Casute de vacanta din hartie

Piticii au profitat din plin de vacanţa de iarnă, şi au stat departe de calculatoare… probabil aceasta este explicaţia pentru faptul că am avut destul de puţini "ingineri" pentru ridicarea căsuţelor de vacanţă.

Dar, cu mai multă sau mai puţină răbdare, avem în satul nostru de iarnă căteva căsuţe simpatice, iar săptămâna aceasta sperăm să construim lângă ele câte un om de zăpadă.

Casuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartieCasuta din hartie Casuta din hartie
Casuta din hartie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente