Fantoma singura, caut pereche

Azi nu totul este înfricoşător. Tocmai am salvat o mică fantomiţă şi mă gândeam să-i fac şi o pereche. Este o fantomă realizată dintr-un ciucure rotund. Am mai vorbit despre monştrii din ciucuri, şi anul acesta am încercat altceva. (Tot visez la cartea de la Klutz, n-am atins-o încă).

Dacă tricotaţi iarna aceasta ceva căciuliţe, şi nu ştiţi cum să le transformaţi în accesoriu preferat, purtabil fără comentarii, îi puteţi agăţa ciucuri amuzanţi. Dincolo de clasica pereche cu fetiţă şi băieţel, s-ar putea să găsiţi şi idei noi. Pentru guriţă am pus firul negru primul pe suport. Am bobinat apoi alb, şi când mi s-a părut destul, am mai bobinat de vreo 5 ori negru. Trebuia mai puţin, au ieşit ochii cam mari. Am legat ciucurele şi l-am tuns doar pe jumătate…

Mai jos vedeți ce a ieșit.

fantoma_ciucure

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Halloween and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente