Irisuca imi daruieste Primavara

Surpriza zilei de ieri: Iris mă aştepta la grădi cu un cadou… un desen făcut de ea, special pentru mine. L-am "împrumutat", căci doamna îl va trimite la un concurs… şi l-am scanat. Mi-a plăcut enorm, mai ales că era inspirat de pe ferestrele decorate cu zâna primăvară… cel puţin albinele zâmbitoare şi roiul din copac sigur sunt de-acolo.

Dar sa revenim la "lectură"…

…nişte gărgăriţe, albinuţe lucrătoare care adună miere, şi o fetiţă Iris cu o pisică (na: pisica e chestia aia mică neidentificabilă şi albastră pe deasupra…). Mai sunt nişte lalele, şi nişte fluturi, nişte libelule, păsări, un copac şi un stup. Soarele le spune albinelor să iasă după miere.

E cel mai amănunţit desen de primăvara aceasta… şi chiar dacă este complet disproporţionat, simt că suntem pe calea cea bună.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , .

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente