Inger confectionat din hartie pliata

Inger din hartie pliata

Îngeraşii sunt poate cel mai potrivit decor de sărbători. Iată un model simplu de făcut, atât de mână, cât şi folosind un şablon.

Materiale necesare:

  • hârtie albă, a4.
  • un ciucure confecţionat din bumbac
  • o foarfecă, simplă sau decorativă
  • opţional, o riglă şi un ac.

În prima etapă, se îndoaie pe jumătate o coală albă de hârtie şi se taie. Opţional se decorează marginile cu o foarfecă decorativă. Jumătate se îndoaie ca pentru un evantai, foarte mărunt. Va fi corpul îngeraşului. Cealaltă parte se taie încă odată pe jumătate, şi i se rotunjesc două dintre colţuri. Sfertul obţinut se pliază, tot ca pentru un evantai. Vor fi aripile îngerului. Dacă îngerul este realizat folosind şablonul printat, cu ajutorul unei rigle şi a unui ac se trasează liniile marcate. În acest mod îndoiturile vor fi egale si aproape perfecte.

Se suprapun cele două părţi, şi se leagă la jumătate ciucurele pregătit anterior. Se lipesc apoi între ele părţile evantaiului mare şi îngerul este gata.

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , .

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente