E joi. Incondeiem oua…

Azi se vopsesc ouă. Cu mai mult sau mai puţin talent, ne-am apucat încă de aseară de pregătit câteva ouă, de carton. Cele autentice se pregătesc într-o primă transă la grădi (unde sper că au ajuns piticii cu ele întregi), şi apoi diseară acasă, dacă nu le piere entuziasmul. Căci aşa au cerut de dimineaţă, să fierb mai multe, că au ei câteva "idei".

Piticii au lucrat. Iris cu plăcere, ca de obicei, cu exces de aracet şi glitter. Andrei, simplu şi la obiect, nu cumva să obosească străduindu-se. Şi… eu, că doar nu era să stau doar să privesc.

Ouşoarele Irisucăi:

Ou de Paste

Ouşoarele lui Andrei:

Ou de Paste

Ouşorul meu:

Ou de Paste

Un carton roşu, un fir de aţă, şi două floricele de hârtie. Neapărat puţin lipici.

 Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente