Mijloace de transport, Editura Prut

Mijloace de transport, Editura Prut

Printre cărţile-jucării am găsit la Editura Prut şi “Mijloace de transport”. Iniţial mi-a plăcut foarte mult. Copertă groasă, solidă, la interior 12 pagini cartonate, pe teme: Automobilul, Trenul, Avionul, Autobuzul, Vaporul, Camionul, însoţite de exerciţii tematice şi noţiuni de vocabular.
Paginile sunt lucioase, cu imagini de o calitate bună, într-un format de 20x29cm.

Am citit şi indicaţiile… “Aşază şoricelul magic pe răspuns, apasă butonul galben şi, dacă răspunsul tău este corect, beculeţul verde se va aprinde şi vei auzi Ta-ra-ra-ta-taaa! Dar dacă ai răspuns greşit, se va aprinde luminiţa roşie, şi şoricelul va exclama Aaah!

Ei bine, tocmai şoricelul magic nu l-am putut proba în magazin… dar l-au probat copiii pe nervii mei. Pentru că, dacă nu aşezi la milimetru firele de contact, deşi bifezi răspunsul corect, tot acel Aaah enervant îl auzi.

Enervant probabil pentru mine, căci copiii l-au chiţăit pe bietul şoricel de i-au mers fulgii… A gemut săracul ore întregi. Până a învăţat să citească, Andreiul meu lua la nimereală toate bulinele, să “facă şoricelul fericit”. Apoi a început buchiseala, şi căutatea răspunsurilor.
Şi… când credeam că am scăpat, a trecut Irisuca la şoricel, iar până va învaţa şi ea să citească… estimez doi ani de 99% Aaah!

Mijloace de transport, Editura Prut

Mijloace de transport, Editura Prut

Info preţ: elefant.ro, Libris.ro, eMAG.ro | Biblioteca Năzdrăvanilor

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii and tagged , , , , .

2 Comments

  1. Buna, cum pot sa comand cartea cu mijloace de transport, e interesanta si nu am vazut prin magazine. Multumesc

    • Aveti la finalul articolului trei recomandari de librarii online, cu link direct pe carte. O puteti comanda de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente