Simina S., Iasi, 6 ani. Concursul de creatie pentru copii Primul clopotel

Numele meu este Simina iar lucrarea mea reprezinta un clopotel pentru puiutii de veverita care au intrat in clasa pregatitoare anul acesta si au avut emotii la fel de mari cu ale mele.
Pentru realizarea clopotelului am utilizat:
– o foaie de hartie rosie
– lipici
– ghinde (pe care le-am cules impreuna cu surioara mea din parcul Copou, Iasi).

Am luat foaia de hartie, am desenat un clopotel si apoi am lipit ghinde in conturul sau.

Succes tuturor!

Primul clopotel

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 29 septembrie, ora 00:00, şi 13 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Paralela 45

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

43 Comments

  1. Cu obiectivitate privesc si spun ca încadrarea în pagina este foarte buna, proportiile sunt pastrate, iar detaliile-codita si limba-sunt perfecte. felicitari pentru un început excelent !

  2. Inspirata creatie, cred, cea mai buna…Foarte frumos realizata si absolut in ton cu tema concursului!!!
    Mi-a placut si ideea cu veveritele.Te-ai gandit la toate, Simina.Felicitari si mult succes in viata scolara!

  3. E o lucrare frumoasa, ingrijita si o idee super!!!Imi place,si as vrea sa vad cat mai multi copiii implicati in aceste concursuri!BRAVOO!!!

  4. Minunat clopotel , felicitari Simina , bine ca nu sunt veverita … nu m-as putea abtine sa-l mananc ! mult succes in tot ce faci!

  5. FELICITARI SIMINA! E o ideie superba sa-ti exprimi sentimentele si gandurile tale prin desen. Imi place desenul tau deoarece este simplu si expresiv, bine incadrat pe hartie, pe un rosu viu. Doamne ajuta!

  6. un clopotel din ghinde sigur e pe gustul veveritelor din clasa zero, care abia vor astepta sa sune pentru a fi din nou impreuna la scoala.succes veveritei simina scutelnicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente