Rudolph, renul acadea

Pentru articolul acesta am muncit din greu. Am cutreierat toate supermarketurile care mi-au iesit in cale, în cutarea unei biete acadele pentru pom… normal, n-am găsit. Doar nu găseşti ceva atunci când cauţi… aşa că am improvizat.

Mi-au rămas de la ziua Irisucăi paie colorate… ca acadelele! Aşa că am luat o sârmă pluşată groasă, am pus-o în două, ca să ţină, şi am îndesat-o pe pai. Paiul este destul de gros, aş zice vreo 7mm diametru. L-am îndoit apoi ca pe bastonaş, şi dacă nu te uiţi cu atenţie juri că e acadea! De aici a fost simplu. O pereche de ochi mobili, lipiţi cu silicon, sau Picătura, un ciucure mic sau jumătate de bilă de polistiren, cum am pus eu pentru nas, şi o sârmă neagră sau maro îndoită frumos.

Aş fi vrut să pun un clopoţel, dar nu aveam aşa mic. Şi nasul ar fi fost roşu, dar nu se mai vedea… El este "renul numărul 3".

Renul Rudolph din acadea
Atelierul de creatie | Vezi varianta din acadea

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2 Comments

  1. Mergea un nas rosu ca sa fie Rudolph 🙂 A iesit foarte frumos. Pentru acadele, ti-am zis, chioscurile de cartier. Am si eu o idee cu acadele si o sa trec sa cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente