Fantezie de iarna – atelier creativ, 7 decembrie, ora 11:00

afis manute 4

Am decis să închei sezonul atelierelor de anul acesta pe 7 decembrie, cu un atelier creativ pe care l-am botezat „fantezie de iarnă”, căci mi s-a părut cea mai potrivită denumire pentru ce se va întâmpla acolo. În primul rând, trebuie să menţionez că nu ar fi fost posibil, în această formă, fără sprijinul magazinului online Daco (www.DacoMag.ro), care mi-a pus la dispoziţie secţiunea de Hobby să aleg o bună parte materialele necesare.

Le-am pregătit copiilor un „bufet suedez” cu articole hobby, de unde îşi vor putea alege tot ce doresc pentru a confecţiona felicitări şi ornamente. Am experimentat acest sistem în cadrul unui alt atelier, iar copiii au fost încântaţi. Alegerile lor au fost, cel puţin la acel moment, surprinzător de diverse şi colorate. După acel atelier, întrebau de fiecare dată dacă evenimentul pregătit este tot „la cumpărături”, căci aşa l-au denumit… doar mergeau cu coşuleţul şi alegeau cele necesare.

Aş putea să înşir materialele disponibile, dar cred că ar fi mai scurtă lista cu ce nu vom avea la dispoziţie. În macheta alăturată am surprins câteva din materiale, oricât mi-am dorit, mi-a fost imposibil să le includ pe toate, chiar şi cu un mic exemplu din fiecare. Fiecare copil va pleca acasă cu o felicitare, un ornament cu brăduţ, şi o surpriză, oferită tot de Daco. Toate materialele şi uneltele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti
Atelierul de Paşti, la „autoservire”.

Activitatea va fi găzduită Club Aurora, în localul din Str. Moise Nicoară nr. 11 (zona Piaţa Alba Iulia), între orele 11:00-12:30, sâmbătă, 16 noiembrie 2013.

Vârsta recomandată este de cel puţin 3 ani, iar copiii pot primi ajutorul părinţilor. La atelier vor fi prezenţi cel mult 12 de copii, care se vor înscrie până la data de 6 decembrie 2013 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 50 lei de copil. Vă rugăm să solicitaţi pe mail confirmarea rezervării.

Atelierul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu Club Aurora din Bucuresti.

Pentru orice întrebări referitoare la atelier, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină, sau telefonul 0722’955’103.

Afisul evenimentului este disponibil în format A4 aici.


Vizualizare hartă mărită



Clubul Aurora reprezintă o alternativă în procesul de învăţare preşcolară şi şcolară. Fiecare copil este diferit, plecând de la ideea de bază că toţi copiii sunt inteligenţi. 
Susţine şi promovează “arta” de a-i face pe copii să prindă drag de învăţătură, îi încurajează să exploreze şi le susţine progresul în ritmul lor propriu. Si-a propus să creeze un mediu în care să îmbine jocul şi educaţia, în care copii să vină de plăcere, şi în care copilăria să fie (încă) la ea acasă.
Prin conceptul Play& Win Clubul Aurora se angajează să se ocupe de absolut toate detaliile, de la creionarea şi până la implinirea unei petreceri de vis, într-un spaţiu unic, cu o gradină generoasă. Si nu doar atât, Aurora Play&Win vine oriunde vrei tu!

Club Aurora

La Club Aurora petreci timp de calitate şi la sfârşit de săptămână prin desfăşurarea de ateliere creative şi spectacole-teatru, precum şi prin cursuri de limbi străine pentru copii.
O zi la Club Aurora este o zi plină de bună dispoziţie, emoţie şi zâmbete!

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , .

Un comentariu

  1. Pingback: Atelier de creatie organizat de Talente de Nazdravani – Fantezie de iarna | Pitici, dar Voinici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente