Concurs: Bradutul meu special – Mihai C., Brasov, 6 ani

Moş Crăciun. Materiale necesare: o bilă mare de polistiren, o căciuliţă roşie, puţină beteală. Se adaugă puţină plastilină pentru nas, multă vată pentru mustăţi şi barbă. Ingredientul principal: ochişori mobili. Sper ca brăduţul meu să fie încântat, iar eu să adun cât mai multe puncte!

Bradutul meu special. Concurs cu ornamente de Craciun

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 decembrie, ora 00:00, şi 19 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

102 Comments

  1. Felicitari, Mihai! Mosul tau a batut recordul, s-a luptat ca un spartan si a trecut peste toate obstacolele ca sa ajunga la tine cu marele premiu de popularitate.
    Sa-l pastrezi cu credinciosie si sa-l respecti ca pe un adevarat prieten!
    M-as bucura sa aud despre succesele tale si in alte „batalii”1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente