Si au fost… globuri din staniol rasucit

Azi mi-am propus să desfac bradul. În fiecare an, de Bobotează, îl punem înapoi în cutie. Dar anul acesta de Bobotează am fost ocupaţi, uite-aşa au mai trecut două zile, şi acum tocmai am aflat că avem alte planuri diseară. Amânăm deci pe mâine. Dacă m-aş lua după Iris, ar trebui să-l păstrăm, că poate vrea să-l vadă şi iepuraşul de Paşte…

N-am apucat să adaug trei dintre ornamentele pe care le-am realizat iarna aceasta. După ce am dat în patima staniolului răsucit, am încercat să fac diverse lucruri mărunte. Ţin şi copiii aproape, poate-poate se prinde tehnica şi de ei. Deocamdată doar Iris a început să răsucească, nu a trecut la asamblat. A fost dorinţa ei să fac un fluture… Şi am încercat unul simplu.

Eu am vrut globuri… căci era sezonul decoraţiunilor pentru pomul de iarnă.

staniol  globuri metaloplastie

Alte modele aici

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Metaloplastie and tagged , , , , .

4 Comments

  1. Pe mine m-ati lasat cu gura cascata. Debordati de imaginatie ! Va multumesc pentru idei, am devenit fan al blogului dvs. Cu drag, Ala

    • sunt migaloase, mai ales ca se rupe sarma de aluminiu… si am observat ca e mai simplu daca imbinarile sunt mai subtiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente