Concurs cu spiridusi!

Este luna decembrie, şi orice copil ai întreba, în mod sigur îţi va spune că la fereastra lui stă un spiriduş cu un carneţel de notiţe, gata să-i raporteze moşului faptele bune, dar mai ales năzbâtiile…

Am plecat în căutarea unui astfel de spiriduş şi am găsit unul la Editura All. Îl cheamă Pixi, şi se ocupă cu alte lucruri, nu cu monitorizarea năzdrăvanilor.

Colectia Pixi, Editura All

Seria Pixi este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile lui Pixi şi ale prietenilor săi, animalele din pădure. Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.

Pot face parte cu uşurinţă din seria cărţi de buzunar, pentru că au format mic, 10×10 cm. Se citesc uşor seara la culcare, sau pot fi buchisite de scolărei clasa I, care acum învaţă să citească.

Şi pentru că ne aflăm în ajun de sărbători, Editura All oferă cadou un pachet cu cele 11 cărticele. Pachetul va fi acordat prin tragere la sorţi. Pentru a câştiga acest premiu trebuie să lăsaţi un comentariu la acest articol prin care să răspundeţi la următoarea întrebare:

Copilul tău crede/a crezut în zâne? În care anume şi de ce îl încurajezi/l-ai încurajat să o facă?

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica "Nume" să folosiţi numele real, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 11-17 decembrie, ora 21:00. Dacă câştigătorul răspunde repede, are toate şansele ca premiul să ajungă înainte de Crăciun. Câştigătorul va avea la dispoziţie 24h pentru a trimite adresa de expediţie, la expirarea termenului vom desemna un nou câştigător.

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , .

70 Comments

 1. Buna sunt concurentul nr 2…am fost bucuroasa sa vad ca sunt cistigatoarea aleasa la acest concurs ..dar..trista si suparata ca nu am fost anuntata prin mail ca am cistigat,asa era intelegerea..in fine, acum totu e consumat..dar mai avem inca speranta ca acest cadou va ajunge in miinile fetitei mele…va multumesc…

  • Va rog sa verificati si in spam, eu v-am anuntat. Nu am acum acces la calculatorul de pe care v-am trimis, sa va spun exact cand, dar cu siguranta aveti mail.

  • nu am fost anuntata deloc…de abia acum a aparut mesajul dar trimis acuma nu atunci la acea data..nu face nimic..se mai intimpla …doresc sa se bucure cine a fost cistigator la acest minunat pachet de carti….poate cu alta ocazie vom avea mai multa bafta

  • Am verificat mailul,

   ––– Original Message –––
   Subject: concurs cu spiridusi
   Date: Tue, 18 Dec 2012 21:20:35 +0200
   From: Talente de Nazdravani (Admin)
   To: amalia_mohorea@yahoo.com
   Buna seara,
   Va rog sa revendicati premiul in concursul cu spiridusi. Primul castigator nu a revendicat premiul, si am facut o noua extragere. Aveti timp pana maine seara, ora 21.00.

 2. Noi suntem concurentul de la extragerea a treia a concursului.
  Azi am avut bucuria de a primi carticelele pixi, desi imi luasem gandul de la ele.
  Va multumesc pentru surpriza placuta.

  • Multumesc pentru feedback!
   Am aflat si eu ieri ca au fost expediate dupa vacanta, chiar voiam sa intreb maine daca e totul in regula.

   Lectura placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente