Irisuca deseneaza…

La grupa Piticilor se pare că proba nu este aşa dificilă. Am început, normal, cu identificarea animalelor, lucru deloc greu, căci şi la grădiniţă s-au studiat de curând. Apoi, ce stim despre ele… ce mănâncă, unde locuiesc. Îmi place că vulpea întotdeauna mănâncă găini… ooo, dar oare pădurile sunt pline de găini!?

Desenul lui Iris

Nu-i nimic, am trecut mai departe. Unde locuieşte… şi ne-am amintit de Ursul păcălit de vulpe, de Vulpea şi Copoiul, şi-am hotărât că vulpea va locui într-o scorbură mare. Veveriţa o scorbură mică, sus în copac, şi porumbelul cel alb (aşa a hotărât copilul, ca nu trebuie colorat) într-un cuib. Copacul nu l-a colorat, ca era prea mare… În schib a înflorit, mai atipic, şi pe scoarţă. L-am privit pe ramura mică.. şi întreb şi eu… ce neam de gândăcel e acolo…

Cum, nu vezi? E o zână mică!!

Of, Doamne, unde mi-o fi stat capul?! Era la mintea cocoşului că e o zână, ce să caute un gândăcel în copac?!

Apoi febra creatoare a început să crească. A vrut copilul şi o variantă cu acuarele… nu m-am înţeles cu ea să facă animalele cu creioane, aşă că iată ce-a ieşit:

Desenul lui Iris

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente