Un colind si-o pereche de ghetute de sarbatori

Finalul de an şi perioada sărbătorilor rămâne din punct de vedere creativ cea mai intensă a anului. Aproape că a început să-mi placă să văd reclame noi, idei care să atragă, iar marketingul rămâne din punctul meu de vedere ramura cea mai avangardistă a pieţei mondiale. Dintre ideile frumoase de anul acesta face parte şi campania iniţiată de ING Bank pentru a ajuta Fundaţia Copii în dificultate, oferindu-le ghetuţe pentru iarnă. Pare simplu, dar depinde de fiecare dintre noi ca o pereche de ghetuţe să ajungă iarna aceasta la un copil.

Ce aveţi de făcut: în primul rând, aveţi nevoie de un pic de curaj să vă înregistraţi cântând „Moş Crăciun cu plete dalbe”. Când spun curaj, o fac în cunoştinţă de cauză, căci eu am tras aer în piept ca să am curaj să cânt în „public”. N-am mai făcut-o de prin gimnaziu… I-am convins pe copii să cânte cu mine, aşa măcar sună copilăreşte.

Acum, după ce v-am lăsat să vă delectaţi cu colindul nostru – mai ales punerea în scenă a fost dificilă – e rândul vostru. După ce reuşiţi să treceţi cu bine de emoţii, încărcaţi videoclipul pe CelMaiMareColind.ro. Pentru fiecare colind înregistrat în perioada 1-10 decembrie 2014, ING Bank va dona o pereche de ghetuţe.

La finalul campaniei, o surpriză îi aşteaptă pe toţi participanţii: vor primi propriul rol în videoclipul record realizat de ING Bank, „Cel Mai Mare Colind”. Acesta va fi o reprezentare vizuală spectaculoasă ce va îngloba toate înregistrarile trimise de participanţi.

Dacă nu aveţi curaj să vă înregistraţi, gândiţi-vă care e cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Vor râde prietenii? Aşa, şi? Dacă vă sunt prieteni adevăraţi, sunt sigură că v-au văzut şi în alte ipostaze, mult mai „generoase” la capitolul amuzament, ca să uite de un colind înregistrat. Vor râde cei care nu vă cunosc? Vă pasă? Sunt nişte necunoscuţi, dar la fel de necunoscuţi sunt şi copiii care vor primi o pereche de ghetuţe în urma gestului vostru. Ce contează mai mult? Voi decideţi. Eu am reuşit să mă conving pe mine şi pe ai mei pitici. Zilele trecute împachetam nişte mici cadouri pentru câţiva copilaşi. I-am arătat pozele lor Irisucăi, şi era încântată că le trimitem şi noi ceva, măcar un pic. Când i-am cerut să cântăm, nici n-a stat pe gânduri. Andrei e mai sceptic, dacă râd colegii… Ei bine, nu ne pasă. Deunăzi aveam o discuţie – nu contează subiectul – , de ce spun „NU” când toată turma merge înainte. Chiar dacă NU este atitudinea corectă, te opui valului, şi te privesc strâmb. Cred că trebuie să trecem un pic peste aceste concepţii. Putem schimba lucrurile, depinde doar de noi şi de curajul de a răspunde aşa cum considerăm corect.

Acestea fiind spuse, porniţi înregistrarea şi haideţi să cântăm! După ce urcaţi filmuleţul pe platforma , aş aprecia un comentariu, măcar cu mesajul „Sărbători fericite” dacă nu şi linkul către înregistrare.

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Publicitate and tagged , , , .

12 Comments

 1. Cu bucurie am aflat ca am convins inca 2 persoane sa „canto-doneze” – oare char exista acest cuvant?!?!?
  Diseara va pun link-urile noastre!!!
  Multumesc de informare!!!
  ….si zic: sa le luam banii!!! sau…SA LE DAM GHETUTE!!!

  • Rupti de oboseala…mai mult mami decat ei, dar cu ganduri bune…
   Te avertizez: nu am voce si nici ureche muzicala, iar la ora asta nici chef de „cosmetizare”:….putin imi pasa ce vor comenta ceilalti….asta inseamna sa te gandesti la copii…indiferent de ce si cum…sa o faci…si atat!!!
   …..deci:

   http://youtu.be/PcbSe5f-JOc – prima varianta cu Luk si Dudu
   http://youtu.be/Z1clOwuLXfU- varianta cu Mami, Luk si Dudu – adica Trio Anastase….

   Enjoy yourself! 🙂

  • ba nu am facut deloc……doar ca am cantat mai incet ca altfel acopeream vocea copiilor ….
   Daca esti atenta…la un moment dat chiar i-am adus pe „versul” cel bun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente