Castiga un scaun auto Nania Trio SP Comfort – concurs

Am prezentat ieri campania inițiată de magazinul online Bebetex referitoare la responsabilizarea conducătorilor auto cu privire la transportul copiilor, iar dacă nu ați citit articolul o puteți face aici. Astăzi dăm startul în concurs.

Puteți câștiga prin tragere la sorți un scaun auto Nania Trio SP Comfort.

Ce aveţi de făcut:

 • accesați pagina dedicată produsului, aici.
 • adăugați un comentariu la acest articol în care spuneți ce caracteristică a scaunului vi se pare mai interesantă.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 26-31 martie, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume complet, răspunsul la întrebare), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, în caz contrar, la expirarea termenului menţionat la afişarea rezultatelor vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de „abonare la comentarii” disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele.

Premiul se expediază prin curier, iar taxele de expediție sunt suportate de câștigător.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , .

105 Comments

 1. Pentru mine si sotul meu cel mai important lucru la scaunul de masina pntru copil este siguranta ,iar acest scaun are acest lucru :centura de prindere in 5 puncte cu 4 reglaje pt inaltime,plus perinuta pentru cap,protectia laterala si faptul ca scaunul prezinta mai multe unghiuri de inclinare.Cred ca bebelasului nostru care se va naste in Octombrie ar fii ideal acest scaun :)Tare mi-ar place sa-l castigam !!!
  Va multumim !!!

 2. Mie imi plac pernele acelea care par a sprijini bine capul, si centurile destul de late (stiu ca sunt cu aparatori de burete, iar Cati tocmai de asta are nevoie) :)Ea are nevoie de un scaun nou si mai serios, pentru ca a crescut destul de lunga. Faptul ca are si mai multe planuri de inclinare e un avantaj, pentru ca ea nu sta foarte bine in fundulet, si e predispusa la scolioza, iar o pozitie semiculcat o avantajeaza.

 3. Imi place ca materialul folosit la partea textila a scaunului lasa pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi.

 4. Imi place ca materialul folosit la partea textila a scaunului lasa pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi.

 5. Pentru ca vom avea un finut in iunie, acest scaun ar fi perfect pentru el!
  Ce mi-a atras atentia : Produs conform Standardelor Europene de Calitate ?i Siguran?a ECE R44/04

 6. Cred ca este foarte necesar si confortabil copilului si in acelasi timp ofera protectia necesara transportului ptr bebe,cu siguranta se va simti foarte bine si lejer in el….tare mult as vrea sal pot avea …VA MULTUMESC

 7. Cel mai interesant este faptul ca husa se spala.Eu cand am avut bebe aveam un scaun care nu avea husa pentru a o spala si ma chinuiam pana il spalam si uscam.E super!

 8. protectia laterala in caz de impact. de fapt toate caracteristicile sunt interesante si importante…

 9. Materialul folosit la partea textila a scaunului este moale si placut la atingere, lasând pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi

 10. Mi se pare ok protectia laterala in caz de impact.Bineinteles, pe langa celelalte caracteristici la fel de importante.

 11. Pentru ca am 3 copii cea mai interesanta caracteristica mi se pare centura cu prindere în 5 puncte, ajustabila pe înaltime. Scaunul ar putea fi folosit de oricare dintre copii.

 12. Toate caracteristicile sunt importante, atat cele legate de siguranta cat si de igiena (desi astea cred ca ar trebui sa faca parte din dotarea standard minima pentru un asemenea produs)dar interesant pentru mine este si materialul din care este confectionata husa, care trebuie sa fie de calitate (nu stiu din ce era husa la scaunelul fetitei mele dar o scoteam din el uda in spate…)

 13. „Scaunul prezinta mai multe pozitii de înclinare” este caracteristica care-mi surade mie. Am la baietel un scaun de la o firma de renune pe care am dat acum cativa ani dublu fata de pretul scaunului Nania si la care nu se poate ajusta pozitia. La drumuri mai lungi daca adoarme ii pica capul…

 14. Mi se pare o idee extraordinara. Dintre caracteristicile enumerate urmatoarea mi se pare cea mai interesanta: centur? cu prindere în 5 puncte, ajustabil? pe în?l?ime – 4 pozi?ii, deoarece poate fi folosita la diferite varste ale copilului.

 15. Mi se pare atragatoare caracteristica: „Materialul folosit la partea textila a scaunului este moale si placut la atingere, lasând pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi” deoarece ne deplasam in excursii cu masina, iar distantele parcurse vara sunt mai lungi.

 16. Toate caracteristicile sunt importante atat igiena cat si siguranta, ” Materialul folosit la partea textila a scaunului este moale si placut la atingere, lasând pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi” copilul meu tot timpul transpira ,

 17. Centura ajustabila pe 4 pozitii mi se pare un avantaj pe care scaunul nostru nu il are. Al nostru are o prindere unica si incomodeaza, mai ales acum de cand a crescut Alexandru.

 18. Toate caracteristicile sunt importante, mai ales astea: Centura cu prindere în 5 puncte, ajustabila pe înaltime – 4 pozitii; Se instaleaza folosind centurile masinii; Protectie laterala în caz de impact; Materialul folosit la partea textila a scaunului este moale si placut la atingere, lasând pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi.

 19. Materialul folosit la partea textila a scaunului este moale si placut la atingere, lasand pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi.

 20. Toate caracteristicile sunt importante: Pernuta pentru cap, extra captuseala moale în zona sezutului pentru bebelusi, ce poate fi detasata, Protectie moale a centurii în dreptul umarului, Usor de instalat si folosit, Husa este detasabila pentru spalare.

 21. Toate caracteristicile sunt super insa siguranta e cea mai importanta asa ca centura cu prindere in 5 puncte devine punctul forte..

 22. …toate caracteristicile acestui tip de scaun mi se par importante…daca ar fi sa aleg una aceasta ar fi „Centura cu prindere în 5 puncte, ajustabila pe înaltime – 4 pozitii”
  …saptamana trecuta cautam in magazine un astfel de tip de scaun pentru fetita mea de 6 luni…inca nu am achizitionat nici unul…poate avem noroc si castigam…

 23. Toate caracteristicile sunt super insa centura cu prindere in 5 puncte, ajustabila pe inaltime- 4 pozitii si protectia laterala devin cele mai importante pentru siguranta copilului.

 24. Mai intai, as vrea sa te felicit pentru ideea de a atrage parintilor atentia in privinta obligativitatii folosirii scaunului auto pentru copii. Toti ne dorim sa ne dam seama cat de util este atunci cand inca nu s-a intamplat nici un accident 🙂
  Mie mi se par foarte utile urmatoarele caracteristici ale scaunului prezentat:
  – in primul rand ca ofera SIGURANTA
  – ca se instaleaza usor si folosind centurile masinii (fiind femeie, ma descurc destul de greu la capitolul instalare)
  – ca ofera confort pe distante lungi
  – ca are protectie laterala in caz de impact si ca protectia centurii este moale in dreptul umarului.
  Sunt convinsa ca premiul va fi al celui care are mai multa nevoie de el si ca toti ceilalti vor cumpara, daca nu au deja, ce este mai bun pentru protectia propriilor copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente