Globuri din becuri

Una din ideile de pe listă, şi pentru care păstrez de astă-vară două becuri arse, ultimele „clasice” pe care le aveam, este aceasta a decoraţiunilor. Iniţial am vrut să pictez becul cu acrilice, şi să iasă un moş în toată regula. Apoi m-am gândit să încerc ceva diferit.

Aveţi nevoie de: sfoară de cânepă, banda dublu-adezivă (pentru a vă uşura munca), lipici super-adeziv (picătura, prenandez), decoraţiuni.

Am pus banda dublu-adezivă pe o latură a becului, şi am început să înfăşor sfoara de la filet. Breteaua agăţătoare am făcut-o prima, apoi am înfăşurat peste ea. Am continuat până jos. Mai dificil a fost să ne hotărâm cum le decorăm. Iris s-a ocupat de moş, eu de cel cu fundiţă.

glob-bec-2

glob-bec-1

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente