Ziua coronitelor

Azi aş putea spune că a fost ziua coroniţelor. Am scos de la naftalină decoraţiunile de la coroniţa realizată anul trecut, şi am încercat să-i fac o „surioară”. Nu a ieşit la fel de impresionantă, căci de data aceasta, urmând sfaturile din carte, am încercat să confecţionez singură coroniţa din crenguţe. Noroc cu sârma rămasă de la sorcove… am reuşit să pregătesc totuşi una. A ieşit tare drăguţă, atât de drăguţă că destinaţia ei – uşa de la intrare – nu părea foarte sigură.

coronita-craciun

Aşa că din crenguţele rămase am mai confecţionat una. Pentru decor am folosit catifea roşie, din care am improvizat şi fundiţa, şi crăciuniţele de pe ea. Dar părea goală… şi cum nu aveam nici globuleţe mici ori clopoţei, am improvizat… adică alergat afară, la vecinul care are un pin, şi cerşit câteva conuri. Problema s-a rezolvat imediat, şi coroniţa a ajuns pe uşa de la intrare.

coronita-craciunita

Ce-a de-a treia are un destin mai lung… M-am apucat de ea prin noiembrie, voiam să particip la concursul Alinei (unde puteţi vedea câteva creaţii deosebite), dar n-am apucat s-o termin. A suferit între timp câteva modificări, nu mă hotăram deloc cu verdeaţa, până azi… când am tocat rămurelele mici-mici, le-am lipit cu silicon pe suport şi în sfârşit am fost încântată de ce-a ieşit. Va fi folosită ca ornament pentru masă.

coronita-quilling-vasc3

Dacă timpul e de partea mea, sper să vă mai arăt şi alte creaţii.

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun, Proiecte de iarnă and tagged .

2 Comments

  1. Foarte frumoase! Trebuie sa fac si eu una saptamana asta pentru invatatoarea Mariei. Dar am sa cumpar coronita de baza, gata facuta – costa 5 lei, nu mi se pare un capat de tara si ramane sa o decorez eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente