Renul Rudolph, pictura dupa amprenta piciorului

Irisuca mea a descoperit cu mare plăcere proiectele din categoria "murdărirea face bine", şi cum am selectat câteva proiecte de iarnă simpatice pentru ea, renul s-a numărat printre cele care au trecut de triaj, adică la ăsta mă descurc singură!

Aşa că s-a apucat de treabă, a luat bidonul cu acuarelă maro, şi-a pictat piciorul, l-a pus şi pe lângă foaie pe covor, dar trecem cu vederea din cauza elanului creativ, s-a mai uitat de două ori la model, a scormonit şi prin lada cu ochi mobili de toate dimensiunile şi iată ce-a ieşit. Vi-l prezentăm pe Rudolph:

Pictura dupa amprenta piciorului: renul Rudolph

Atelierul de creatie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , .

11 Comments

    • mai are cateva pe lista, dar trebuie sa mi vina si mie cheful sa pregatesc… ca trebuie izolatie serioasa ca sa se picteze ea pe picioare. cu mainile nu prea mai are „haz”

  1. am citit la tine pe blog despre jurnalul meu, de la paralela 45 si ieri i l-am luat fiului meu pentru ca era la un pret bun. cum am ajuns acasa, a inceput sa-l distruga, lucru care se si intentioneaza cu acel caiet, iar aceasta urma de picior imi aminteste una dintre cerintele jurnalului. ca mama, nu mi-a convenit ca am dat banii pe ceva care nu se poate pastra, dar pentru el si tatal lui totul a fost minunat, s-au distrat de ziceai ca sunt de 3 ani si-i duci la disneyland… merci de sugestii! buna treaba faci.

    • eu l-am distrus la petrecerea irisucai. este o jucarie, nu o carte. si este de unica folosinta.
      n-ai idee ce distractie a fost la petrecere… cu cartea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente