Sa ne jucam de-a concursul!

Ieri am avut o zi de-a dreptul minunată. Am sim ţit pentru a doua oară că jocul de-a concursul este perceput corect de cei mici. (Prima dată am văzut pe-ai mei, dar nu se pune). şi ieri am găsit de la mămica Andrei (Năzdrăvană de-a noastră) următorul mesaj:

„În altă ordine de idei, Cris ne-ai dat de lucru rău de tot
Jocul preferat al Andrei a devenit: să ne jucăm de-a concursul…aşa că-si inventează singură teme şi pe post de năzdrăvani sunt pluşurile ei favorite. Stau toţi în semicerc şi „doamna” fii-mea le explica ce au de facut… apoi tot ea face câteceva pentru fiecare în parte, le expune şi apoi mi le prezintă mie pentru notare. Deci… toată casa sunt hârtii-hârtiuţe, ba cu presupuse lucrări, ba cu foi de punctaj…”

Am pus mâna pe telefon… căci nu-mi venea să cred. Normal, ştiam că cei mici au tendinţa de a imita comportamentul celor mari, mai ales la activită ţile de grup. (Mai fac o paranteză, fii-mea adoră s-o imite pe doamna de la grădi, şi să se joace „de-a prezenţa”). Dar Andra deja e mult avansată. Mă bucur că am putut să le ofer piticilor un joc pe măsura a şteptărilor, şi sper şi de-acum încolo să fiu la înăl ţime.

În continuare, vă las să vă delectaţi cu câteva poze pe care mama Andrei a fost atât de draguţă să mi le trimită.

Concursul Copii Fermecatori. Moderat de Andra

Concursul Copii Fermecători. Moderat de Andra

Concursul Copii Fermecători. Prima probă este să faci din plastilină copii care se joacă cu jucării, fetele cu păpuşi, băieţii cu maşini. Ne vedem! Pa!

A doua probă, de desen

A doua probă, de desen

A doua probă este să desenezi pinguini cu familie cu căciulă cu jucării şi cu mâncare şi apă!

A treia probă este să faci un lucru cât mai frumos dar deja desenat modelul de pe foaie. Tu trebuie să decorezi.

A treia proba

A treia probă este să faci un lucru cât mai frumos dar deja desenat modelul de pe foaie. Tu trebuie să decorezi.

Modelaj din plastilina

Modelaj din plastilină

… şi rezultatele concursului. Aveţi creaţiile şi numele participanţilor.

Dragă Andra, eşti nemaipomenită! Aştept cu nerăbdare să colaborăm.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce fac Nazdravanii in timpul liber and tagged , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente