Renul Rudolph, decupaj dupa forma mainii

Dacă tot am început cu renii, am făcut unul şi după amprenta mâinii. Aş fi vrut să am în dotare şi ceva copil mai mititel, aş fi făcut şi economie de material, şi aş fi avut şi un ren cu pui… dar copiii mei au mâinile aproape identice, aşa că m-am descurcat cu Iris.

Materiale necesare:

 • hârtie glasată, două nuante
 • paiete, ochi mobil, pom-pom roşu, sârmă pluşată
 • foarfecă, lipici

Aş fi vrut să-l fac din hârtie eva, dar nu aveam maro deloc. La fel, coarnele ar fi trebuit sârmă maro, dar aveam una mult prea groasă… dar am plăcerea să vi-l prezint pe Rudolph:

 

Renul Rudolph- amprenta de manuta

Atelierul de creatie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , .

4 Comments

 1. eu cred ca mi-ar mai trebui o viata ca sa pot sa-mi împlinesc aceste dorinte, de a face eu însami, nu copilul, chestiile astea. cred ca în viata în care eu voi face asa ceva, tu te vei ocupa de altceva, si iar nu ne potrivim cararile…

  • hai ca as vrea sa te vad in picioarele goale, pictata cu acuarele, lipindu-le pe o foaie :))).
   ti-o imprumut pe fi-mea o zi doua, si va descurcati voi :D.
   in schimb nu vin sa fac curat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente