Ochisori mobili

Dacă a existat ceva pe lumea acesta în categoria "articole hobby" după care să alerg cu disperare, atunci aceştia au fost ochişorii mobili. De când i-am descoperit m-am blindat cu punguţe pe diferite forme şi dimensiuni, şi i-am folosit aproape la orice.

La începutul lunii primesc un mail de la Little Lucky, despre o temă nouă… ce poţi face cu ochişori mobili. Mă întreabă, ca de obicei, dacă am ceva exemple. Păi… la noi sunt ingredientul principal. O căutare aici pe blog după ochi/ochişori mobili, şi apar exemple cu duiumul. În schimb rar m-am gândit să-i folosesc altfel decât "ochi". De aceea mi-a plăcut foarte mult concursul pe care ea l-a propus [aici] şi am acceptat să ofer un premiu şi să fac parte din juriu. Premiul este oferit prin intermediu meu de Editura Paralela 45, şi constă din două cărţi pentru copii care tocmai au plecat azi spre o familie de ursuleţi.

Cele două premii oferite în concurs au fost pentru cea mai frumoasă creaţie, bufniţele, şi pentru originalitate, unde premiul a mers către un micuţ parcă de poveste, "Jack şi vrejul de fasole".

Bufnite din spuma eva

Felicitări fetelor!


PS: cei mai ieftini ochisori mobili i-am gasit aici.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente