O spun, uneori cu mândrie, alteori cu uimire, s-au strâns ceva ani de când există "Talente de Năzdrăvani". Din fericire pentru mine, experienţe negative nu am avut foarte multe, şi din fiecare eveniment ori concurs organizat am învăţat câte ceva, regulamentul s-a perfecţionat în timp, sunt greşeli pe care nu le mai repet, ori decizii pe care nu am vrut să le iau… dar nu am avut de ales.
Nu mi-au plăcut niciodată tentativele de fraudă, de niciun fel. De la folosirea sistemelor de schimburi de voturi, care va spun sincer că îmi provoacă cel mai profund dispreţ, la încercările de a trece peste regulament, a înregistra mai multe voturi de pe un calculator… de exemplu, dacă nu îţi este permis decât un comentariu cu numele real, hai să mai adugi şi bunica, şi pisica, cu toate adresele de mail pe care le ai… În panoul de administrare se vede imediat IP-ul, faptul că a fost folosit acelaşi calculator… O să mă întreb veşnic ce corzi atinge un premiu, încât să uităm să fim corecţi? şi mai ales în concursurile pentru copii… ce lecţie îi învăţăm pe cei mici?
Dar azi mi-am început ziua enervându-mă cumplit, când am văzut ce articol a postat Toni, aici. Pe Toni şi pe Daria le ştiu de multă vreme, când au participat prima dată la un atelier de-al meu. Am văzut când s-au născut "Piticii-voinici", şi atât cât timpul şi resursele mi-au permis-o, am dat o mână de ajutor.
Pe scurt, Toni a organizat un concurs, împreună cu Căsuţa din poveşti, www.casuta-dinpovesti.ro (aş pune link activ, dar sincer, nu vreau să contribui la creşterea PR-ului lor, asa că o să va rog să copiaţi adresa în browser daca sunteţi curioşi), prin care participanţii aveau trei variante de "câştig":
(a) 20 % discount la 10 copii (la un meniu de petrecere copii )
(b) un animator gratis (la alegere) timp de 1 1/2 ora la o petrecere de copii
(c) 10 % discount meniu +1 ora gratuita cu un animator la alegere.
De ce nu am participat eu la concurs?
Prima, pentru că din principiu, nu particip la concursurile care cer "Like" pe facebook, acelaşi motiv pentru care nu veţi vedea aici, pe Talente, concursuri care să vă oblige să daţi Like. Un like [pentru vânătorii de astfel de dovezi de "dragoste"] este foarte preţios, dacă este dat conştient. Dau like atunci când îmi place conţinutul, când consider că este relevant pentru cei aflaţi în "friedship" cu mine pe reţea. Uneori prefer să dau like folosind contul personal, unde au acces prietenii apropiaţi. Dar şi atunci gândesc înainte de a da acel click, pentru că, cel puţin din punctul meu de vedere, îţi asumi o responsabilitate spunându-le prietenilor "mie mi-a plăcut acest lucru". Nu ştiu ce e mai important. Să ai 100 de new like, şi să-şi seteze opţiunile ca ştirile tale să nu le apară în feed (ori unlike), sau să ai 10 new like, care să şi comande produsul?
Am avut şi eu concursuri în care sponsorul mi-a spus că este interesat şi de facebook, şi singurul lucru pe care am vrut să-l fac a fost să includ în pagină caseta de like. Dacă participanţii au considerat că merită un like, au dat. Dar nu li s-a cerut, nu a fost condiţie de participare. şi voi face în continuare acest lucru, la cerere. Dar nu mai mult.
O dovadă este propria mea pagina de facebook, pe care nu am promovat-o. Am adăugat doar caseta aici, în stânga, şi nu am făcut nimic. Poate 2000 de simpatizanţi nu e mult, dar ştiu că sunt sinceri, şi acest lucru contează mai mult decât orice altceva! La asta ar trebui să se gândească mai întâi oricine doreşte să câştige un like. Dacă e vorba doar de cifră, se pot cumpăra mii, cu preţ de 2-3 euro, dar dacă vrei valoare, trebuie să te gândeşti mai departe de atât.
Al doilea motiv pentru care nu am participat este cel legat de premiile în sine. Pentru că nu câştigi efectiv un produs sau serviciu, ci trebuie să investeşti ulterior, iar reducerea oferită chiar nu mi s-a părut atrăgătoare. Cred că aveau mult mai mult de câştigat dacă ofereau o invitaţie pentru doi copii, la locul de joacă, decât această reducere. Dar mă rog, încâlcite sunt gândurile oamenilor care ţin locul departamentelor de marketing…
Pentru mine concursul nu a fost atrăgător absolut deloc, şi chiar îmi propusesem să văd ce succes poate avea un concurs atât de restrictiv. Vrei şi numai participanţi din Bucureşti, şi cu o situaţie financiară medie, astfel încât să îşi permită o petrecere la un loc de joacă. Eu cel puţin nu-mi permit aşa ceva.
Dar când îţi asumi un concurs, când decizi să îl sponsorizezi, ai aşteptări, ai riscuri pe care trebuie să le iei în calcul. Atât ca organizator, cât şi ca sponsor. Dar nimeni nu oferă garanţii. Da, eu ştiu ce ofer, ştiu ce abonaţi am, la feed, la newsletter, care îmi este reţeaua în care pot ajunge. Sunt argumente în favoarea mea, care mă ajută să aduc portalului meu un plus de valoare. E normal ca sponsorul să fie interesat de aceste lucruri. Dar comunicarea trebuie să fie deschisă. Ce anume îţi doreşti în urma unei acţiuni de promovare? Cum putem atinge împreună acele obiective? şi este posibil ca, chiar şi atunci când toate variantele au fost analizate, concursul să nu aibă succes.
Ştiu că în relaţia cu blogurile foarte mulţi sunt cei care merg pe încredere, nu pe angajamente scrise. Pentru că, cel puţin pentru mine, a începe un concurs, şi apoi a nu-ţi onora promisiunile este cea mai jalnică reclamă pe care ţi-o poţi face. Nu vreau să mă gândesc ce simte acum Toni, sau cum m-aş simţi eu să mă trezesc, în timpul unui concurs, că nu mai am premiile promise. Sper să nu încerc niciodată sentimentul. Dar ceea ce au făcut cei de la Căsuţa din poveşti este o reacţie infantilă la realitate. Şi-au luat… jucăriile şi au plecat, pentru că participarea nu a fost la înălţimea aşteptărilor. Poate că 20 de participanţi nu erau un succes nemaipomenit, dar în loc să se gândească că sunt 20 de potenţiali clienţi, care îşi permit serviciile oferite de ei, au anulat angajamentele, fără să ia în calcul măcar un premiu simbolic, de consolare.
Deja am scris suficient, şi închei cu câteva întrebări, la care chiar vă rog să răspundeţi (la care doriţi, la care puteţi):
- Ce gen de concursuri agreaţi?
- Ce vă motivează să participaţi la un concurs online?
- Care sunt motivele principale pentru care decideţi să nu participaţi la un concurs?
- Ce părere aveţi despre atitudinea celor de la Căsuţa din poveşti?
Ca să vă "motivez", voi oferi prin tragere la sorţi două premii, cărţi pentru copii, pe care le trimit eu. Ca termen pentru concurs, joia viitoare, ora 9. Comentaţi cu numele real, un singur comentariu, şi pentru că este concursul meu, voi bloca orice încercare de frauda.
Edit:
Pot să anunţ că premiile vor fi două cărţi: Balada căpşunilor fără culoare, de Zully Mustafa. Despre carte puteţi citi aici, mie mi-a plăcut foarte mult. Cărţile le am de la ultimul atelier, un exemplu care se potriveşte forte bine cu articolul de faţă. Deşi am făcut tot ce s-a putut, atât eu, cât şi Editura Akademos, "ceva" n-a mers. Dar, pe lângă faptul că nu s-au retras, premiile neacordate au rămas la mine. Le mulţumesc pe această cale pentru toată amabilitatea de care au dat dovadă.
- A mai trecut un Întâi Decembrie - 2 decembrie 2024
- Un nai din hârtie pentru litera N - 24 noiembrie 2024
- Jurnal de profesor – clasa pregătitoare - 10 noiembrie 2024
Cris….nu vreau sa fie nimeni in situatia aceasta: nici in pielea mea, nici in pielea celor care au fost de buna-credinta si au participat totusi la concurs
Imi pare teribil de rau pentru situatie, este prima data cand intelegerea de comun acord nu functioneaza si,mai rau, sunt discutii intre mine ca blogger organizator si sponsor.
Tot ceea ce pot spune este ca am invatat ceva din acest lucru: cand nu sunt de acord cu o situatie, cu o propunere si cand vad ca nu exista dialog real, sa ma opresc.
Am crezut sincer ca doamnele respective sunt ok si am fost surprinsa cand mi-au spus (dupa ce incepuse concursul) ca sunt interesate doar de „like” la pagina de pe fb.
In ultima vreme, constat ca multi sponsori „alearga” dupa acest „like” si parca nu inteleg ca nu de aici vine greutatea unui nume pe piata 🙁
Multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ai dat in toti acesti ani si pentru ca nu ma lasi la greu 🙂
1. Eu agreez concursurile in urma carora copiii sa se simta motivati pentru a-si exprima creativitatea.
2.Ma motiveaza dorinta elevilor mei de a participa.
3. a: costul ridcat al materialelor necesare; b:neconcordanta dintre asteptarile mele si posibilitatile parintilor; c:termenul prea scurt;obligativitatea „like”.
4.Casuta din povesti…e doar pentru povesti.
Da, nu mi s-a parut de bun simt anularea concursului. Si 10 like-uri daca aveau, nu era normal sa nu isi respecte promisiunea si sa dea inapoi.Plus, ca oarecum , ca si blogger iti „afecteaza” putin imaginea, desi in acest caz, vina este a lor in mod clar. De ce nu au spus de la inceput ce vor? Ca da ca nu primesc mai multe like-uri anuleaza concursul? Poate ca Antoaneta nici nu accepta sa colaboreze cu ei (mai ales ca ea organizeaza multe concursuri benevol, ca sa-i promoveze pe altii). Anularea concursului, a parut un pic ca si cum ei nu ar fi fost multumiti de felul in care i-a promovat Antoaneta…ca ea ar fi facut prea putin….dar…sa fim sinceri, era un concurs pentru cei din Bucuresti….nu aveau cum sa se ingramadeasca prea multi sa participe.
nici eu nu cer like-uri cand organizez un concurs: daca ii place cuiva ce scriu, ce activitati gaseste la noi, imi da like neconditionat…si asa ma si evaluez corect. Cand vad un like in plus, imi spun…” uite, cuiva ii place ce facem noi!”
Nu-mi plac concursurile prin care poti castiga daca te voteaza altii…eu poate am 5 prieteni pe Fb, altii 1000…lucraea mea, raspunsul meu, etc e mult mai bun, dar pentru ca nu am prieteni, nu voi castiga si nu este normal.
Nu am nimic impotriva concursurilor cu tragere la sorti, dar :))) nu prea am sanse la acestea 🙂 Altii sunt ff norocosi 🙂 E normal sa fie si astfel de concursuri,asa foarte multi pot avea oportunitatea de a castiga ceva.
Imi plac concursurile in care trebuie sa mesteresti ceva, sa faci ceva si cel mai bun castiga 🙂 . Si aici poate exista subiectivitate, dar esti foarte motivat cand participi. A propos, voi aveti aici atat de multe concursuri pentru copii si va admir mult; noi nu am participat, pentru ca am inteles ca cel mic trebuie sa-si faca singur lucrarea cap -coada…poate in 2-3 luni participam si noi, mai ales ca cel mare a devenit ff interesat de asa ceva.
Mai sunt altii care te contacteaza, iti spun” ce blog super ei, ce activitati…etc, etc’ nu vrei sa facem un concurs…si dupa doua zile, vezi ca face concurs pe un alt blog, pe tine te lasa balta si nici macar nu-ti mai da un raspuns.
Eu prefer, recunosc , daca vreu un concurs, sa il organizez singura: e drept, nu pot oferi cine stie ce premii…dar, nu sunt stresata/ restrictionta de nimeni si de nimic.
Da, sunt cateva persoane cu care am colaborat si pot spune ca au fost de nota 10.
Sa nu uit: eu mai intai am comentat, si apoi am citit in intregime articolul tau(am citit doar inceputul si sfarsitul, nu am vrut sa fiu influentata in opinia mea :)) .
🙂 Nicoleta, da, e de preferat sa se descurce singurel, caci asta incercam, sa invatam. Sau macar daca mai intervine si parintele, un strop de sinceritate nu strica niciodata!
Multumesc pentru comentariu!
Apropo de concursuri, de-asta cele speciale, cum este acum „Oul Nazdravan”, au sistem triplu, cu juriu, extragere si vot. E cumplit pentru mine, dar asa multumesc pe toata lumea.
Noi avem prieteni in lista (vb de concursurile cu like) dar nu-mi vine sa le spun sa voteze. Am facut-o de doua ori, ultima chiar la un concurs aici si asta pentru ca Denia mea a vrut, dar nu mai fac ;)). Nu-mi place cu vot, dar inteleg ca altora le place. Pana la urma e elegerea ficaruia sa participle sau nu, dupa ce ia contact cu regulamentul.
Am gasit la un moment dat un concurs, iti cerea sa ai 20 like sa poti participa. A fost o cerinta decenta, si cum ai mei pitici insistau, am cersit, pe la prieteni apropiati… dar altfel nu indraznesc.
Apropo de sistemele de vot, in concursurile speciale am introdus regula ca cine a castigat odata prin vot, sa nu mai participe la aceasta categorie. Pentru ca am avut un caz care a castigat odata, a folosit si a doua oara acelasi sistem de schimb de voturi pe forumuri, si a treia oara am schimbat regula. Incercase iar! Nici macar nu se obosise sa citeasca regulamentul, dar in prima jumatate de ora de la afisarea lucrarii adunase deja 20 voturi…
Cum ziceam, din fiecare concurs am invatat cate ceva.
Cata munca pe capul tau, Doamne!
Ar trebui sa vezi ce „fain” se verifica voturile la concursurile speciale… cu doua liste de ip-uri, manual… o fericire. pentru ca la liber… au fraudat. Stiu si cum, dar hotul neprins…
Sparg eu gheata?
Am vazut si concursul si anularea lui.
De regula participam (vorbesc la plural ca implica si copilutii mei) la concursuri de creatie pentru ca ne place. Nu sunt atrasa de concursurile doar cu giveaway fara sa faci ceva pentru asta, dar pentru ca persoanele imi sunt dragi ma inscriu. Am si castigat si chiar ma simt aiurea in postura asta, primesc degeaba … asa sunt eu …
Am organizat si eu un concurs cu like si share, eu nu aveam nevoie de like la pagina (pe acelasi principiu, putine dar date cu drag) dar partenera de concurs voia. Pe zi ce trecea imi venea sa anulez concursul, imi simteam invadata munca de persoane care nu aveau nici o treaba cu specificul blogului sau al premiului (handmade).
Dau share la concursuri cand cunosc persoanele din spatele organizarii sau folosesc produsele respective (nu neaparat ca ma si inscriu).
Am patit la un concurs sa particip (cu o lucrare) si sa castig. M-am bucurat ca am castigat, dar nu neaparat de premiu. M-am uitat apoi ce era ca premiu, o reducere de cateva procente la produsele din magazin. Am intrat de curiozitate in magazinul respectiv, nu m-a atras nimic; apoi m-am gandit .. ce premiu o fi asta daca eu trebuie sa dau bani. Nu m-am folosit nici acum de acel premiu; dar nici respectiva persoana nu m-a intrebat vreodata ceva.
Atitudinea Casutei …. e total nepotrivita la cum vad eu lucrurile. Daca anuntau ceva de genul … in caz ca (am mai vazut si din astea) … ne rezervam dreptul sa anulam concursul, mai ziceam. Dar asa …
Alina, este motivul pentru care specific inca din faza de negociere ca premiile beneficiaza de transport gratuit.
Iar daca chiar nu se poate, vad ce fac… Mi se pare complet aiurea sa castigi ceva, si sa platesti, oricat de simbolica ar fi suma, sa beneficiezi…
Mie imi plac concursurile care ma motiveaza si ma ambitioneaza sa particip orice ar fi,desi uneori nu reusesc sa ma inscriu in timp util.
Imi plac concursurile de creatie, imi place sa scriu.
Imi plac concursurile cu premii pentru copii.
De cele mai multe ori ma regasesc pe lista la acele concursuri la care inscrierea se face pe loc. Daca sunt in fata calculatorului si deschid e-mail-ul cu un aerticol cu concurs, inseamna ca atunci e momentul cel mai potrivit, pentru ca altfel greu ma mai intorc la el.
Nu particip la concursuri ce necesita obtinere de like-uri, stiu ca nu am nici o sansa in fata celor care au zeci de conturi sau fac parte din grupuri special create pt acest lucru.
Nu particip la concursuri la care premiul nu ma intereseaza, este ceva ce am deja si nu imi e util sau de care stiu ca nu pot beneficia.
Atitudinea respectivului sponsor este pur si simplu cea a strutului, sau cum bine ai zis, a celui care isi ia catrafusele si pleaca fara sa il intereseze ca sunt si alti oameni la mijloc, oameni care nu vor sa-si dezamageasca cititorii. I-am scris de dimineata Antoanetei, cand i-am citit randurile ca nu e nici o paguba, sa stea linistita si ca asta ar trebui sa fie ultima ei problema. Dureros este ca ramai cu gust amar dupa o asemenea experienta.
Raspund, in afara concursului tau: particip de obicei la concursuri jurizate sau cu tragere la sorti si evit, pe cat posibil, concursurile cu „like and share”. Imi plac concursurile creative, cele pentru care trebuie sa faci ceva palpabil sa castigi – la acestea am si castigat de cateva ori, premii mici dar cu siguranta mai pline de semnificatie. La concursul lui Toni am participat ca s-o sustin pe ea, si am zis ca daca o sa castig animatorul, il duc la gradinita. Ca motivatie am premiul, de obicei, dar numai daca mecanismul se incadreaza in ce am spus mai spus. Ca motive de a nu participa la un concurs – fix faptul ca trebuie sa dau like (eventual share) la nu stiu cate pagini sau daca sunt deja inscrisi foarte multi oameni, sunt mai pesimista si nu cred in noroc, asa ca imi asum din start ca sansele de a iesit la sorti sunt minuscule.
Cat despre atitudinea celor de la Casuta din povesti (de groaza) am numai cuvinte de „dulce” – sunt niste idioti. Eu, de obicei, resping din start propunerile celor care mi se pare ca au asteptari foarte mari si pe termen scurt, de preferat o mie de clickuri azi. Si imi imaginez cum se simte Toni pentru ca am patit-o si eu cu editura Corint Junior – mi-au promis premii pentru maratonul de citit de pe Activitati Copii, i-am anuntat ca sponsori si la final s-au dat la fund si n-am mai reusit sa dau de ei, m-am facut de ras in fata participantilor si a trebuie sa ma rog de altcineva sa imi dea cateva carti sa le ofer ca premii ca sa ies totusi cu fata curata.
Multumesc, Laura!
Si „Casuta din povesti (de groaza)” ar trebui brevetata, suna minunat!
IMI PLAC CONCURSURILE DE CREATIVITATE.
IMI PLACE TOT CE PROPUNETI DVS. ATAT MATERIALENE PROPUSE CAT SI CONCURSURI. PARTICIP DIN PLACERE LA CONCURSURI, PENTRU CA ORICE PARTICIPARE ADUCE UN CASTIG (IMBOGATESC EXPERIENTA PERSONALA), IAR DACA ESTE SI UN PREMIU IMI DORESC CA CEI CARE PARTICIPA (COPILASII) SA SE POATA BUCURA DE EL.
DECID SA NU PARTICIP LA VREUN CONCURS DOAR DACA NU AM TIMPUL NECESAR REALIZARII CERINTELOR.
ATITUDINEA MI SE PARE NEPOTRIVITA, DACA INCEPI UN LUCRU TREBUIE SA-L DUCI LA BUN SFARSIT.
Ce gen de concursuri agreati?
am participat la concursurile organizate de dumneavoastra pentru ca mi-au placut ideile
Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
ideea
Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
inafara acestui site nu am prea participat, deci nu am un criteriu clar. in principiu termenul de realizare, costurile implicate,etc
Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
nu merita un comentariu.
Multumesc pentru incredere!
Am ramas si eu socata cand am citit articolul Antoanetei de azi dimineata. Mi se pare foarte urat gestul sponsorilor, si pe mine nu ma face decat sa ii evit, in orice circumstanta, pe viitor.
Mie imi plac fie concursurile de tip provocare, care ma motiveaza sa incerc ceva nou cu baietelul meu- cum ar fi provocarea celor 1000 de carti (bine, nu vom ajunge la 1000, insa ma tine motivata sa citim) sau language challenge-ul de luna aceasta, fie cele cu conditii minime de participare. Nici eu, cand organizez un concurs pe blog, nu cer sa se dea like paginii de blog, like da cine vrea si cui ii place, neconditionat.
Particip la concursuri on line (in special cele organizate de prieteni), din doua motive: primul, stiu ca bloggeri se straduiesc sa organizeze concursuri pentru a face o bucurie cititorilor lor, al doilea- majoritatea premiilor pleaca drept cadouri spre alti copii din anturajul nostru. La alte concursuri in afara celor on-line nu particip 🙂
Nu particip cand exista prea multe conditii de participare sau cand este un premiu pe care nu l-as putea exploata. Nici acolo unde se cer voturi nu se intampla des sa particip.
La intrebarile tale, Cristina, am raspuns nu pentru premii, ci pentru ca atitudinea celor de la Casuta copiilor mi sa parut foarte urata- a pus-o pe Antoaneta intr-o postura delicata fata de cititorii ei, si chiar nu merita asta. Sper sa nu mi se intample asa ceva vreodata, cred ca m-as gandi de doua ori inainte de a mai organiza concursuri sponsorizate.
Raluca, tinand cont ca am incheiat cu multe intrebari, mi s-a parut ok sa ofer si eu ceva :), de aceea m-am gandit la carti, pentru ca am ramase cateva dintr-o actiune de promovare.
Daca sunteti norocosi, trimit premiul oriunde vrei tu (in tara)
Si apropo de ce spuneai la inceput, poate nu ar fi rau sa ne facem si noi, „fetele”, cum spune Antoaneta, o lista cu persoane de evitat, pentru viitor… totusi fiecare dintre noi munceste si se dedica blogului, iar in spatele unui astfel de concurs sunt cateva ore de munca serioasa, la care sponsorii nu se gandesc. Ore de munca pentru promovarea afacerii lor… si ca sa devin enervanta si sa o citez tot pe Toni, nu e „deontologic” sa solicitam ceva in schimbul acestor ore de munca… =))
Ce gen de concursuri agreati? Cele creative si utile.
Ce va motiveaza sa participati la un concurs online? sincer.. fetita mea..pentru ca daca castig premiul e pentru ea.. 🙂
Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs? Nu particip la cele pe baza like-uri pentru ca se fraudeaza.
Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti? urat..foarte urat.
Noi participam la concursuri de dragul temei si, recunosc, sunt dezamagita atunci cand se stabileste castigatorul pe baza nr. de aprecieri. Insa si asa, daca ne place subiectul, tema etc, participam din placere.
Nu ma intereseaza premiile fiindca nu sunt asa niste lucruri fara de care nu pot trai, insa daca si castigam cate ceva, avem o zi mai frumoasa, ca atunci cand rontaim o tableta de ciocolata.
Am vazut multi bloggeri care ar face orice pt bani si faima, dar cred ca tot ei sunt cei care platesc pretul cel mai scump pentru asta.
Daca cumva va referiti la mine…va anunt ca nu ma intereseaza gloria si faima!
Daca m-ar fi interesat, as fi ramas in functia unde lucram si aveam tot ce vroiam 😀
Blogul meu este deschis pur si simplu ca un jurnal pentru copiii mei, iar concursurile organizate pe blog sunt dedicate cititorilor ca o forma de rasplata pentru fidelitatea lor
Glorie si faima sa caute altii care vor sa devina „vedete”.
Imi pare rau ca am platit eu acest pret,desi nu era dorinta mea eterna de a avea glorie si faima 😛
Sper sa nu plateasca si altii oricat ar fi de aroganti sau ignoranti pentru ca sentimentul ca ti-ai tradat cititorii este neplacut si dureros 🙁
eu nu cred ca despre tine este vorba, ci la modul general.
cu numele real… 🙂 ce, ai falsitati pe aici, uneori?
ok, imi plac concursurile in care mi se cere punctul de vedere asupra unui lucru, care seamana cu ce fac oamenii care sponsorizeaza. particip rar la concursuri de felul acesta pentru ca nu mi se par interesante premiile (nu ma dau in vant dupa cosmetice! 🙂 ) si pentru ca imi zic sa-i las pe altii care chiar isi doresc asa ceva.
cei de la casuta din povesti sunt departe de a fi *cei*, trebuia sa zici… *lupii de la casuta din povesti*. eu cred ca e o chestie de demnitate sa duci ceva pana la capat, chiar daca iesi in pierdere. *tot ce incepe duce la bun sfarsit* e un dicton despre omul-om. dar unii nu sunt oameni, ci lupi.
bia, persoanele reale de regula nu se pot multiplica de dragul unui premiu :).
stii ce-o intreaba pinocchio pe zana, cand ii spune „iti doresc din inima fericire…”(varianta electrecord 🙂 )
fericire? dar ce-i aia?
demnitate? despre ce vorbesti tu aici?
Wow, nu am mai auzit de asa o intamplare si nici nu credeam ca poate exista… In primul rand mi se pare rusinos pentru Casuta; probabil ca aveau asteptari mai mari, insa odata pornit concursul, nici daca ar fi fost 5 participanti nu ar fi trebuit sa se retraga. Oricum premiile nu erau 100% ‘free’, ca sa zic asa, pentru ca nu castigai ceva anume, ci trebuia sa intri la cheltuiala… concursul ar fi fost bun numai pt cei care urmau sa organizeze o petrecere, altfel nu vad cine s-ar fi ‘inhamat’ sa participe.
Si ca sa raspund si la intrebari…
* Ce gen de concursuri agreati?
Numai la cele la care premiul este util pentru mine sau cei apropiati. S-a intamplat sa mai particip la un concurs unde as fi donat castigul pentru o cauza buna. Apoi mai sunt concursurile creative, unde as participa din placere, nu pentru premiu. Stiu clar ca nu imi plac cele care cer like, dar s-a intamplat sa particip de cateva ori si la d-astea, cand continutul paginilor imi placea.
* Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
1. Tema 2. Conditiile 3. Premiul
* Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
Daca nu am nevoie de premiu sau daca nu pot indeplini cerintele; nu dau like la ce nu imi place numai pt un concurs si nici nu fac spam catre prieteni. Am dat odata peste un concurs care nu numai ca cerea like&share la pagina, dar si trimiterea de mesaje sau emailuri catre 5 prieteni… evident ca nu am mai participat, desi imi doream mult premiul.
* Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
Am spus… rusinoasa. Si, sincer, nu le inteleg atitudinea/gandirea. Nu mi se pare ca premiul valoreaza foarte mult. Din punctul meu de vedere au pierdut mai mult procedand astfel, decat daca ar fi mers inainte.
Pot să anunţ că premiile vor fi două cărţi: Balada căpşunilor fără culoare, de Zully Mustafa. Despre carte puteţi citi aici, mie mi-a plăcut foarte mult. Cărţile le am de la ultimul atelier, un exemplu care se potriveşte forte bine cu articolul de faţă. Deşi am făcut tot ce s-a putut, atât eu, cât şi Editura Akademos, "ceva" n-a mers. Dar, pe lângă faptul că nu s-au retras, premiile neacordate au rămas la mine. Le mulţumesc pe această cale pentru toată amabilitatea de care au dat dovadă.
Bravo lor! Asa se face!
vezi ca exista demnitate? poate ca se gaseste greu, dar exista!
si trebuie cultivata, luata ca samânta de la cei ce au si pusa în pamânt bun.
felicitari lor!
Hop si eu, pe scurt, nu pentru premiu, ci pentru sustinere morala:
– Ce gen de concursuri agreati?
Care implica creativitatea:)
– Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
Tema, in principal si castigul – secundar
– Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
Tema, „like-urile” obligatorii
– Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
Neprofesionala!
am vazut si eu cu surprindere concursul care a fost anulat si m am mirat, desigur, pentru ca nu era un castig in adevaratul sens al cuvantului ceea ce ofereau ei. ca si gest este ceva neplacut, dezamagitor, mai ales din partea unei firme care isi dorea promovare. pentru ca eu stiu un principiu simplu: un client multumit inseamna cel putin alti 5 clienti multumiti care vin dupa. pe cand un client nemultumit…
Raspunzand la intrebari, o iau pe rand:
Ce gen de concursuri agreati? – in general concursurile de creativitate, pentru care trebuie sa fac ceva: sa scriu, sa lucrez, sa ma imbogatesc cu ceva , ca si cunostinte si experienta, in urma concursului.
Ce va motiveaza sa participati la un concurs online? – in primul rand tema concursului , daca simt ca pot face fata, daca ma provoaca. abia apoi vine premiul, mai ales la un concurs pentru copil ma bucur pentru bucuria lui atunci cand castiga.
Care sunt motivele principale pentru care decide?i s? nu participa?i la un concurs? – daca nu particip inseamna ca nu m a provocat, nu m a atras subiectul, nu a fost pentru puterile si cunostintele mele (asta pe langa lipsa de timp, desigur).
Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti? – in cateva cuvinte, si-au taiat singuri craca de sub picioare.
Cat despre likeurile pe FB , am cam aceeasi atitudine ca si tine . nu ma atrag concursurile cu like si share, cred ca am participat doar la vreo doua pentru ca premiul era o tableta pe care mi o doresc foarte mult. dar am renuntat sa mai particip la asa ceva, prefer sa scriu la diferite campanii, macar daca castig sa fi facut ceva pentru ea, e alta satisfactie, cu mult mai mare. in plus, dand like uri pe pagini cu care nu rezonam, ne trezim cu timelineul plin de informatii care nu ne intereseaza si de aici riscam sa ne vina fel de fel de oameni cu care nu avem nici o afinitate.
cam atat :).
1. Noi (eu si baiatul meu) participam la concursurile legate de cretivitate pentru ca ne ajuta foarte mult sa ne devoltam imaginatia si ne place sa ne intrecem in idei. Nu le refuzam nici pe cele legate de cultura generala (cum este educrates).
2. Motivul pentru care participam la concursuri este acela de a face ceva si a invata in acelasi timp.
3. Sunt si concursuri la care nu participam deoarece nu ne place sa dam „like” si „share” si apoi sa ni se umple casuta postala cu tot felul de mesaje din partea lor
4. Atitudinea celor de la Casuta din povesti nu mi se pare corecta fata de cei care s-au inscris si care sperau poate la acele mici premii. N-a fost frumos din partea lor.
Problema asta a concursurilor e destul de complexa.
Depinde din ce parte privesti si depinde ce doresti sa obtii in urma organizarii acelui concurs. Eu cand am intrat acum un an in bloggosfera habar nu avea de nimic.Intre timp am invat, am citit, m-am informat.
Multi insa nu fac asa ceva. Doar stiu sa ceara dar…….nu stiu ce vor 😉
Asta e cazul celor de la casuta respectiva. Ei au cerut asa cum cer niste copii rasfatati. Dar oare stiu ce au vrut cu adevarat? Poate ca suna a aroganta dar i-as sfatui sa puna mana sa citeasca despre campaniile de marketing. Si sfatul asta nu il dau doar lor ci si tuturor celor care vor sa faca ceva in online. Daca vrei sa te „vinzi” trebuie sa stii si cum. 😉
In ce priveste concursurile in care se cer like. Eu sunt de acord cu ele.Daca ai un site/blog prin care vrei sa iti promovezi un produs, vrei efectiv sa vinzi ceva atunci aceste cereri de like and share fac parte din strategia de vanzare si aduc beneficii afacerii.
Iar privit din punctul de vedere al marii majoritati a populatiei internaute…..aceste concursuri sunt cele mai cautate. Trebuie sa recunoastem ca lumea e comoda dar si ingnoranta in ce priveste lumea virtuala. Uneori le este greu sa scrie si un comentariu simplu, alteori nu stiu nici macar unde sa dea un like. Pare incredibil dar e real 🙁
Daca insa ai un blog si vrei sa il promovezi, atunci situatia se schimba.Nu are sens sa ceri niste like-uri doar asa ca sa dea bine in poza de pe Facebook 🙂
Ce concursuri agreez? Pai, orice fel de concurs la care timpul imi permite sa particip:)
M-am intins cam mult la vorba:)
Dar lucrurile nu sunt nici albe si nici negre.Sunt ca viata, colorate 🙂
Claudia, de acord cu tine. Problema vine atunci cand tu participi cinstit , iti stresezi prietenii sa te voteze, si vine unul care cumpara like… http://www.unpol.ro/advertising/1-pol–350-likeuri-2373 vezi aici cum se vand.
Si acum e intrebarea, de ce ai participa tu, si ce castigi, daca ai fi sponsor, din asa ceva?
La concursurile mele am urmarit de unde „vine” traficul in paginile unor anumiti concurenti. Din pagini de pe forumuri cu schimb de voturi si alte asemenea. Si eu ma dau peste cap, ii pun sa si voteze, sa si comenteze, nu e chiar atat de simplu de falsificat, de aceea au nevoie de votanti reali. Dar sper ca in timp sa reusesc sa creez aici o comunitate pentru care valorile sunt mai importante decat beneficiile, si sa participam corect.
Pai…Ani, ca sponsor daca ceri like nu castigi mare lucru chiar daca ai produse de vanzare, asta e clar. Iti furi singur caciula. De aia am zis ca ar trebui sa se apuce de invatat mai multe.
Pe partea de share poti castiga pentru ca devenind viral ai sanse sa te faci cunoscut dar asta e alta poveste.
Sa fii sponsor si sa ceri like doar ca sa arata bine contul de Facebook….pe mine ma face sa rad.Dar deja despre asta am scris in comentariul anterior.
Din fericire eu nu m-am confruntat cu problemele despre care vorbesti tu.Probabil din cauza ca sunt noua in bloggosfera. Am acum un concurs in desfasurare cu niste cerinte minime si nici alea nu sunt respectate din ignoranta si comoditate.
Ma zbat sa ajut niste fete sa isi promoveze cosmeticele naturale si incerc sa promovez eu insami pe blog folosirea acestora.
Oamenii sunt insa ori comozi ori reticenti la astfel de produse. Intra se uita si nu se inscriu la concurs. Deci cei care fraudeaza inca nu au ajuns la mine dar cand si daca vor ajunge cu siguranta nu ii voi tolera.Macar un minim efort sa scrie un cuvant, doua sa faca daca vor ceva.
Probabil cei care incearca sa fraudeze nu stiu ca se poate verifica pana si adresa de IP de unde s-au inscris la concurs.
Nu comentez decat partea cu viralul. Nimic, dar nimic nu are valoare doar pentru ca tu ceri un share, si asta nu garanteaza ca pleaca mai departe. Pentru ca nivelul 1 la care ajunge mesajul iti da share, pentru ca i-ai impus la concurs. Dar daca ceea ce a sharuit e apa de ploaie, se opreste la acest nivel. Nivelul 2 trebuie sa aprecieze drept fun/interesant ca sa dea nesilit de nimeni share… altfel e dragoste cu de-a sila.
Bun venit in blogosfera! E mult de munca, dar daca nu te sperie, o sa-ti placa.
http://chinezu.eu/2013/04/04/greseli-de-prist-brieful/
O recomandare de lectura. Si o multime de idei de tinut minte.
Si daca tot m-am apucat, am sapat un pic dupa un articol
http://butterflymediagroup.ro/blog/like-urile-masuram-fapt/
1. noua ne plac cam toate concursurile si participam in limita timpului disponibil (serivici pana la 5 , lectii..etc..)
2. la un concurs on line participam pentru ca pur si simplu ne place sa mesterim tot felul de lucrusoare din hartii, lipici, acuarele..copiilor mei le place cand isi vad creatia pe monitor, e ca un panou, unde isi vad lucrarile si unde vad si creatia altora..si ne transformam in mici critici, incepand cu a nostra si terminand cu a celorlati( acolo puteam face asa, acolo trebuia asa)..pe monitor se vede altfel decat pe hartie.
3. de obicei nu participam din lipsa de timp
4.cei de la casuta din povesti si-au facut reclama negativa si pentru o perioada de timp mai lunga sau mai scurta „retragerea lor” va fi tinuta minte.
Particip la concursurile legate de cretivitate,de obicei inscriu copiii de la gradinita,pentru a le devolta simtul estetic, imaginatia,pentru a gasi idei noi, interesante si pentru a da o motivatie stradaniei lor.
2. Motivul pentru care participam la concursuri este acela de a folosi creativ activitatile liber alese si a invata in acelasi timp.
3. Sunt si concursuri la care nu participam deoarece nu ne place sa dam “like” si “share” si apoi sa ni se umple casuta postala cu tot felul de mesaje din partea lor
4.Consider nepotrivita atitudinea celor de la Casuta din povesti fata de cei care s-au inscris si care sperau poate la acele mici premii. N-a fost frumos din partea lor.
Raspund si eu provacarii
– Ce gen de concursuri agreati?
de obicei inscriu copilul la concursurile de creativitate, prefer sa indrum copilul sa isi foloseasca timpul liber facand ceva frumos nu sa stea la calculator sau televizor..
– Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
tema dar si premiul
– Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
nu particip la concursurile care cer “like-urile” obligatorii
– Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
Fara coloana vertebrala, neprofesionala
Imi plac concursurile de creativitate sau testare a cunostintelor in care pot inscrie si copiii de la gradinita care nu isi pot permite concursurile cu bani; mai nou imi plac mult concursurile tale fulger…nu presupun mult efort…si oricum vizitez des site-ul;
Ma motiveaza sa particip si tema si premiile dar si numarul de conditii impuse; referitor strict la concursurile de pe acest site trebuie sa recunosc ca uneori particip si pentru ca ma simt fooooarte datoare pentru multitudinea de idei si mai ales sabloanele care imi usureaza munca cu prescolarii;
Nu particip la un concurs daca are prea multe conditii, daca presupune voturi sau alte chestii din astea sau daca nu am timpul necesar;
Intrebarea 4: no coment…nu merita…
Mihaela, multumesc pentru sinceritate!
1)Ce gen de concursuri agreati?
Îmi plac concursurile de creatie (abilitati practice si pictura), deoarece dezvolta imaginatia copilului, dar si unele deprinderi.
2)Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
Pentru elevii mei aleg concursurile online deoacere „expedierea” lucrarilor se face foarte usor si fara costuri.
3)Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
Unul dintre motive ar fi taxa de participare. Un alt motiv este acela ca dupa expedierea lucrarilor prin posta mi s-a îmtâmplat sa nu primesc niciun feedback (diplome sau acordul de parteneriat promis), ceea ce a fost foarte neplacut mai ales ca elevii ma întrebau mereu de diplome…
4) Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
Atitudinea celor de la Casuta din povesti, din punctul meu de vedere, nu este corecta.
1. Mie imi plac concursurile care au tema crativitatea copiilor, dar si concursurile care pun la treaba creativitatea mea. Mai sunt concursurile care au premii handmade si care au ca scop promovarea producatorului. La acestea dau like si daca nu se cere atunci cand vad ce produse apar pe pagina, si ce promoveaza acel site/ blog/pagina.
2. Ma motiveaza tema aleasa si premiul oferit. Ptr copii conteaza ca si ei sa vrea sa faca ce li se cere, deci sa le placa tema, ptr mine, la fel. Faptul ca munca are loc acasa, fara deplasare deci, ca rezultatul se pozeaza si se trimite imediat, sunt avantaje. chiar daca pierzi, ramai cu o experienta in care esti castigat. creatia ramane, aptitudinile sunt exersate.
3. Motivele ptr care nu particip sunt: prea multe cerinte (like, share, Gfc, e-amil) fata de valoarea premiului dar si continutul acelui blog/site. ceea ce promoveaza ma face ca, chiar daca imi doresc premiul acela sa nu particip. Spun asta deoarece la inceput cand mi-am facut profil de fb, din dorinta de a castiga anumite premii atragatoare ptr copii, (in perioada sarbatorilor), am dat like unor pagini care nu le-am studiat inainte,si mai apoi mi-a parut rau. nici acum nu am hotarat sa dau dislike desi nu imi mai place nici un articol aparut acolo.
Si eu am facut concursuri cu like & share au fost concursuri de promovare ptr produse handmade care eu le apreciam deja, pe langa asta am sperat ca prin asta imi voi face cunoscut si blogul. Eu consider ca merita ca ceea ce eu scriu pe blog sa fie cunoscut de multa lume, insa se pare ca majoritatea celor inscrisi la concursuri nu sunt interesati si de ce scriu ci doar de premii. Spun majoritatea , nu toti, ptr ca aproape peste tot pe unde ajung vad aceleasi nume, iar pe blogurile respective doar participari la concursuri; ceilalti care chiar apreciaza ce scriu se vad prin comentariile lasate si prin legatura care am format-o cu ei.
4. Atitudinea arata exact motivatia ptr care au initiat concursul 🙁
1. Imi plac concursurile de creativitate, din care copii mei pot invata ceva bun si deprind si abilitati, un concurs din care ai ceva de invatat, iti pui mintea si imaginatia in miscare.
2. Cand aleg sa particip la un concurs ma intereseaza tema, copii pot realiza tema in timp si de acasa, fara graba, fara taxa de participare. Premiul nu e foarte important pt noi, dovada e ca in 2 ani de cand participam la concursurile organizate de tine nu am castigat decat o singura data un premiu material,dar cred ca am invatat multe atat eu cat si copii.
3. Motivul principal de a nu participa la un concurs este lipsa timpului, din cauza serviciului.
4. Nu este corect, etic sau moral, dar din nefericire este plina tara (padurea) de astfel de uscaciuni!
Merci!
„Concursurile” mele au pornit de la inceput ca un joc, prin care sa invatam. La inceput nici nu-mi propusesem sa existe premii pentru concursurile saptamanale, pentru ca ele sunt provocari mult mai complicate (uneori) decat tema unui concurs.
Dovada si cea de saptamana aceasta…
1.Ce gen de concursuri agreati?
Singurele concursuri la care am participat pana acum,on-line si nu numai, sunt cele de la Talente de Nazdravani. De ce?! Eu si fetita mea participam la ele din cu totul alte motive decat castigul: stimularea creativitatii, dorinta mea ca fetita mea sa stie ca se poate distra si cu creioanele, acuarelele, plastelina, foarfeca,hartia glasata… nu numai cu telecomanda,tastatura sau telefonul mobil,intoarcerea mea in timp si retrairea copilariei, ocazia de a petrece momente impreuna. Din fericire nu am fost dezamagita de creatoarea blogului care este o persoana care se ghideaza dupa „vechile” valori ale noastre, din ce in ce mai putin apreciate acum: bunul simt, seriozitatea, respectul fata de celalalt. Deasemene nu neg ca pariciparea la concursurile fulger, premiile de la finele concursurilor cu tematica(mai ales ca am castigat de cateva ori) imi provoaca bucurie si mie, dar mai ales fetitei mele, insa am fi participat in continuare si fara ele.
2.Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
Nu particip la concursuri on-line, execeptind pe cele de la Talente, pentru ca sunt extrem de suspicioasa cu privire la spatiul virtual si la castigurile facile.
3.Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
Neseriozitatea, lipsa culturii „lucrului de orice fel facut bine”, pentru ca majoritatea initiatorilor concursurilor nu se gandesc decat la castigul lor, chiar daca asta presupune inselarea participantului.
4.Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
Nu face decat sa-mi confirme, inca o data si din pacate,faptul ca suspiciunile mele sunt intemeiate.
NU am icon pe blog, unul de-ala care se face rosu pana in varful urechilor, dar cred ca o sa caut special. Merci!
1.Ce gen de concursuri agreati?
…pot spune ca imi plac concursurile in care copiii sunt implicati in mod direct pentru a-si putea testa creativitatea si indemanarea…pe langa concursurile online organizate de talentedenazdravani.eu fetita mea participa si la concursurile de desen organizate de teatrul orasului…sunt concursuri fulger care in maxim 10-15 minunte trebuie sa realizeze o lucrare in functie de piesa de teatru pe care a vizionato cu doar o ora inainte…acest tip de concurs mi se pare interesant testand astfel memoria copiilor…
2.Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
…castigul…dar nu castigul material ci castigul unei bune dispozitii,a creativitatii,a indemanarii,a exercitiului pentru ca doar prin exercitiu si munca putem sa ne dezvoltam mintea…bineinteles ca de multe ori copiii trebuie stimulati si prin castig material dar acesta nu trebuie sa devina o prioritate…imi place faptul ca majoritatea concursurilor se „jurizeaza” in doua moduri: prin tragere la sorti („cine are noroc are”) si prin votul copiilor…
3.Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participa?i la un concurs?
…lipsa timpul…si neposibiliatea deplasarii…de exemplu noua ne-ar placea sa participam si la Atelierele de Creatie dar locuind in strainate nu se poate…compensam insa cu participare aici la „laboratoare de creatie” dar intr-un mod simplist(privind organizarea si temele alese)
4.Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
…atitudinea lor este copilareasca…reactia lor nici nu merita comentata…
1. Ce gen de concursuri agreati?
….concursurile in care il pot antrena pe cel mic la fel de fel de activitati, concursurile care presupun creativitate si din care cel mic are ce invata. In general, particip la concursuri doar pentru cei mici.
2.Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
O sa fiu sincera…in primul rand, premiul. Nu am o situatie financiara buna si nu imi permit sa-i cupar celui mic toate cartile / jocurile pe care mi le-as dori. De asemenea, aleg concursul si in functie de tema propusa….sa fie suficient de interesanta si stimulanta pentru pitic, sa poata fi capabil sa contribuie el la realizarea temei respective. Nu in ultimul rand, nu particip la concursurile care presupun taxa.
Particip si la concursurile care nu implica realizarea unei lucrari anume, ci doar postarea unui comentariu.
3. care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participari la un concurs?
Nu particip la concursurile care presupun supunerea la vot de catre alti participanti. In general, lipsa timpului e marea problema a mea.
4.Ce parere aveti despre atitdinea celor de la Casuta din povesti?
…neprofesionala….cu siguranta vor simti efectele negative ale acestei decizii, in viitorul apropiat.
Ca sa fiu sincera imi plac concursurile! Unele sunt interesante, altele mai putin. Stiu ca unii vaneaza concursurile care sunt usoare (like & share) si cu castiguri mari. Mie imi plac cele cu carti, in special cele cu carti pentru copii sau legate de cresterea copiilor. Sunt proaspata mamica, evident! Nu o sa particip la concursurile cu carti SF (daca stiu ca i-ar placea foarte mult cuiva drag, poate) sau altele pe care nu le citesc. Decat sa se prafuiasca la mine in biblioteca, mai bine s-o citeasca cineva caruia chiar ii place. Dar, hai sa-ti raspund la intrebari.
1. Ce gen de concursuri agrea?i?
Cele care imi starnesc creativitatea, imi gadila inteligenta, ma fac sa gandesc si imi aplic cunostintele. Si pentru copilasul meu la fel.
2. Ce va motiveaza sa participati la un concurs online?
Premiul, evident! Acesta trebuie sa mi se potriveasca. Nu particip daca am acasa ceva asemanator sau premiul este un lucru pe care nu l-as folosi niciodata. Deci trebuie sa fie si practic.(Saraca si cu pretentii! :))
Concursul trebuie sa fie interesant altfel il aman pana cand trece. Si gata, am rezolvat ca nu am rezolvat!
3. Care sunt motivele principale pentru care decideti sa nu participati la un concurs?
Nu am incredere in cel/cea care organizeaza concursul. Premiul poate fi prea mare pentru un simplu blogulet necunoscut, sau sistemul de desemnare al premiilor este complicat si nu se dau toate premiile puse in joc.
4. Ce parere aveti despre atitudinea celor de la Casuta din povesti?
Din pacate nu sunt primii, nici ultimii. Doar ca premiile pe care le pui in joc sunt pentru copii. Pacat!Noi poate ii injuram de 2 ori si gata, dar copiii… cum sa le spui uite acadeaua nu e acadeaua!? Dezamagirea lor te doare cel mai mult. Pupici tuturor si fruntea sus! Maine este o alta zi. Cine stie ce aduce?
Si… participantii:
1 Ioana Alexandra 2.34.116.191
2 Dana Negrila 217.156.52.253
3 MihaelaT 92.83.164.196
4 Ludmila 95.76.71.126
5 Cosmina 79.116.132.222
6 axinti mihaiela 89.38.116.47
7 Marinescu Anca 86.126.202.62
8 Bernad Floare 82.137.8.121
9 andreea lung 86.126.83.57
10 Claudia 92.83.182.6
11 antoaneta 109.96.134.10
12 uzum mirela 79.114.232.25
13 Oprisanu Valerica 188.24.234.115
14 Ioana 86.124.38.22
15 Lavinia 89.122.52.49
16 bianca timsa stoicescu 82.137.9.217
17 Angelica Riza 92.80.57.78
18 Lacra 79.112.141.112
19 AlinaS. 95.76.254.18
20 Raluca Manea 109.99.64.108
21 ANA URSU 109.166.154.98
22 iordache laura 188.173.248.208
23 Bianca Roxana Anitei 82.137.8.187
24 Asan Nicoleta 5.12.0.231
25 Daniela T. 79.114.78.145
26 Flori Radu 82.137.8.129
27 izabellab 89.137.123.200
Here are your random numbers:
19
25
Timestamp: 2013-04-11 18:06:27 UTC
19 AlinaS. 95.76.254.18
25 Daniela T. 79.114.78.145
Astept pana maine seara un comentariu aici, adaugat cu aceeasi adresa de mail cu care v-ati inscris, care sa contina adresa postala completa la care trimit premiul.
Hey era o postare cu premii? Multumesc! Am verificat sa vad daca nu mai e o alta Alina; deci nu mai e, cred ca despre mine o fi vorba. Adresa postala e musai aici? Eu prefer sa o trimit pe privat. Seara frumoasa!
🙂 puteai sa verifici si IP-ul.
Eu moderez comentariile, si scot adresele inainte sa le aprob :). Asta pentru viitor.
Astept adresa.
Sper sa se revendice repede si al doilea premiu, sa nu fac doua drumuri la posta…
Si ca sa vezi de ce cer numele intreg :)… e mai simplu…
Oki atunci iata datele mele Alina Savin,[edit] M-am uitat si la Ip dar la ora aceea … treceam si eu pe langa premiu, ieri n-am stat prea mult on line, daca nu era o prietena draga sa ma atentioneze.
Zi frumoasa tuturor!
Ce surpriza placuta! Multumesc pentru premiu, abia astept sa le citesc piticilor.
Adresa: Daniela Tamas – Gradinita PP loc. Becicherecu-Mic jud.Timis-(am scris adresa de la gradi pt ca este aproape de oficiul postal;acasa sunt mai departe de posta,nu-i problema nu?) Multumesc mult!
Daniela, dar n-are strada, n-are numar??
Eu trimit asa, dar o sa se uite crucis la mine la posta… si apoi depinde de tine cum te intelegi cu functionarii de acolo, caci eu trimit colet si se ridica cu buletinul.
Am aflat între timp si adresa,ca n-o stiam;reiau: [edit] .Multu înca odata!
1.Ce gen de concursuri agrea?i?
Agreez concursurile la care castigi doar participand (indemanare, imaginatie, timp de calitate petrecut in executarea lucrarii), premiile sunt doar un aspect secundar, copilul oricum primeste un mic premiu doar pt ca si-a dat silinta (diploma de participare e motiv de mandrie, nu neaparat trebuie insotita de ceva material);
2. Ce v? motiveaz? s? participa?i la un concurs online?
Cea mai mare bucurie e sclipirea din ochii copilului cand isi vede lucrarea apreciata de cei care o privesc. Nici nu stiti cu cata placere asculta fetita mea comentariile facute pe seama ucrarii ei (atunci cand a participat).
3.Care sunt motivele principale pentru care decide?i s? nu participa?i la un concurs?
Particip la concurs daca copilul isi doreste sa realizeze o lucrare pe care sa prezinte celor din jur. Premiile in carti sunt intotdeauna motiv de bucurie.
4.Ce p?rere ave?i despre atitudinea celor de la C?su?a din pove?ti?
Multi „oameni de afaceri” vad in business-ul pe care il dezvolta doar propriul interes. Nu concept (asa cum ar fi normal) ca pentru a incheia o afacere trebuie sa fie multumite ambele parti: client si afacerist. Asa au facut si cei de la C?su?a din pove?ti, si daca „clientul” nu a fost la inaltimea asteptarilor sale atunci „l-a dat pe usa afara”. Acum ii intreb eu pe cei de la Casuta din povesti: V-ati gandit ce „reclama” va faceti cu aceasta atitudine? V-ati gandit ca cei 20 potentiali clienti vor lua cu ei alti 100? Daca v-a sfatuit cineva sa faceti asa, sigur va e dusman, daca asa ati gandit, rau ati gandit!
Simona, multumesc pentru comentariu.
DIn pacate acest concurs s-a incheiat…