de fiecare participant.
    Cei care au acumulat punctajele cele mai mari au fost desemnați câștigători ai celor cinci premii oferite.
    Am apreciat cunoașterea personajelor și a acțiunii din volumele deja apărute din seria „Pisicile Războinice”, dar acesta nu a fost un criteriu de selecționare.
    În primul rând am admirat creațiile care poartă amprenta originalității participanților, iar în al doilea rând am punctat coerenta povestii și unitatea text-desen.

    Câștigătorii sunt:
    nr. 2 Leonte Timea Maria
    nr. 11 Vieru Ecaterina
    nr. 15 Balanesc Adina
    nr. 16 Rosca Ana
    nr. 19 Mara Dragomir

    • Multumesc din suflet! Eu chiar imi doream aceste carti. Acest concurs mi-a oferi sansa sa aflu despre cartile ,,Pisicile Razboinice” si il consider cadoul de ziua mea de nume.
      Premiul va fii revendicat de mama mea, Vieru Maria. Numarul ei de telefon este **

  29. Dezamagire ingrozitoare.Nu ati apreciat povestea,au castigat copii care par a fi la gradinita d-abia scriu o propozitie de poveste,ati apreciat cunoasterea personajelor deci ati dat cartile cuiva care deja le are pe primele doua.Nu ati apreciat efortul de a scrie si incercarea de a scrie ceva frumos.Imi doream enorm cartile,iubesc pisicile si dupa cum vedeti am si una acasa.Am incercat sa fiu originala si sa imi desenez pisica.Dezamagire enorma!au fost persoane care ar fi meritat mai mult.azi un copil plange si nu cred ca doar la mine acasa

  30. Nu ma asteptam sa faceti asa ceva , editura All, dar m-am inselat in privinta voastra ! M-ati dezamagit total , chiar cand credeam ca sunteti drepti , dar m-am lamurit cum sta treaba!!!
    E o facatura aiurita de concurs !

    • Văd că vi se pare foarte simplu să fii în juriu, imparțial și corect. Voi nota adresele voastre de mail, și vă invit cu mare plăcere la sfârșitul acestei luni să faceți parte din juriul concursului „Scenă din viața unui pompier”. Veți vedea atunci cât de „ușor” este să alegi cine dintr-un număr foarte mare de copii va primi cele (doar!) trei premii oferite.
      Este foarte ușor să consideri „nedrept” un juriu care nu ți-a dat premiul, și să judeci un concurs doar din perspectiva învinsului.

    • Ok, Ana. Delectează-te cu desenele din pagina concursului, ai afișul pe coloana din dreapta a site-ului. Se vor mai adăuga cu siguranță desene până pe 30 nov. Și reține, doar 3 pot primi premiul.

    • Vreau si eu sa fac parte din juriu! sa vad cat de „greu” ii sa aleg! Imi puteti spune cum pot sa fiu in juriu? Chiar imi dorec sa vad ce NU ATI PUTUT FACE DUMNEAVOASTRA!

    • Îmi pare rău, Ioana, pentru concursul următor eu aleg juriul, iar atitudinea ta complet lipsită de respect și imparțialitate nu te califică să faci parte din echipa mea. Deocamdată am selectat-o pe Ana Maria Cristea, și voi citi cu atenție celelalte mesaje. Nu va fi singurul copil din juriu, însă ca să poti juriza ai nevoie de mai multe calități, pe care nu dovedești să le deții.

    • EU DEJA AM ALES DESENELE DE LA CONCURSUL CU POMPIERII! Unde sa va trimit eventualii castigatori? Eu sunt din Cluj si nu pot veni in Bucuresti! De aceea vreau sa vi pot trimite pe un email sau altceva!

    • Concursul acela nu s-a încheiat, se încheie pe 30, și ți-am răspuns deja.
      Nu ai atitudinea potrivită pentru a face parte din echipa mea.

    • Doamna sau domnisoara Ani, daca vi se pare am fost lipsita de respect, va inselati! Voiam sa vad si eu cum este sa fi in juriu si cat de „greu” va v-a fost sa alegeti la acest concurs! Dar daca dumneavoastra aveti aceasta parere mizerabila despre mine nu va pot contrazice! Dumneavoastra va alegeti echipa de jurati! Deci cu alte cuvinte… ‘EU SUNT CEA LIPSITA DE RESPECT” nu pot sa am dreptul de a fi in juriu deoarece „NU AM CALITATILE NECESARE” (aici va inselati amarnic).

    • Ani este suficient, nu-mi trebuie titlu aici pe site.

      Te-am cunoscut atât cât ai avut bunăvoința să te prezinți prin intermediul mesajelor tale. Iar ceea ce am citit nu mi-a făcut deloc impresia unui om echilibrat, imparțial, capabil să gândească și să analizeze la rece, calități pe care le cer de la toți cei care fac parte din juriu, copii sau adulți.
      Am simțit multă dorință de răzbunare, de bravadă, vrei tu să-mi demonstrezi ceva – nu știu ce – dar ai impresia că deții cheia adevărului.

      Dacă vrei să vezi „cum se face”, poți să te uiți aici, este formularul cu ajutorul căruia am decis câștigătorul altui premiu. Apoi găsești aici rezultatele, să vezi dacă alegerile tale erau cât de cât aproape de ceea ce s-a anunțat la final.

      Aproximativ la fel va arăta și cel pentru concursul cu pompieri, însă îl vor completa cei care vor primi invitație în acest sens.
      Deocamdată nu m-ai convins cu nimic. Continui să scrii cu majuscule și să ridici virtual tonul într-o conversație…

  31. Nu ma asteptam sa castige copii de gradinita… dar daca asta a apreciat editura ALL… imi pare foarte rau! IMI DOREAM CARTILE MAI MULT CA ORICE! NICI NU STITI CAT DE GREU II SA ASTEPTI UN AN INTREG SA ITI APARA CARTEA FAVORITA SI DUPA SA SE ORGANIZEZE UN CONCURS IN CARE POTI PRIMI CARTEA GRATUIT!!! RUSINE!
    In primul rand desenul 2 nu prea pare a fi DELOC pisica razboinica.
    In al doilea rand desenele pe care le0ati ales sunt facute copii sub 6 ani! Ce pot ei citi? Eventual CARTI CU POZE!!!! Va citez pe dumneavoastra „Menționez că nu este o carte pentru preșcolari, ci pentru copii care deja citesc cursiv, și o carte „fără poze” nu îi deranjează.”
    Cer o rejurizare!!!!

    • Nu cred că este la grădiniță vreunul din câștigători, Cristina și Mara au comentat singure, cu acordul părinților, Timea la fel.

      Știu prea bine cum e să aștepți o carte. Poate fi o motivație să începi să citești în franceză, germană sau engleză, seria este lungă, și nu se știe cât de repede va fi tradusă la noi. Vezi aici.

    • Dar sa stiti ca desenele 16 si 19 (in special par a fi facute de copii sub 5 ani!!! NU PAR DELOC A FI FACUTE DE SCOLARI!), de aceea este ora de desen la scoala, daca tot ziceti ca sunt la scoala, CA SA-SI DEZVOLTE TALENTUL ARTISTIC!
      Si desenul 2 nu reprezinta deloc o pisica razboinica, doar ca are colti, NU INSEAMNA CA E RAZBOINICA! Si… cine a mai auzit de pisici cu armura si sabii… recunosc ca sunt copii cu imaginatie dar totusi! Ce pisica sta in 2 labe si sare pe langa o sabie?(la desenul 19 ma refer!) TREZITI-VA! TREBUIE SI CEVA MAI REALISTIC!!!!
      Va mai citez odata! „Menționez că nu este o carte pentru preșcolari, ci pentru copii care deja citesc cursiv, și o carte „fără poze” nu îi deranjează.” DOAR COPII NU PARTICIPA CA SA LE CITEASCA PARINTII DIN CARTI!!

      P.S. Daca nu va pricepeti la jurizat desene de ce ati mai pus concursul??? De ce nu trebuia sa scriem o poveste sau o poezie? EDITURA ALL, NU VA PRICEPETI SA JURIZATI DESENE! DATA VIITOARE PUNE-TI PE UN EXPERT! (daca va mai fi o data viitoare)!
      RUSINE MARE!

      INCA MAI CER O REJURIZARE DAR STIU CA PAREREA MEA NU CONTEAZA PENTRU VOI, CEI DE LA EDITURA ALL!!!!!!

  32. okey ! ne punem in locul juriilor, in primul rand ne uitam la calitatea desenului….apoi citim mesajele….pentru ca e un concurs de desene apreciam in primul rand ( ca si mai sus ) creatiile practice, apoi comparam acestea si ne da un rezultat ….
    1. aici nu au fost alese desenele bune si frumose
    2. nu au fost respectate regulile,daca am citit eu bine trebuia sa fie o pisica razboinica cat de cat asemantatoare cu cele din carte
    sper ca am avut o obiectie cat de cat convingatoare …..

    • Te înșeli. Criteriul „războinic” nu are nimic de-a face cu personajele cărților, tocmai pentru că nu este un concurs adresat numai fanilor acestor volume.
      Știu că sunt pisicuțe foarte frumos desenate, reprezentând personajele, însă sunt atât de pașnice și drăgălașe… că nu se încadrează criteriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente