Stiati ca… e targ de jucarii?

Jucarii din lemn

Jucării din Lemn sărbătoreşte un an de la lansare şi vă aşteaptă din nou la Targul Jucariilor din Lemn, organizat chiar înainte de Moş Nicolae!

Unde? La Hotel Marriott, Sala Ploiesti, etaj 1, Calea 13 Septembrie, Nr. 90, din capitala. 

Când? Sâmbătă 27 şi duminică 28 noiembrie 2010, între orele 10:00 si 18:00, atât sâmbătă, cât şi duminică, vă aşteaptă cu surprize, oferte speciale, noutăţi şi idei de cadouri pentru cei mici!

 

Ce pot să adaug eu e că nu sunt numai jucării din lemn, sunt o mulţime de jocuri creative şi de îndemânare, pentru a umple serile lungi de iarnă.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente