Francesca Daniela M., Baia Mare, clasa a IIa. Concursul Jocurile copilariei – 1 iunie 2012

Jocul se numeste ,,SOTRON”, regula jocului este:
– se arunca o piatra mica in cadranul nr. 1, se sare peste acest cadran, continui sa sari pana la ultimul cadran, te intorci si ridici piatra cand ai ajuns inapoi la cadranul 2;
– procedezi la fel si in urmatoarele etape ( arunci piatra in cadranul 2, sari peste ea, cand te intorci ridici piatra si tot asa, pana se ajunge la ultimul cadran)
-pot participa doi sau mai multi copii, si castiga cel care termina primul sa ajunga sa sara toate cadranele.

Jocurile copilariei

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 19 mai, ora 00:00, şi 2 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Edu

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

17 Comments

  1. La 2 iunie, ora 24, concurentul a inregistrat 11 puncte, din 20 voturi pe contor.

    Au fost aprobate ulterior toate comentariile care nu au indeplinit criteriile de aprobare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente