Zoo Domestos

Am intrat de ceva vreme în clasa întâi, şi ne delectăm cu concursurile şcolare. Am trecut de Smart, de Comper, era şi timpul să ne delectăm cu ceva mai amuzant.

La această categorie s-a înscris concursul Igiena Acasă şi la Şcoală, la care clasa noastră participă împreună cu o altă clasă din şcoală. Printre alte activităţi, ne-a revenit şi aceea de a realiza un desen care să ilustreze tema, şi să folosim şi monştrii-microbi, veniţi în pachetul promoţional pe o coală de autocolante.

Ne-a trebuit ceva vreme până să găsim o soluţie, asta după prima tentativă a lui Andrei. Un simplu vas de toaletă, pe care a lipit rapid jumătate din microbii disponibili. "Aşa e în reclamă!!" Hmm… şi cum stăm atunci cu igiena?! A inventariat apoi toate reclamele de la domestos pe care le ştia (şi eu nici nu ştiam că au atâtea!!), ar fi vrut să deseneze şcoala microbilor, dar ne trebuia mult mai mult talent decât avem disponibil. Hei, dar avem voinţă, nu?

Aşadar… nu avem microbi… pentru că… i-am prins. Nu suntem criminali, i-am pus la păstrat! Vă invităm la … Zoo Domestos.

Andrei, 0 microbi

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , , , , .

14 Comments

 1. Pingback: Promisiuni (ganduri reparate) | alexandrescudaniela.com

 2. farte intresant pt clasa intai,eu sunt clasa a patra si sunt la acest concurs si ma delectez dupa aceste desene.felicitari tuturor!!

  • si eu sunt curioasa care va fi rezultatul. poate afiseaza totusi macar un clasament provizoriu…
   in afara de desen si ceva sugestii, ca parinte am participat prea putin. doamnele invatatoare s-au consumat mai mult.

  • Draga „anonim”,
   Copilul in cauza s-a straduit.
   Si in mod sigur este mai destept decat tine, daca n-ai invatat inca sa scrii corect ortogramele! „la facut” se scrie corect l-a facut.
   Abtine-te de la comentarii deplasate. Daca nu poti spune un lucru frumos, cel mai indicat e sa taci si sa nu ranesti. Asta se invata in cei sapte ani de-acasa, cei de dinainte de clasa I !
   Decizia de a-l pune pe net imi apartine, la fel ca si site-ul.
   Nu iti place, te invit sa nu mai revii pe acest portal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente