Globuri din becuri

Una din ideile de pe listă, şi pentru care păstrez de astă-vară două becuri arse, ultimele „clasice” pe care le aveam, este aceasta a decoraţiunilor. Iniţial am vrut să pictez becul cu acrilice, şi să iasă un moş în toată regula. Apoi m-am gândit să încerc ceva diferit.

Aveţi nevoie de: sfoară de cânepă, banda dublu-adezivă (pentru a vă uşura munca), lipici super-adeziv (picătura, prenandez), decoraţiuni.

Am pus banda dublu-adezivă pe o latură a becului, şi am început să înfăşor sfoara de la filet. Breteaua agăţătoare am făcut-o prima, apoi am înfăşurat peste ea. Am continuat până jos. Mai dificil a fost să ne hotărâm cum le decorăm. Iris s-a ocupat de moş, eu de cel cu fundiţă.

glob-bec-2

glob-bec-1

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente