UPC te trimite zilnic la Parque Warner Madrid

war_map

Harta parcului 🙂

UPC Romania anunta lansarea campaniei de vara si parteneriatul cu Boomerang TV / Turner. Campania are doua componente principale – o tombola prin care UPC ofera o excursie pe zi la Parque Warner Madrid si un turneu national cu 3 personaje indragite de desene animate: Scooby Doo, Tom si Jerry.

În perioada 3 – 30 iunie 2015, toți clientii UPC Romania care achiziționează un pachet 3Play (televiziune, internet și telefonie) sunt înscriși automat într-o tombolă ce are ca premii excursii pentru 3 persoane la parcul de distracții Parque Warner Madrid. Clientii existenţi de 3Play pot participa gratuit la cursa pentru aceste excursii înscriindu-se pe pagina iunie.upc.ro.

Succes celor care pot participa!

Cristina H.
Posted in Publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente