Catalina Maria D., Dumbravita, 10 ani. Concursul Jocurile copilariei – 1 iunie 2012

Joaca cu mingea in fata blocului la bunici

Jocurile copilariei

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 19 mai, ora 00:00, şi 2 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Edu

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

101 Comments

  1. frumos si realist. sint mult prea multe zone asemanatoare si in bucuresti si nu numai atit, mai merg si cu viteza pe stradutele dintre blocuri. bravo!

  2. Impresionant desen,pacat ca joaca copiilor este intrerupta de masini! Acest desen ar trebui sa ridice mai multe semne de exclamare celor responsabili,care ar trebui sa creeze mai multe locuri de joaca pentru copii! Mult succeS,Catalina!!!

  3. Mesajul acestui desen ar trebui sa dea de gandit celor responsabili cu crearea locurilor de joaca pentru copii in zone protejate de pericolele strazii.

  4. Crunta realitate… Apare si femeia (de ce nu barbat?) care curata covorul, imi aduce aminte de copilaria mea.

  5. La 2 iunie, ora 24, concurentul a inregistrat 64 de puncte, din 87 voturi pe contor.

    Au fost aprobate ulterior toate comentariile care nu au indeplinit criteriile de aprobare in timpul concursului.

  6. desenul este bine realizat, dar faptul ca acei copii se joaca intr-o zona total neprotejata, cred ca este de natura sa ingrijoreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente