Concurs cu spiridusi!

Este luna decembrie, şi orice copil ai întreba, în mod sigur îţi va spune că la fereastra lui stă un spiriduş cu un carneţel de notiţe, gata să-i raporteze moşului faptele bune, dar mai ales năzbâtiile…

Am plecat în căutarea unui astfel de spiriduş şi am găsit unul la Editura All. Îl cheamă Pixi, şi se ocupă cu alte lucruri, nu cu monitorizarea năzdrăvanilor.

Colectia Pixi, Editura All

Seria Pixi este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile lui Pixi şi ale prietenilor săi, animalele din pădure. Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Pot face parte cu uşurinţă din seria cărţi de buzunar, pentru că au format mic, 10×10 cm. Se citesc uşor seara la culcare, sau pot fi buchisite de scolărei clasa I, care acum învaţă să citească.

Şi pentru că ne aflăm în ajun de sărbători, Editura All oferă cadou un pachet cu cele 11 cărticele. Pachetul va fi acordat prin tragere la sorţi. Pentru a câştiga acest premiu trebuie să lăsaţi un comentariu la acest articol prin care să răspundeţi la următoarea întrebare:

Copilul tău crede/a crezut în zâne? În care anume şi de ce îl încurajezi/l-ai încurajat să o facă?

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica "Nume" să folosiţi numele real, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 11-17 decembrie, ora 21:00. Dacă câştigătorul răspunde repede, are toate şansele ca premiul să ajungă înainte de Crăciun. Câştigătorul va avea la dispoziţie 24h pentru a trimite adresa de expediţie, la expirarea termenului vom desemna un nou câştigător.

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , .

70 Comments

  1. Copilasul meu a invatat ca exista spiridusi/zane sau alte personaje care pot iesi din povesti cand e o sarbatoare, daca el vrea. Cateodata zice sa le lasam sa stea la ele in poveste. Atat timp cat putem sa stimulam imaginatia si creativitatea cu ajutorul zanelor si a altor personaje e foarte bine, dar sa pastram si simtul realitatii.

  2. Cind era mai mica fetita mea credea in trei zine frumoase si binecuvintate: ZINA CERULUI pt ca proteja aerul, ZINA STELELOR pt ca proteja cerul siZINA NORILOR pt ca pt ea in aceasta lume varsa peste oameni mai multa sau mai putina apa….va spun si de ce..dar mai intii incep povestea de la inceputul existentei ei.
    Viata ei nu a fost atit de usoara ca la alti copii..purtata prin spitale inca de frageda virsta eu ii povesteam povesti care se asemanau cu viata noastra trainica, cu ginduri si impliniri, cu sperante si lacrimi.Mereu cind durerea o obosea striga la ZINA STELELOR si ruga ferbinte ca pe obrajii mamei ei sa nu mai fie lacrimi ci numai zimbet si bucurie..mereu privea pe geam noptile si vorbea, vorbea, vorbea…de multe ori nici eu nu intelegeam…dar..am inteles ca asta ii da curaj si am invatat si eu sa cred in povestile ei,in povestea ZINEI STELELOR…A STELELOR care dau lumina si speranta in sufletele indurerate…
    Iar cind stelel nu se mai iveau certa norii…zZINA NORILOR, era dulce si copilaroasa, uneori era buna cu ZINA NORILOR alteori nu, ca un copil care nu stia ce vrea… uneori multumea ca exista deoarece aducea apa care inviora acei copacei si floricele din fata spitalului,..uneori iesea tiptil, tiptil sa nu fie observata pt a iesi in ploaie,mereu cind o gaseam udata o certam si ea mereu imi spunea:o mami nu fii suparata ZINA NORILOR mia spus cind voi fi udata de chiar stropii norilor voi creste mare si sanatoasa si nu vom mai sta aici in cladirea asta alba si mirositoare…ca orice mama durerea era si mai mare si mai arzatoare,oricit lacrimile mi le ascudndeam ea mi le vedea si cu minuta ei mica mi le stergea si ma chema linga patutu ei sa.mi spune mereu si mereu cite ceva…era tare vorbareata ,povestile o ridicau la viata. Cind tristetea mereu ma cuprindea, chiar de multe ori si pe ea in linistea salonului numai auzeai:auzi mami?hai sa chemam ZINA CERULUI in ajutor ea ne poate proteja, se poate ruga pt noi…pt ca ea are putere are prieteni pe ZINA STELELOR SI ZINA NORILOR…ASA ERAU POVESTILE EI DE INCURAJARE,DE IMBARBATARE…era copil dar avea o minte de om mare, de multe ori ea ma ajuta sa trec de descurajare, avea atita credinta, speranta , atita copilarie si fantezie in culori ca de multe ori prin farmecul ei puteam descifra si dezlega enigme…asa ca si azi e acelasi copil care il are ca prieten pe cele trei zine…

  3. Noi avem trei fete. Cea mare are 10 ani si a avut momente de indoiala in ceea ce priveste aceasta lume magica, insa citind carti, vizionand filme si povestindu-i de copilaria mea, indoielile s-au risipit si inca crede in mos Craciun, mos Nicolae si zana Maseluta. Cea mijlocie are 5 ani si inca traieste cu cea mai mare bucurie aceasta lume a basmelor. Inca nu s-a indoit, avand incredere si in ce spune sora mai mare. Iar cea mica are 6 luni si deabia descopera aceasta lume, insa sunt sigura ca ea inca traieste intr-o lume de basm. Eu le-am indemnat sa creada in magie pentru ca asa ar trebui sa fie copilaria ‘de poveste’, sa-ti amintesti cu drag si sa ai acel sentiment ca tot ce-ti doresti se poate indeplini!

  4. 🙂 Le-am povestit despre zane, am citit povesti cu zane si am vorbit despre ele, dar ei stiu ca sunt personaje fictive, pe care le gasim doar in povesti. Mai dam vina uneori pe cate o zana cand se intampla ceva bun sau nu (Zana Buna, Zana Iarna, Zana Florilor, Zana Maseluta etc), dar in gluma, deci rad amandoi cand aud. Le plac zanele foarte mult si povestile cu zane, dar nu i-am incurajat sa creada ca zanele exista si in realitate, desi sunt mititei, pentru ca oricum vine odata momentul in care ei se conving ca nu exista si imi este teama sa nu creada atunci ca au fost mintiti prea grav. N-ar mai crede apoi multe din lucrurile pe care le spun. 🙂

  5. Daaa inca mai cred cum sa nu, cu toate ca fetita cea mare, Laura, deja are semne de intrebare, are indoieli, dar ii place sa creada si tot timpul am facut in asa fel incat sa pare cat cat…ca exista „Zana Maseluta” mai ales, ca exista zane, spiridusi care asculta dorintele copiilor si le transmit mai departe cum ar fi lui Mos Craciun care pe langa scrisori mai primeste si mesajele lor. Sper sa mai tina magia asta la ea pt a nu afla Denisa, fetita cea mica de 4 ani, prea devreme ca totul e doar o…. poveste. Ne bucura foarte mult si pe noi aceste povesti si cand ii vedem cat entuziasm striga: „mamiii a fost Zana Maseluta, chiar exista, uite ce a lasat, iar dintele meu a disparut”, sau…….”oare de unde a stiut Mosu ca am facut eu…nu stiu ce fapta, sau ca nu am ascultat”….de la zanele micute care pandesc sa vada faptele voastre. 😉

  6. Da, le-am vorbit copiilor despre zane, mai ales citind povesti sau uitandu-ne la filme. Le-am spus ca ele traiesc in povesti, dar sunt cateva, mai putine, care traiesc in viata noastra. Ei inca cred asta. Le-am povestit de zanele anotimpurilor: Zana Iernii, a Primaverii, a Verii si Toamnei. s-au lasat impresionati de filme gen Tincherbell (clopotica) si in care apar aceste zane ale anotimpurilor. De fapt, de cate ori vede fetita ( ea e mai mica) un fulg de papadie spune cu mare bucurie: mami, mami, uite-o pe Tincherbell, haide s-o aducem la noi acasa.
    Viata este mai frumoasa cand se prezinta sub forma povestilor, de asta inca le mai spunem despre zane si spiridusi.

  7. Bianca crede in Zana Maseluta, Mos Craciun, Mos Nicolae, spiridusi si zane in general. As vrea sa creada cat mai mult in ei/ele, ii fac copilaria mai ”roz”, este mai inocenta 🙂

  8. Razvan de cand era la gradinita si-a dat ca nu exista zane, dar totusi de fiecare data cand isi scotea un dinte astepta ca zana maseluta sa-i lase ceva bani sub perna. Ii place sa aibe pusculita plina mereu.

  9. Fluturasii mei cred în Zânele Anotimpurilor.Zâna Iarna sta mereu la geam si ne asista activitatile.În functie de raspunsurile lor, Zâna le trimite zapada si îl tine la curent pe Mos Craciun, pentru ca el e batrân si ocupat.Nu are timp sa vada daca suntem sau nu cuminti.

  10. Copiii mei cred in zane,dar mai ales in Mos Craciun,Mos Nicolae,spiridusi.Baiatul cel mare a spus ca ca el nu crede in toate zanele pentru ca nu le-a vazut,dar crede in Zana Florilor,Zana Iarna,Zana Primavara,Zana Vara si Zana Toamna.Eu i-am incurajat sa creada in aceste personaje mirifice ale copilariei,pentru ca ne fac viata mai frumoasa si mai vesela.Fara zane,spiridusi si mosi nu mai putem visa.Deci copiilor,credeti in zane!!!

  11. Pai, copiii mei cred in zane, inca sunt la varsta la care-si doresc din suflet sa existe zane si mosi, in speta cei care aduc cadouri. Ma vad prinsa in niste „traditii” putin pe placul meu pe aceast palier.
    Pe de alta parte, ii incurajez sa creada in zanele naturii, in fiintele care aduc armonia pe pamanat, deoarece… eu cred cu adevarat in ele. :”>

  12. Pana acum un an, cand era inca la gradi,Iustina mai credea in zane si spiridusi. Facea tot felul casute din cutiile ce le gasea prin casa si astepta spiridusii. Iarna trecuta erau sub brad o multime de astfel de casute. Acum nu cred ca mai crede in ei. Anul acesta, inainte de Mos Nicolae cand era neastamparata i-am spus ca o vad spiridusii. Ea mi-a raspuns simplu: Nu exista spiridusi, nu exista Mos Nicolae. Iar eu am adaugat: Atunci nu exista cadouri.Dupa parerea mea uneori vine timpul in care un copil isi da seama incet-incet de ceea ce este poveste si ce este realitate. Preferatii ei au fost spiridusii, nu zanele desi dintre acestea din urma o admira pe Tinker Bell. Nu o incurajez dar nici nu ma opun sa creada in zane si spiridusi. Cred ca fiecare lucru vine cand ii este timpul si rostul.

  13. S. o stie doar pe Tinker Bell, ar fi fain sa o cunoasca si pe Pixie-el crede in orice er magic la momentul asta, desi recunosc ca nu l-am incurajat in sensul acesta prea mult. Am vazut carticelele, sunt super dragute, multumim pentru concurs!

  14. Octavian este la varsta la care crede in spiridusii lui Mos Craciun si Mos Nicolae. De fiecare data cand ii amintesc ca este vazut cand face nazbatii imediat se cuminteste si isi cere scuze, dar doar pt moment!!!! Important ca realizeaza „prezenta” lor in jurul lui, schimbandu-si brusc comportamentul. Mai nou, o asteapta pe Zana Maseluta, despre care stie foarte multe lucruri din Cd-urile educative pe care le are. stie inclusiv faptul ca sub perna trebuie sa gaseasca banuti, atunci cand ii va cadea cate-un dintisor. Il las sa creada in aceste minunatii cat va fi posibil, nu vreau sa-i distrug copilaria. Cu el retraiesc si eu momentele copilariei mele!!!!

  15. Da, copilul meu crede in Zana Maseluta… in Mos Craciun…in Mos Nicolae… si o spun din suflet! E frumos sa ramanem cat mai muuult timp copii…sa visam…sa ne lasam purtati pe aripile copilariei. In fiecare dintre noi traieste un copil, si tine de noi sa pastram cat mai mult timp mirajul de Craciun! Eu ma straduiesc sa mai creada inca muuuult timp de acum inainte…pentru magia momentului descoperirii surprizei, pentru clipele de nerabdare pana la venirea Mosului…pentru…pentru o mie de alte motive!!! Nimic nu se compara cu un cadou adus de Mos Craciun!!! In timp, crescand… va intelege cat de frumos este sa pregatesti mici cadouri celor dragi, sa te implici emotional in alegerea cadoului ,,perfect”…si sa primesti in schimb…cel mai larg zambet de fericire si multumire!!!
    Si colegii lui de scoala au incercat sa-l convinga ca Mosul nu exista, dar probabil ,,povestea” mea a fost spusa mai bine ca a lor…si explicatiile mele i-au mers la suflet, pentru ca noi credem si-l asteptam pe Mos Craciun!!!!

  16. Fetita mea iubeste povestile si de multe ori s-a identificat cu zanele bune, cele care au praf magic si pot face lucruri minunate, pot indeplini dorinte. Zanele preferate sunt Clopotica si Zana Anotimpurilor. Povestile o ajuta sa zburde prin ce colturi ale lumii vrea si sa-i dea incredere si multa bucurie in suflet.

  17. Gargarita mea Theodora crede in spiridusii lui Mos Craciun, Mos Nicolae iar atunci cand ii cade cate un dintisor (sau maseluta)asteapta sa vina Zana Maseluta si sa gaseasca de la aceasta banuti sub perna.
    Ne dorim sa aiba cat mai multe momente frumoase de care sa-si aminteasca peste ani cu placere si poate recunostinta fata de parintii ei care o iubesc cel mai mult pe lumea asta.

  18. Alexandru are 6 ani si crede in Zana Jucariilor, Zana Maseluta, Mos Craciun si spiridusii lui, in Mos Nicolae. Si mai stie ca eu in alta viata am fost o Zana a jucariilor si pentru ca nu m-am dus sa le iau de la copiii care nu aveau grija de ele, am fost transformata in om. Dar am ramas prietena cu toate zanele si cu Mos Craciun si cu spiridusii sai si pot oricand vorbi cu ei si, mai ales, stiu cand se apropie de casa noastra.
    Ii vad emotia din ochi cand stie ca vine seara un personaj magic: sa ia un dintisor, sa vada daca s-a culcat devreme, sa intrebe jucariile daca sunt bine ingrijite la el in camera. Si-mi doresc ca fiul meu sa nu afle prea devreme ca toate acestea exista doar in lumea copilariei.

  19. Fetita mea de 8 ani inca crede in Zane, Mos Craciun si Nicolae, Zana Masluta si spridusi.
    Si-a creat lumea ei de zane care o ajuta sa treaca peste fiecare obstacol. Cand nu gaseste ceva, da vina pe spiridusi care sunt nazdravani. Zanele dau viata jucariilor peste noapte, cand noi dormim, iar Mosii fac ca magia Sarbatorilor sa straluceasca din plin.

  20. Alexandru crede in zane, spiridusi, Mos Craciun si Mos Nicolae, si ma bucur ca inca nu si-au pierdut farmecul toate aceste personaje, cand deja a auzit el ceva… ceva dar inca nu renunta la ele, dovada cea mai draga mie a fost acum o luna cand i-a cazut primul dinte si a fost atat de emotionat ca o sa vina Zana Maseluta incat ar fi asteptat-o toata noaptea, iar oferta tatalui de ai da el bani in schimbul dintelui nu l-a interesat, a fost ferm ca nu vrea, ca doar zana trebuie sa i dea banuti in schimbul dintelui!!!

  21. Inca sunt cu fiul meu, Matei, la inceput de drum intr-ale povestilor, dar povestim despre aceste personaje nemuritoare , Zana Zanelor, Zana Maseluta, Elfi, Mos Ene,Mos Craciun si Nicolae etc. Incerc sa il invat prin intermediul lor, sa fie darnic cu cei din jur, sa fie vesel, sa indrazneasca sa viseze si sa spere , sa iubeasca frumosul, muzica, dansul, cantecul, traditiile.

  22. Si noi credem in Mos Craciun si Mos Nicolae si in Zana Maseluta si spiridusi. A, si in zana cu parul galben care vine noaptea sa ii dea un pupic (ea a fost prima, de fapt). Fie ca sunt zane sau spiridusi sau orice altceva, mici sau mari, cred ca ne face bine sa pastram ceva magic in noi.

  23. Da, am doi copii si fiecare a crezut mai ales in Zanele Bune care veneau odata cu sarbatorile crestine, dar cel mai mult au crezut in Mos Nicolae si in Mos Craciun . Orice parinte adevarat nu va sta in calea bucuriei, sperantei, increderii pe care o traiesc copiii atunci cand asteapta venirea „Celui Bun”. De aceea i-am incurajat sa creada si s-a dovedit a fi un lucru minunat deoarece au invatat ca binele invinge si soarele alunga norii.

  24. Si Maya (4 ani si 10 luni) crede in zane, spiridusi, Mos Nicolae, Mos Craciun… Ne jucam deseori de-a zanele, se imbraca in rochie de zana si isi foloseste bagheta sa ne faca pe toti sanatosi, fericiti, pe surioara ei sa creasca mare, sa vorbeasca, etc, sa faca sa vina primavara, sa infloreasca toti pomii si floricelele si asa mai departe. Stie ca e o joaca, dar are imaginatie bogata si asta se datoreaza si personajelor indragite din carti. Multumim pentru sansa!

  25. Noi n-am vazut decat Tinkerbell deci nu prea cunoastem multe zane in schimb ne plac piticii 🙂
    AH, ba da, si zana albastra din Pinochio dar baiatul meu inca nu e lamurit de ce zana e diferita in celelalte variante de desene cu Pinochio.

  26. Chiar daca fetita mea e inca mica am sa o incurajez sa creada in zane. Povestile sunt niste comori nepretuite ale copiilor si copilariei, fara de care imaginatia celor mici nu ar mai fi asa de bogata si sufletul atat de inocent si fericit. Deci da, am sa-mi incurajez copilul sa creada in zane, spiridusi si toate celelate personaje imaginare din povestile copilariei. Frumos concurs.Felicitari! si Sarbatori fericite!

  27. Fetita mea crede in zane. Ea insasi se crede adeseori o zana. Am realizat impreuna o bagheta-papadie, si se joaca afara cu ea ca aduce primavara inapoi, ca topeste zapada, si face sa rasara florile, si soarele sa reverse mai multa caldura.I-am spus ca zanele exista doar in desene animate, in carti si in joaca copiilor. Dar, micuta fiind, ea crede ca sunt reale, precum zanele din desenele Disney, si spune ca zanele fac natura atat de frumoasa, si rochitele fetitelor atat de placute si dorite. ana

  28. Fie ca se numeste Mos Craciun ,Zana Zorilor sau spiridusul Pixi copilul meu se opreste din orice activitate pe care o are si vine sa asculte povestea.Si cine poate spune povesti mai bine decat o mama?
    Cred ca este singurul mod de a_i dezvolta memoria si acum deseneaza si creeaza propriile lui povesti.
    In aceste timpuri in care calculatorul si televizorul ne distrug creierul copiilor ei fiind prinsi intr-o non activitate va multumesc pentru acest site,imi fac si eu timp pentru copilul meu si il ajut sa realizam lucruri distractive .

  29. Cum ne putem inchipui o copilarie fara zane, fara spiridusi, fara Mos Craciun sau fara Mos Nicolae. Ne oprim intii la ZANA MASELUTA care vine de fiecare data la copii carora li se misca un dintisor, pentru ca ea vrea sa isi construiasca un palat numai din dintisorii copiilor . Si nu vine cu mana goala ci le lasa banuti sub perina fiecarui copilas. Asa am reusit sa o fac sa inteleaga ca e bine sa scoatem dintisorul cat mai repede pentru a lasa celalalt dinte sa creasca mai usor. Fetitei mele ii place sa creada ca zine sunt peste tot de marimi diferite si mai mari…si mai mici…exista zana florilor, a copacilor, a ploilor, a zapezii, a furtunii…zana primaverii, a verii, a toamnei …si pentru fiecare „lucrusor” in parte avem zane care uneori se supara, uneori sunt bucuroase. Asa am putut deocamdata sa ii arat ce este bine sa faca, si ce nu este bine sa faca. Ea crede cu tarie in toate zanele si acestea pot zbura doar cu praf magic. Tocmai pentru ca ne plac asa de mult zanutele urmarim cu sufletul la gura Clopotica de cate ori este difuzat. Avem zane care sunt prietene si cu Mos Craciun care ii imprumuta acestuia praf magic ca sa poata zbura cu saniuta mai repede si sa imparta cadouri la toti copii pamantului. Nu mare mi-a fost mirarea cand..intr-un biletel fetita mea cerea lui Mos Craciun sa ii aduca un saculet cu praf magic ca sa poata zbura si ea. I-am spus ca acest praf magic nu se poate imprumuta pentru ca zanele il primesc cu portia si daca va da fiecarui copil cate putin ele raman fara praf magic si nu vor mai zbura niciodata, iar apoi Mos Craciun nu mai ajunge la toti copii din lume. Ma bucur in acest moment ca …impreuna cu fetita mea …retraiesc acei ani ai copilariei pe care nu ii mai pot intoarce niciodata….Sa fim copii inca odata prin ochii copiilor nostrii este o binecuvantare , de aceea sa ne bucuram inca cat mai putem impreuna cu ei si sa alunecam usor spre taramul zanelor si spiridusilor, iar prin acestea sa ii invatam pe copii nostrii tainele ascunse ale vietii

  30. Zanele si printesele, preferatele fetitei mele, am impresia ca inca nu poate face asa bine diferenta intre fictiv si real, ii plac atat de mult incat crede ca sunt adevarate:)

  31. Buna. Copiii mei Alinuta (2 ani si 10 luni) si Mihaita (1 an si 6 luni) cred in Mos Craciun, in Mos Nicolae, dar si in zane – atat cat pot intelege ei la aceasta varsta frageda. Asculta povesti cu mare entuziasm si absorb fiecare amanunt cu mare sete. Adora cartile si tot ce este nou. Eu ii incurajez sa le placa tot ce tine de povesti, carti etc., si Alinuta obisnuieste sa deseneze si cand termina vine la mine si imi spune marea si incurcata poveste ce sta ascunsa in micuta pagina desenata. Astfel cred ca li se dezvolta imaginatia, vocabularul etc.

  32. Baietelul meu inca nu prea intelege el de zane, spiridusi, adica inca nu face bine distinctie intre real si fantastic. Oricum, vreau mereu sa pastrez o nota reala a lucrurilor, dar si sa-i citesc mai interesant si tentant povestile.

  33. Maya stie deja despre zane ca sunt ajutorul celor aflati la nevoie, o cunoaste pe cea din Pinochio, pe cea din filmul romanesc Veronica si pe Zana Toamna. Mai are una de la desene Mia.
    De spiridusi inca nu a auzit, are dor 2 ani jumate.

  34. Baiatul meu a crescut, nu mai crede in zane si nici in spiridusi, dar lupt pentru nepotelul meu, baiatul cumnatei, care are 3 anisori. As vrea sa creada in toate povestile care noua ne-au facut copilaria frumoasa. I-am pregatit un cadou dragut, care sa ii dovedeasca existenta lui Mos Craciun si sper sa afle cat de bune sunt zanele, atunci cand mama lui ii va citi povestile pe care i le-am pregatit.

  35. baietelul meu crede in existeta lui mos nicolae, mos craciun , spiridusi. acum ca sunt mai tot timpul geamurile aburite i-am spus ca renii si spiridusii trimisi de mos craciun stau cu nasucurile lipite pe geam si privesc in casa sa vada ce obraznicarii a mai facut.
    ieri mi-a raspuns ca mos nicolae i-a adus cadou chiar daca nu a fost cuminte, deci cu siguranta va veni si mos craciun. vineri avem serbare la gradinita, pregatim o poezie in italiana.

    sarbatori fericite si la multi ani!!!

  36. Chiar daca baietelul meu este prea mic pentru a intelege,eu am sa-l o incurajez sa creada in spiridusi si mos craciun.

  37. Buna!
    Baitelul meu nu crede in zane, insa in spiridusi, mai ales ca acum sunt si legati de mos Craciun, chiar crede. Desigur ca mai crede inca in Mos Craciun, in Mos Nicolae, in ingeri pazitori.E frumoasa lumea copilariei, cand inca mai pot visa la atatea lucruri frumoase, atata timp cat noi,ca parinti, le putem indeplini.

  38. Frumos concurs!
    Ajungem si noi pe ultima suta de metri 😀
    Clopotica este zana preferata a Dariei, insa nu crede in existenta lor.Dupa ce a vazut a treia parte, era tentata sa creada 😀 ….am preferat sa discut cu ea si sa-i explic pentru a evita vreo situatie aiurea.
    Nici Andrei nu crede in spiridusi, dar se distreaza pe seama Dariei si ii spune ca a vorbit cu zanele sa nu-i aduca cadouri daca nu e cuminte 😀
    Avem doua carticele cu Pixi si cei mici sunt entuziasmati de ele.Mi-ar place sa le fac o surpriza si sa le dau toata colectia 🙂
    Multumim pentur ocazie!

  39. Baiatul meu stie despre pitici ca sunt oameni foarte mici si ii asociaza cu personajele din Alba ca zapada si alte povesti. Pentru el zane sunt si oameni reali, de exemplu cand a vazut-o imbracata pe psihopedagogul lui in rochie de mireasa, pentru o sceneta la gradinita, el a spus ca este o zana. Era atat de fascinat de prezenta ei, incat o percepea ca pe un personaj, nu mai realiza cine este de fapt, desi aveau activitati zilnice impreuna. Nu il incurajez neaparat sa creada in zane sau spiridusi, dar nici nu il contrazic, cand el asa percepe pe cineva, ca pe un personaj de basm, ireal.

  40. Iustin adora povestile, deocamdata suntem la varsta la care totul pare real daca e scris intr=o carte. Zanele si spiridusii sunt la fel de reali ca Mos Craciun, si sper sa credem in ele cat mai mult timp.

  41. Si premiul merge la nr. 27:

    Here are your random numbers:

    27
    Timestamp: 2012-12-17 19:01:18 UTC

    Castigatorul are la dispozitie 24h sa posteze un mesaj cu adresa de expeditie. Rog sa posteze folosind aceeasi adresa de mail cu care a lasat comentariul castigator.

    • felicitari Nr. 27 Magdalena Pulpan, sa va bucurati impreuna cu fetita de premiu, sa creasca mare si frumoasa. la multi ani si sarbatori fericite tuturor!!!

  42. Din pacate premiul nu a fost revendicat, si am facut o noua extragere.
    Premiul merge la:

    Random Integer Generator

    Here are your random numbers:

    2

    Timestamp: 2012-12-18 19:02:55 UTC

    • IMI PARE RAU DAr nu am fostr anuntata CIND SE FAC TRAGERILE..SPER SA MAI FIE Valabila cistigarea concursului..astept raspuns

    • Programul concursului a fost anuntat… si am postat de fiecare data mesaj si pe subiect, si pe facebook. Erati abonata la comentarii ?

  43. Se pare ca premiul se incapataneaza sa ramana nerevendicat.

    Sa speram ca a treia extragere este cu noroc:

    Here are your random numbers:

    28

    Timestamp: 2012-12-19 21:14:38 UTC

    Numarul 28…

    • da.
      sper doar ca a treia oara e cu noroc, si nu ma apuca ajunul craciunul generand in fiecare seara cate un numar…

    • eu nu inteleg un lucru. exista acea casuta, „noticari cand apar comentarii noi”.
      am pus mereu si text cu castigatorul, pentru ca doar imaginea nu pleaca pe mail.
      poate e un pic deranjant o saptamana sa ai mesaje noi in inbox, dar macar primesti si la final mesajul cu castigatorul, apoi te poti dezabona. mi se pare cel mai simplu mod de a fi la curent cu desfasurarea unui concurs la care ai participat…
      am dat si mail direct, rugand fiecare castigator sa-si revendice premiul… dar tot degeaba…

      asteptsi sper si eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente