Rares Ioan C., Botosani, 9 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Lucrare „Iepuras de Paste”
Materiale folosite: recipient de plastic, hartie creponata, carton oua,, vata, aracet, acuarele.
Se decupeaza recipientul , se infasoara cu fasii de hartie creponata lipindu-se intre ele cu aracet, se picteaza, se decupeaza cartonul de oua se lipesc dintii, , ochii urechile, se ataseaza capul pe recipient, se lipeste codita, se lipesc mototoalele de hartie in forma de ou.


Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente