Maria-Victoria C., Chiajna, 5 ani. Concursul de creatie pentru copii Primul clopotel

Imaginea propusa spre evaluare in concursul „Primul clopotel” prezinta modul in care elevii de clasa I au fost primiti de catre dna invatatoare intr-o scoala din Bucuresti.
Acestia sunt in imagine cu spatele, aranjati doi cate doi si se indreapta catre scoala care este decorata cu baloane de forme si culori diverse.
De o parte si de alta a sirului de copii care alcatuiesc „clasa broscutelor” sunt copiii care au terminat ciclul primar cu d-na invatatoare si care le preda stafeta.
Acestia poarta veste de culoare rosie, semn ca apartin scolii. Intr-o parte, pe o scena, este si d-na invatatoare care isi strange „broscutele” pentru a le conduce in sala.
In imagine, Maria-Victoria si-a introdus propria fotografie, pentru a intari ideea ca face parte dintre „broscute”.

Imaginea a fost realizata in principal cu ajutorul colorilor,dar si plastilina si bucatele de hartie colorata.

Primul clopotel

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 29 septembrie, ora 00:00, şi 13 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Paralela 45

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente