Silvia B., Horsens, 7 ani. Concursul O felicitare – o poveste

Funda de-o desfaci, sa vezi,
Ce-oi gasi nu o sa crezi!

Pitita-i sub brad, o hoata,
Ca bananele le-nhata!

O felicitare - o poveste

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, un alt nume, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 1 decembrie, ora 00:00, şi 14 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate.

28 Comments

 1. Pingback: Cu felicitarile la vot | SILVING

 2. Felicitare cu surpize! Daaa! Cui nu-i plac surprizele, mai ales de Mos Craciun? ‘Ca Mosul nu se tine de glume rautacioase! 🙂
  Maimutica isi ia darurile in chiar prezenta lui Mos Craciun! 🙂 Imi place de ea, ‘ca nu-i sfioasa!
  Succes! La multi ani!

 3. Mos batran cu plete dalbe…ce-ai sosit de prin straini…si aduce la fetite… voturi cu felicitari!!

 4. Felicitari Silvia! IMi place enorm de mult povestea ta…si maimutica….:) Succes! Imbratisari cu drag! 🙂

 5. Cu drag sustin talentul si indemanarea unor copii atat de creativi. Cu siguranta Mosul va tine cont de asta si va vizita cu multe multe lucruri frumoase.

 6. Foarte vesela felicitarea ta, Silvia 🙂 … Exact asa ca tine 😉 … Te pupam cu drag,

 7. Felicitari pentru creativitate! Mult succes in continuare si muuulte cadouri din partea mosului! <3

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente