„Aventurile fraților urși” și un premiu oferit de Cartoon Network

Aventurile fratilor ursi (7)Să te integrezi în societate poate fi un lucru dificil… mai ales când ești un urs.  Serialul „Aventurile fraților urși” urmărește povestea a trei urși, Grizz, Panda și Ursul Polar – trei străini care încearcă din răsputeri să își găsească locul în societatea umană, și dacă, în acest demers, reușeșc să obțină înghetață (sau iaurt înghețat), cu atât mai bine. Indiferent de situație, devine evident că a fi urs într-o lume civilizată și modernă nu este chiar un lucru ușor, așa cum puteți vedea în  cea mai nouă comedie animată realizată în Studiourile Cartoon Network, „Aventurile fraților urși”, serial ce va avea premiera luni, 16 noiembrie, de la 17:25.

Poate că Grizz, Panda și Ursul Polar nu știu prea multe despre lumea modernă, dar asta nu îi oprește să devină adevărați maeștri atunci când vine vorba de fotografiile de tip selfie, mâncare servită direct din camionetă sau faimă pe internet. Cu toate acestea, ei au încă multe de învățat despre locuitorii din preajma locuinței lor. Grizz, cel mai bătrân dintre urși, își va conduce frații mai tineri, pe Panda și pe Ursul Polar, cu un optimism de neegalat, care îi va duce, cel mai adesea, la un dezastru total. Când se apropie de oraș, cei trei formează o grămadă de urşi (#ogramadadeursi). Grizz este cățărat pe Panda, iar Panda este cățărat pe Ursul Polar care îi poartă în spate indiferent de destinația către care se îndreaptă. În călătoria lor, celor trei urși li se alătură Chole, prietena lor umană, un urs koala faimos, pe nume Nom Nom, și vecinul lor, Charlie.

Aventurile fratilor ursi (3)

În Statele Unite, „Aventurile fraților urși” a ocupat prima poziţie în audienţe, în cadrul lansărilor de seriale din categoria de vârstă copii 2-11 şi 6-11 ani. În Marea Britanie, în luna septembrie, serialul a ocupat prima poziţie în rândul copiilor, pe toate categoriile de vârstă, şi s-a clasat pe primul loc în rândul serialelor Pay TV.

Creată de câștigătorul premiilor Annie Award, Daniel Chong (Toy Story of Terror!), serialul „Aventurile fraților urși” a fost dezvoltat în Studiourile Cartoon Network, iar seria originală a câștigat premiul “Young Amsterdam Audience Award” în 2014, în cadrul Festivalului de Animație de la Amsterdam. „Aventurile fraților urși” se alătură altor serii de succes dezvoltate în Studiourile Cartoon Network, printre care amintim de serialele „Steven Univers”, „Unchiul Bunic”, „Clarence”, „Un show obișnuit” – serial care a câștigat premiul Emmy –  „Să-nceapă aventura” sau „Haideți, tineri titani!” – toate atrâgând numeroși telespectatori în fața micilor ecrane.

Aventurile fratilor ursi (1)

Concurs!

Pentru ca lansarea să aibă mai mult farmec, Cartoon Network oferă prin intermediul portalului Talente de Năzdrăvani un premiu de fidelitate, care conține:

 • O păturică Gumball
 • O sacoșă „Aventurile fraților urși”
 • O șepcuță cu cap de urs „Aventurile fraților urși”
 • O pelerină de ploaie (copil) – Adventure Time
 • O cutie pentru o banană (gustare la școală) Cartoon Network

Premiul va fi decis de juriu, și va fi primit de copilul care îi va desena cât mai reușit pe cei trei urși, eroii serialului,  fără a copia/printa desenul. Pentru a participa la concurs scanează/fotografiază desenul tău, urcă imaginea pe o rețea de socializare – oricare, cu mențiunea că poza trebuie să fie publică, să o putem vedea (pe facebook trebuie să aveți globul pământesc sub poză, nu un bust!). Adaugă un comentariu la acest articol în care să folosești numele real, o adresă corectă de mail (câmpurile speciale), iar în text – linkul către fotografie și un număr de telefon de contact (nu va fi publicat pe site).

Copiii care participă la concurs trebuie să menționeze numele adultului care le-a dat permisiunea, și care va ridica premiul în eventualitatea în care sunt câștigători. Fiecare participant poate înscrie un singur desen. (Se verifică în acest sens IP, Adresă email, telefon.)

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Alături de răspunsul la provocarea de mai sus adăugați un număr de telefon de contact (nu va fi publicat, dar este obligatoriu). Concursul se va desfășura între 13-22 noiembrie 2015, ora 21:00. Câștigătorul va fi anunțat în maxim 48h de la încheierea concursului, și va avea la dispoziţie 72h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiul nerevendicat, vor fi desemnați alți câştigători. Premiul va fi livrat numai la adresă de pe teritoriul României.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, numărul de telefon, IP unic), şi nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină.

Câştigătorii nu vor fi anuntați personal, vă rog să accesați pagina concursului în zilele de 23-24 noiembrie 2015.

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , .

30 Comments

 1. Buna ziua!
  participam si noi la acest minunat concurs,cu un desen facut de fetita noastra pe nume Marisa de 7 ani,desenand cum a stiut ea mai bine pe indragitii ursuleti.va multumim pt.concurs!
  tel edit

 2. Sunt Cristina si imi place desenul ,,Aventurile fratilor ursi”!
  Adultul care imi da voie sa particip la concurs este mama, Rosca Ana, tel ***.
  Desenul meu nu e copiat, l-am facut dupa imaginea de mai sus.

 3. A fost cel mai dificil concurs pe care l-am organizat, pentru că inițial intenționam să decid eu câștigătorul. Cum la final am tras linie și am decis că nu pot fi obiectivă, am improvizat urgent. M-au ajutat și fetele de la Cartoon Network, și am construit un juriu format din 15 persoane care au acordat puncte desenelor primite. Fiecare a acordat puncte de la 5 la 1, pentru cinci desene alese de fiecare.

  S-a detașat și a câștigat desenul cu numărul 5, cu un număr de 33 de puncte. Felicitări, Cristina! Ai la dispoziție 48 de ore pentru a revendica premiul.

  Punctaje acordate:

  nr.1: 1 1 5 3 4 4 1 punctaj: 19
  nr. 2 2 5 1 punctaj: 8
  nr.3 3 1 3 punctaj: 7
  nr.4 3 2 5 1 3 2 punctaj: 16
  nr.5 5 5 5 4 4 5 5 punctaj: 33
  nr.6 4 4 3 3 5 3 4 punctaj: 26
  nr.7 punctaj: 0
  nr.8 2 2 4 5 4 3 5 3 punctaj: 28
  nr.9 1 2 4 3 2 3 4 punctaj: 19
  nr.10 5 4 2 3 4 1 1 5 1 punctaj: 26
  nr.11 3 4 2 5 2 2 5 2 punctaj: 25
  nr.12 1 2 1 2 2 punctaj: 8
  nr.13 3 1 1 4 punctaj: 9

  • Greu de crezut ca desenul câștigător concura la aceeași categorie de vârsta cu restul, adică maxim 8 -9ani. Totuși, puteați sa fi împărțit premiile si pentru ceilalți participanți. Copiii, tot copii. Dezamăgiti!

  • Concursul nu a avut stabilită nicio limită de vârstă, nu văd de unde ați ajuns la această concluzie.

   A doua observație: păcat că în ultimul timp noțiunea de „concurs” a fost denaturată atât de tare încât copiii au impresia că dacă participi este suficient să primești „ceva”. Concurs înseamnă că unii câștigă, unii pierd, din păcate. Iar noi, ca „populație”, stăm din ce în ce mai rău la capitolul „acceptarea înfrângerii”.

   A fost un singur premiu, lucru care s-a știut de la început. A participa înseamnă a accepta condițiile. Dacă nu vi se par corecte, nu participați. Și când este un singur premiu, este cred suficient de clar că va fi un singur câștigător.

   Mă depășește motivul pentru care aceste comentarii apar DUPĂ anunțarea rezultatelor, și nu înainte.

 4. Ooo, ce bucurie pentru Cristina! E tare fericita ca desenul ei a castigat, deoarece iubeste desenele animate ,,Uimitoarea lume a lui Gumball” si ,,Sa inceapa aventura” si la fel de mult ii place si noul desen animat ,,Aventurile fratilor ursi”!
  Va multumim!
  Adresa mea este: ROSCA ANA
  edit

 5. De ce diferă numărul de voturi la fiecare desen? Ați spus ca ați avut un juriu de 15 persoane , dar punctele adunate arată ca unele desene au fost evaluate de un număr inegal de membri ai juriului, 3 maxim 8…..

 6. Daca adultii nu pot accepta infrangerea, cum avem pretentia de a intelege copiii cum ca intr-un concurs unii iau premiu, iar ceilalti nu? Felicitari castigatoarei!

  • Simona,

   Răsucești un cuțit adânc…
   Adulții au „azi” altă problemă. Sunt atât de derutați de tot ce se întâmplă în jur, de imposibilitatea de a „anticipa” provocările de peste 20 de ani, încât nu știu pentru ce trebuie pregătiți de fapt copiii. Orbecăim, nu ne decidem, și atunci forțăm limitele. Ceaușescu ar fi fost mândru să trăiască acum, tocmai se creează o generație de copii „multilateral dezvoltați”, de la care se cere totul, și mai presus, performanța.
   A participa fără să câștigi nimic este inutil. Iar dacă asta îi învățăm de mici…
   La un concurs important e să participi. Și din înfrângere se învață. Doar că e o lecție dureroasă… noi alegem dacă și când o învață.

 7. Toti cei ce se inscriu intr-un concurs o fac cu speranta ca vor castiga. Numai ca de cele mai multe ori, nu se intampla asa. Chiar daca fetita mea e acum castigatoare, ea stie (eu ii spun mereu inainte de o intrecere sau un concurs la care participa) ca se putea prea bine sa nu castige, deoarece mereu poate aparea cineva mai priceput, mai talentat, mai bun decat ea sau doar mai norocos. Nu va putea fi mereu prima, in orice domeniu, si nu trebuie sa faca o tragedie in viata din asta, deoarece asa va deveni o vesnic frustrata (si nu-mi doresc asa ceva pentru ea). Ea participa de mult timp si la concursul cu teme saptamanale si s-a intamplat, chiar daca a avut lucrari frumoase, sa nu fie printre castigatori, perioade mari de timp (6 luni) deoarece o ocolea norocul. A ramas cu experienta adunata, cu niste tehnici de lucru invatate, cu lucrarile facute intr-un mod ingrijit si cu niste obiecte decorative dragute, ce-i amintesc de momentele in care a lucrat, cat efort a depus sau cum ne-am distrat impreuna cand a lucrat acele teme. Probabil ca o sa mi se spuna ca mi-e usor sa spun acestea din pozitia privilegiata in care ma aflu acum, dar asta e parerea mea si asa cred eu ca trebuie sa-mi feresc copilul de dezamagirile viitoare, care nu vor fi ,,dezamagiri” daca nu o invat eu acum ca a nu castiga un concurs #,,esec”.

 8. Felicitari tuturor celor care au pun suflet in lucrari, felicitari castigatoarei si multumim organizatorului pentru provocare! O saptamana vesela! 🙂

 9. Aseara, pe-o ninsoare de poveste, a ajuns premiul. Multumim dvs si sponsorului, sunt lucruri si frumoase si utile si de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente