Castiga o invitatie la atelierul Mic istoric al aviatiei, sambata, 29 septembrie

Dacă nu aveţi încă planuri de weekend, vă ajut să faceţi unul: răspundeţi printr-un comentariu la acest articol la întrebarea:

"Care este numele primului roman care a zburat în spaţiul cosmic?"

Vineri dimineaţă, prin tragere la sorţi, puteţi fi unul dintre cei trei câştigători ai unei invitaţii de participare la atelierul de Sâmbătă, 29 septembrie, ora 11.00 – Mic istoric al aviaţiei, organizat la Muzeul Militar.

Tema este bogat ilustrată în muzeu şi este prezentată de către Marius Marin (restaurator) şi de către Tudoriţa Toader (muzeograf). La atelier se completează elementele lipsă dintr-o imagine cu avioane, ca adevăraţi restauratori. Mai multe detalii aici.

Răspundeţi printr-un singur comentariu, în care adăugaţi numele complet şi vârsta copilului care doreşte să participe. Completaţi corect adresa de email si un numar de telefon (nu va fi publicat pe site). Invitaţia va trebui confirmată vineri, cel târziu orele 16:00, altfel va fi atribuită altui copil.

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

19 Comments

  • Raspunsul este incomplet, nu contine numele copilului, varsta, si numarul de telefon. Va rog sa reveniti cu mesaj corect.

 1. Primul romana care a zburat in spatiul cosmic este Dumitru Prunariu.

  copil: Nita David Nicholas, 9 ani, mobil [–], email: [–]

  • Raspunsul este incomplet, nu contine numele copilului, varsta, si numarul de telefon. Va rog sa reveniti cu mesaj corect…

  • Raspunsul dvs este incomplet, nu contine numele copilului, varsta, si numarul de telefon. Va rog sa reveniti cu mesaj corect.

 2. Primul (si singurul) roman care a zburat in spatiu este Dumitru Prunariu, in anul 1981.
  Nume copil: Ruiu Radu, 6 ani
  Tel: [–]
  e-mail: [–]

 3. Numele primului roman care a zburat în spa?iul cosmic este Dumitru Prunariu.
  Nume copil: Ioana Stoica.
  Varsta: 9 ani.
  Telefon: [–]

 4. Numele primului roman care a zburat în spatiul cosmic este Dumitru Prunariu.
  Nume copil: Victor Stoica.
  Varsta: 5 ani.
  Telefon: [–]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente