Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 4 ani. Concursul Jocurile copilariei – 1 iunie 2012

….Este jocul meu preferat…imi place sa-l joc cu verisorii mei sau cu mamica si taticul…
…in desenul meu mamica numara pana la 10 langa copac(are o agrafa in forma de inimioara in parul vopsit blond)…1..2…3…10 „Cine nu-i gata il iau cu lopata”…eu(va place coronita mea de printesa…?) si cu taticul ne-am ascuns dupa tufisul verde…Alexandra verisoara mea este ascunsa dupa casuta… verisorul David este ascuns intre topogan si gardul casei…in casuta se mai afla si „fratioara” sau „suriorul” meu(inca nu stim) care doarme…
….Mamica trebuie sa ne gaseasca dar presimt ca eu o sa castig…Sunt foarte emotionata…..Sa inceapa jocul….

Materiale folosite: coala alba,carioci,creioane colorate, rabdare si multa dragoste….

Jocurile copilariei

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 19 mai, ora 00:00, şi 2 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Edu

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

19 Comments

  1. Succes Fabiana…desenul este foarte frumos ai un talent deossebit si merita votat.Felicitari si multi pupici

  2. La 2 iunie, ora 24, concurentul a inregistrat 16 de puncte, din 33 voturi pe contor.

    Au fost aprobate ulterior toate comentariile care nu au indeplinit criteriile de aprobare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente