Zâna Vară – decor pentru fereastră

Dacă tot am început luna aceasta cu diverse zâne şi zâniţe, mai mult sau mai puţin drăgălaşe, am zis să închei cu cea mai aşteptată dintre ele: zâna vară, modelul de decor pentru fereastră. Nici nu mai ştiu de câte ori am trimis până acum pe suratele ei, dar ştiu că foarte mulţi dintre cei care mi-au cerut modelele aşteaptă cu nerăbdare şi pe fiica cea mică a familiei. Cu sprijinul ArtBook, şi mai ales al graficianului Emanuel Pavel, a prins viaţă şi Vara.

Sper doar că este la înălţimea aşteptărilor, şi mai este timp pentru instalarea decorului.

Zana Vara, decor pentru fereastra, la gradinita sau la scoala

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai sus. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile. Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul verde de mai jos, după imaginile de prezentare.

Spor la lucru!
Atelierul de creaţie


Edit:
Prima realizare primita pe mail:


Zâna vara la Scoala Bâldana-Tartasesti, jud Dâmbovita


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , .

729 Comments

  1. Foarte frumoase si foarte utile zanele. Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru toate zanele. Va multumesc anticipat! Spor in tot ce faceti si va multumesc ca existati!

  2. Sunt extraordinare toate zanele. V-AS RUGA DIN SUFLET DACA PUTETI SA-MI TRIMITETI SI MIE MODELELE. VA MULTUMESC TARE MULT !

  3. Sunt niste lucrari deosebite. Felicitari!As dori si eu daca se poate modelele de zane.Multumesc anticipat si va doresc la cat mai multe idei asa spectaculoase.

  4. Sunt foarte frumoase zanele. Am realizat si eu la gradinita zana toamna si copiilor le-a placut foarte mult. As dori daca se poate sabloanele de la celelalte zane. Va multumesc anticipat.

  5. Va apreciez din suflet munca si ma inclin, cu respect! Daca s-ar putea sa intru si eu in posesia modelelor celor 4 zane, v-as ramane recunoscatoare. Multumiri anticipate!

  6. Câta ingeniozitate…! Sunt superbe toate zânele dv! Va rog daca ati putea sa mi le trimiteti si mie.
    Va multumesc anticipat!

  7. Lucrarile sunt profesioniste; m-as bucura sa am si eu sabloanele. Va multumesc si va doresc sarbatori fericite1

  8. Buna seara!….Lucrez in invatamantul special, iar acum concep planificarea pe semestrul 2, multe idei le-am preluat de la dumneavoastra si de aceea sper sa-mi fie citita rugamintea de a primi si eu zanele.Una dintre teme va fi cea cu Zana Vara, deci trimiteti una si pentru cei din clasa a III-a.
    Multumesc!

  9. Superbe. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru cele 4 zane! Va multumesc anticipat!

  10. Buna seara!Superbe lucrari,felicitari si mult spor pe mai departe.Daca sunteti amabila,mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati trimite si mie sabloanele cu cele 4 zane.Va multumesc din suflet.

  11. Superbe! Am realizat si eu zana Iarna si zana Primavara dupa modelul d-voastra, iar copii au fost foarte incantati! As dori si pt celelalte 2 zane sabloanele! Va multumesc!
    FELICITARI!!! Grozave idei!!!

  12. Buna ziua !! As dori si eu sabloanele pentru cele 4 zane . Va multumesc anticipat !!

  13. Dintre cele patru zane/ mie-mi place una anume /e fierbinte calduroasa/ cred ca e cea mai frumoasa ,/ as dori s-o am si eu /

  14. Buna ziua! Va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie sabloanele cu Zanele fiecarui anotimp…sau macar cu Zana Primavara. Multumesc!

  15. Felicitari pentru tot ce ati creat! Revin cu rugamintea de a-mi trimite si mie modelele pentru cele 4 zane. Pana acum nu am primit nimic.Sper sa am mai mult noroc de data aceasta. Va multumesc! Numai bine!

    • azi dupa-amiaza am trimis tuturor celor care au cerut in ultima saptamana. daca l-ati cerut recent si nu a sosit, verificati in spam.
      altfel va retrimit la urmatoarea serie de transfer.

    • Buna ziua !! As dori si eu sabloanele pentru cele 4 zane . Va multumesc anticipat !!

  16. Buna ziua,va rog sa-mi trimiteti si mie cele 4 modele de zanesunt foarte frumoase . Va multumesc anticipat si spor in tot ceea ce faceti.

  17. Foarte frumoase si foarte utile zanele. Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru toate zanele. Va multumesc anticipat! Spor in tot ce faceti si va multumesc ca existati!

  18. Acum am descoperit site-ul. Sunt superbe modelele. Daca se poate, doresc si eu zanele pe email. Sunt minunate ideile. Tineti-o tot asa!

  19. Va rog frumos sa mi trimiteti si mie sablonul pentru zana primavara si zana vara.Am mai scris aici dar nu am primit nimic.Va rog mult ca sunt deosebite! multumesc !

    • nu sunt restanta la trimiteri, chiar azi dimineata am onorat ultimele cereri. verificati in spam, sau vedeti daca adresa de mail e corecta, www_ ca inceput de adresa e un pic cam ciudat…

  20. Buna ziua,
    Am intrat pe acest site din intamplare ,dar constat cu placere ca exista lucrari deosebite pe care mi le-as dori si eu ,daca nu cer prea mult(toate sabloanele cu cele 4 zane)
    Multumesc anticipat !

  21. Buna ziua,
    Am primit cele 4 zane si vreau sa va multumesc din suflet pt acest lucru si sa va spun ca deja am popularizat in scoala mea si v-am facut cunoscut site-ul, daca mai era nevoie.Va urez succes pe mai departe si celor care intra aici le spun sa fie increzatori in seriozitatea de care dati dovada.Mii de multumiri!

  22. Felicitari din suflet pentru toate modelele postate si in acelasi timp multumiri pentru ca avem zilnic o sursa de inspiratie !!! V-as ruga si eu sa imi trimiteti modelul pentru cele patru zane ale anotimpurilor. Multumiri anticipat si mult succes, imaginatie si creativitae in continuuare!

  23. SUNT FOARTE FRUMOASE ZANELE SI USOR DE REALIZAT DACA AI SABLOANELE DESIGUR .ACUM DOI ANI AM REALIZAT ZANA PRIMAVARA DAR TOTUSI TREBUIE REALIZATA DIN NOU PENTRU CA SOARELE DEGRADEAZA COLILE SI CULOAREA LOR BINEINTELES .DACA DORITI VA ROG FRUMOS SA -MI TRIMITETI SI MIE SABLOANELE CELOR PATRU ZANE .MULTUMESC!

  24. Sunt superbe!As dori si eu, va rog din suflet, daca se poate , sa-mi trimiteti zanele si decoratiunile pentru fiecare anotimp. Va multumesc mult!

  25. Foarte frumoase modelele. As dori sa imi trimiteti si mie sabloanele cu zanela daca se poate, am inspectie de grad si vreau sa imi amenajez clasa. Va multumesc frumos.

  26. Buna ziua! Va felicit pentru tot ce faceti si va urez succes in continuare!
    Daca nu va deranjeaza va rog frumos sa imi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 zane.
    Va multumesc!

  27. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie modelul celor doua Zane: de primavara si de vara!Multumesc anticipat!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente