Invitatie la joaca

Pentru că este sâmbătă, şi nu am ieşit demult cu "gaşca" la joacă, o facem mâine, în cadrul Atelierului Năzdrăvanilor. M-am tot gândit ce anume am putea lucra în această toamnă, să fie şi util, nu numai o joacă.

Ideea mi-a venit după primele zile de şcoală, când am constatat ce frumos stau risipite pe birou carioci, creioane, stilouri, şi asta în set dublu, căci am doi şcolari. Suportul de creioane este neîncăpător, aşa că avem nevoie de unul mai mare. şi cu siguranţă orice şcolărel are!

Mâine vom confecţiona unul folosind un suport de plastic de la o cutie mare de cd-uri. Îl vom decora folosind autocolant colorat, pe mai multe teme: livadă de toamnă, aşa cum este şi cel din imagine, junglă cu animale ori peisaj urban cu mijloace de transport. Pentru toate cele trei variante se vor folosi elemente pretăiate din spumă eva. Copăcelul meu este realizat manual, copiii au la dispoziţie această variantă sau pe cea a perforatorului decorativ.

Mai multe detalii despre înscriere şi rezervări găsiţi aici. Toti copiii vor fi recompensati pentru efort cu carti din colectia „Idei Creative” de la Editura Casa.

 

Suport de creioane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Evenimente and tagged , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente