Om de zapada din ghiveci ceramic (*8)

idei-creative60-casa4

Ideile care pot fi puse în practică cu ajutorul unui mic ghiveci din ceramică (până în 5-6cm) sunt dintre cele mai variate. Căutam cu Iris o idee cu sârmă pluşată, şi numărul 60 al colecţiei Idei creative, dedicat tocmai figurinelor din sârmă pluşată, ne-a rezolvat problema: un om de zăpadă confecţionat rapid şi simplu.

Se ia un ghiveci mic, se pictează cu alb. Am folosit grund acrilic, căci se usucă foarte repede. Se răsuceşte un fi de sârmă pluşată, foarte pufos, astfel încât să se obţină un con, pe post de fes. Dintr-o bucată de fetru se confecţionează un fular. Nasul este un pompom mic, ideal ar fi fost roşu, dar pe dimensiunea aceasta nu aveam decât maro. Mătura am confecţionat-o din şnur de hârtie şi un beţişor, iar mâna este un alt pompom. Ochii se desenează. Mai urmează să-i facem o agăţătoare, pentru a deveni ornament pentru pomul de iarnă.

om-de-zapada_ghivezi
Idei creative, Editura Casa: Figurine din sarma plusata

Cartea o găsiţi la Librăria Editurii Casa, Libris.ro, Elefant.ro, Libraria eMag , Librarie.net.

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun 

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun, Proiecte de iarnă and tagged , , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente