Felicitare de sarbatori din servetele imprimate (*24)

O variantă de felicitare pe care am încercat-o primăvara aceasta este cea care foloseşte şerveţele şi folie alimentară. Se aşază suportul de carton pe un teanc de ziare, se întinde folia alimentară, apoi serveţelul – doar stratul superior, imprimat, şi peste încă un ziar. Se calcă bine cu fierul încins, iar folia foloseşte ca adeziv. Se îndepărtează marginile inestetice şi felicitarea este gata.

servetel_decor_iarna

Ei bine, acum nu mi-a mers. Cartonul era prea lucios, nu s-a lipit folia decât de şerveţel, aşa că am schimbat tactica. Am întins bine de tot lipiciul lichid, pe post de lac de decupaj, apoi am adăugat şerveţelul. Rezultatul nu este perfect, însă dacă nu pierzi timpul, să se înmoaie şerveţelul, e chiar satisfăcător. Însă pe parcurs am schimbat modelul… după ce s-au uscat, am tăiat marginile cu foarfeca ondulată, şi le-am folosit ca elemente de decor pentru alte felicitări. Cea cu cadouri este fixată pe carton auriu (reciclat dintr-o cutie de tort), iar cea albastră a fost adaptată pentru o altă felicitare.

servetel_cadouri

Studiaţi un pic ofertele la şerveţele, s-ar putea să găsiţi modele deosebite, ce pot fi folosite uşor de sărbători!

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente