Om de zapada din polistiren

E săptămâna oamenilor de zăpadă, aşa că iată încă un model. E ceva mai greu de realizat, căci aveţi nevoie de "ingrediente" ce nu se găsesc aşa uşor.

Materiale necesare: Om de zapada din polistiren

  • bile de polistiren, cu diametrul de 2-3cm
  • pălărioară (la nevoie se poate confecţiona)
  • fire chenille albe, pentru mâini
  • ochişori mobili
  • carioci, o scobitoare, lipici

Înfigeţi scobitoarea pe mijlocul uneia dintre bile, astfel încât capetele rămase în afară să fie aproximativ egale. Înfigeţi celelalte două bile, în aşa fel încât să realizaţi o înşiruire dreaptă. Confecţionaţi un suport dintr-o bucată de carton, sau, dacă aveţi, dintr-o altă bucată de polistiren, şi fixaţi omul de zăpadă.

Pentru decorare, puteţi arunca un ochi aici, sau puteţi pune la încercare propria imaginaţie!

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , .

3 Comments

  1. ne-ati oferit niste lucruri minunate pentru noi educatoarele, va multumesc din tot sufletul in numele copiilor mei de la gradinita mandresti-focsani. gradinita mea va fi deosebita la inceput de primavara si cu ajutorul dv.

  2. Pingback: Om de zapada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente